35

милият

преди 2 години

А кво ще прави? Няма ли да му е скучно?

34

албанец до Зайо

преди 2 години

Ааа...нема да те чекаме още три години...сваляй гащичките още сега...

33

Анонимен

преди 2 години

Подигравките Ви само показват ,колко много има завист във вас и колко много комплекси имате да си оправите.Но според мен няма как да стане това.Ако човек има комплекси ,те си остават за цял живот.

32

Анонимен

преди 2 години

Правилно.Няма да става като Бойко и Путин.

31

социален антрополог

преди 2 години

Зайо...-Маслини взе ли? А Тебокан?

30

Тука има-тука нема

преди 2 години

Тежко е да си премиер на измислена от Коминтерна държавица-трябва постоянно да се преструваш,че те има и че те няма!Египетска му работа!

29

според Зайо Байо

преди 2 години

Од Вардарот по длибоко нема и од Шар планина по високо нема.Само племето МАКЕДОН е по старо от динозаврите.

28

ОдаЗаЗайоМънкидонски

преди 2 години

Зайо Байо мЪкедонски, гордоизтъпани се насред мегдано,и ду пето му пак нас рано,цъка-цъка луди коментари,много труд за малко пари.Нейде там в Скопский ДИСНИЛЕНД,антични историчари каканижат псалми жални,че албанец пак ги гази изодзади.Пискат, врякат, и реват,за Еуропска уния пищят.

27

Езоп го е възпял:

преди 2 години

Кацнало северно маке на трънка,па започнало на българо-сръбски да дрънка.В студио гледа го нежно сръбска мушица,с примряла коминтерновска душица.Дрън,дрън,дрън...Бръм,бръм,бръм...античен паметник той сътвори нерукотворньй.Ах,велик,велик е античния северномакедонски плазмодий....!!!!!!

26

оценка на Зайо

преди 2 години

Мънкидонците са брутални интересчии,така че не е задължително да има връзка между това,какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с истината ,и с историята.Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.

25

Анонимен

преди 2 години

Зайко се опита, ама Пендалски подкрепя сърбетата :)) Иначе има хубаво "българско" име - Зоран :)))) Добре че поне фамилията му е Заев, че да не го объркаме :)

24

Анонимен

преди 2 години

Как ди ще остиска толкова

23

Зозо

преди 2 години

Зайо ще настъпи политиката....ъъъъъъ, мотиката в спора с България :)))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

До Заев прочети Паисий3И аз мисля като Паиси, че и прабългарите са праславяни. Или е било много студено или хуните и унгарците са ги прогонили от север и са бягали първо на юг към Иран за да се прехранват и защитават от хуните и после се връщат и се заселват около Черно море и Дунава. И че не сме никакви тюрки а името ни е от прабългарската или ирано-арийската дума "бог" и България е "земя на бог".

21

Nqkoi

преди 2 години

Тамън горе-долу тогава Северна Македония вече няма да съществува като държава. Добре е преценил нещата

20

а

преди 2 години

Зоран е едно много рядко сръбско л...о и е доста далеч от истинската политика. Само отговора му по ТВ че"има пълно основание да го направи" на въпрос "дали СМ да не покаже среден пр. на Бугариja е показателен за качествата му като политик.

19

aa1830

преди 2 години

Голям политик е Зоран - да си смениш името на държавата.... наистина май е влязъл с мотиката в политиката. Ама мотиката Зоране, ако не боравиш добре с нея, може и да те удари у челото. (това за допълнение само за сръбския вестник)

18

Заев чети Паисий 1

преди 2 години

Зоран Заев трябва да ПРОЧЕТЕ История славянобългарска от 1762 година, на Пайсий Хилендарски.. Езъкът там е както в Македония в момента. Тогава всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под Ислямско АЛбанско- Османско РОБСТВО.

17

Анонимен

преди 2 години

Едно умно нещо да каже. В САЩ това е по закон. В БГ никой не мисли за държавата всички искат да са до безкрайност на власт. Гоним Русия и Беларус явно.

16

Заев прочети Паисий2

преди 2 години

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе.