25

До АнонимеН

преди 2 години

И сигурно ГЕРБ са виновни че нямаш грам акЪл???

24

АнонимеН

преди 2 години

ПАГУБРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ НАПРАВИ ОТ 50 ДУШИ НА ПАРАДА ПРЕЗ 2011 НА 5 ХИЛЯДИ НА МАНИФЕСТАЦИЯТА ПРЕЗ 2021! ГЕРБ МОЖЕ ДА ДОКАРА ВСЕКИ ДО ЛУДОСТ ЕТО ГИ И ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!

23

До 23

преди 2 години

Отнася се със сигурност за края на 80-те. Преди това е било още по-зле. Бил съм свидетел как учителки налагат деца на по 7-8г с показалки по главата, дърпане на уши, шамари.. вербална агресия.Това са част от традиционните ценности

22

АнонимеН

преди 2 години

ЗАДЪРЖАНИ СА , ЗАЩОТО СА БИЛИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ!!! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТЕ ЗАДЪРЖА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПЪЛНОЛЕТЕН ЛИ СИ ИЛИ НЕ НА УЛИЦАТА!

21

Анонимен

преди 2 години

Дете да водиш на този парад на психичните болести трябва да е наказуемо.

20

родител

преди 2 години

Тези на снимката,по една количка и кирка и ще видим дали ще се сещат за гей парад!Лигли !

19

До 19

преди 2 години

Морееее,не само си фен на прайдовете,но със сигурност си и активен участник.Не ни баламосвай с разсъждения,които си чула от прабаба ти.

18

До 19

преди 2 години

Ти да не си родена в по-миналия век?

17

АнонимеН

преди 2 години

ЧЕСТИТ ПPAЙД БРАТЯ И СЕСТРИ!

16

Анонимен

преди 2 години

Това са млади извратеняци,взели пример от батковци и каки?Браво,бе!Вървим с бързи стъпки към пълно самоунищожение.*** ценности.

15

До христо христов

преди 2 години

Важното е че ти го подкрепяш

14

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на прайдове, но дайте да видим какви са тези традиционни семейни ценности.До преди 20-30г беше разпространена една дива ориенталщина. Свекър и свекърва командорят, мъжете не пипат домакинска работа, деца се шамаросват, тежка дискримация на всичко, което не се вписва в модела-стара мома, стар ерген...бракове без свободен избор, защото вече са те сватосалиКъм това ли се стремим?

13

Мда-а-а-а-а...

преди 2 години

На такива - непълнолетни - по-лесно ще им изпилят мозъците. Някога, едни предшественици на сегашните, измислиха Павлик Морозов. Сегашните действат с много по-подли средства. Не трябва да остане спомен, че тук, на тази територия, е имало държава България и народ български! Все ще се намерят ЛГБТИ и Келбечки, които да извращават историята за дребни стотинки и в натура малко *** и чорапи...

12

Анонимен

преди 2 години

Сега е свобода и демокрация. Нека се радват младите, да празнуват какво им е кеф и да се забляват. Да не бъдат задръстеняци като техните родители които живяха като скотове по време на мракобесния комунизъм и най голямото им забавление беше да се напият след тежкия работен ден в държавния завод.

11

Анонимен

преди 2 години

В древността и педофилията е била нормално нещо.

10

Анонимен

преди 2 години

В древността хомосексуализма се е приемал за нещо нормално---Нищо подобно - само в Гърция.

9

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето принадлежи на младите, а не на вас намусените лелички и чичoвци със соц образование и ултраконсервативни и старовремски схващания.

8

Ама

преди 2 години

Не тях, а глпавите им и безотговорни родители трябва да задържат и да им дирят сметка !

7

детски книжки

преди 2 години

"Мравин в пленетата гора" автор Великан Василева - Господиновците лебеди заедно ли живеят? - полюбопитства Мравин. - Казва се господата, а не господиновците. И да, живеят заедно, защото се обичат - каза мис Флай, погледна мис Бръмба и изпърха с крила. - И вие ли ли се обичате, защото живеете заедно? - Да, обичаме се и не искаме една без друга, затова сме една с друга, каза Бръмба и прегърна Бътърфлай с едното си крило. Книжката е подкрепена от Фондация "Сингъл Степ" и Асоциация "Родители".

6

А не...

преди 2 години

Да ве да, то така се става г,ей, кой нормален би искал ?...