27

Анонимен

преди 2 години

Директорите си държат пенсионери на 65-67 год. Те са послушни и си траят .

26

dk

преди 2 години

партийците преди 10 ряпа да ядътсега е толкова страшно с тия феодали наречени директориповече от 4 години никой не трябва да остава на този постсмешно но феодалите взеха та си направи и съюз да ги защитаваобградени са само със свои хора и кадърните се гонят,а на тяхно място пенсионираните свои-хем заплата и пенсия а работа нулаПРОВЕРЕТЕ ВС УЧИЛИЩА СОФИЯвмалките села и градчета се контролират от населението тъй като се познаватнезнам за какво служи РУОНЕКА ПОНЕ НАЗНАЧАВАТ СПЕЦИАЛИЛ

25

Анонимен

преди 2 години

До До 24/25грешиш! точно сега всяка некадърна тахтаба може да стане всичко, стига да е от бсп!

24

Анонимен

преди 2 години

До До 24/25 Лъжеш. Преди 1989 г. само деца на партийни, военни и агенти на ДС можеха да учат право, журналистика, външнотърговски отношение и други желани специалности. Имаше политически приемен изпит и там правеха цедката. А, във висшите военни училища за да завършиш задължително трябваше да станеш член на БКП, а между 40-50 % и на ДС. Не кадърните ставаха началници и членове на БКП, обратното некадърниците ставаха членове на БКП, или агенти на ДС за да станат началници...

23

Анонимен

преди 2 години

А директорките на детските градини перат пари от обществените поръчки. Не само от плода за ПГ групите, но и от ремонтите. От няколко години изнасят обучението на учителите за по 3 дена някъде на море или в планината.Карат ги насила да ходят на квалификации, но всъщност квалификация не се провежда, а си е един вид екскурзия. Директорките прибират голяма отстъпка от организатора на квалификацията.След това се раздават едни сертификати фиктивни.Няма обучение-няма нищо. Само плющят бюджета с кражби.

22

До 24/25

преди 2 години

Нямаш представа как стояха нещата преди 1989 година. Накратко, когато някой беше кадърен за шефско място му предлагаха да стане партиец и той почти винаги се съгласяваше. Казано по друг начин на първо място бяха способностите, а другото следваше от това, че човека е способен. Сега е обратното - всяка некадърна Калинка на ГЕРБ може да стане шеф от най-високо ниво.

21

Анонимен

преди 2 години

Калинките на ГЕРБ са налазили ръководните длъжности в държавната администрация и трябва да се изчегъртат

20

Е

преди 2 години

Сега остава да забраним на политически-ориентираните да работят на такива длъжности, що за глупост !

19

учителка

преди 2 години

До Той е по-добър21Аз не съм министър , но мога да ти кажа с имена господин гербаджийски крадец. В Кърджали- началник на РУО- Гроздан Колев, назначи с измислени конкурси десет директори на училища от ГЕРБ, ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ ! Самият началник на РУО е политическа фигура от ГЕРБ, публична тайна е как със заплата на чиновник се купува апартамент в София за 300 000 лева ! Още примери искаш ли ? Мухльовци сте вие гербаджиите, а не мъже!

18

Той е по-добър

преди 2 години

Г-н министъре, да си ги нямаме тия, една жена каза.. Давай направо, излез пред БНТ и обяви тези сигнали с имена и места! Ай стига с тия партенки, научете се на морал и доблест и не петнете тази благородна професия. Имал бил сигнали за натиск, ми покажи ги, че да ти повярваме! Стой си там в креслото и съдействай за организацията на изборите, а манипулациите ги остави на Радев, той е по-добър!

17

Анонимен

преди 2 години

А в Плевен да не е различно? Има един директор, които е от поне 30 год.Явно плаща добре и го държат от години. Не дава на учителите си пари, не и плаща лекторски часове, 30 лева за интернет . И само прави ремонти.Големи комисиони падат от това, но са си за него- плочки на улицата, телевизори по коридорите, а там никой не ги гледал, снегорин, климатици....За у-ще И.Вазов става въпрос.

16

Анонимен

преди 2 години

Да премахнат всички директори на училища и детски градини, назначени от ГЕРБ, некадърни калинки.

15

Всичко става в Бг !!

преди 2 години

Проверяващите да се пазят от трудова злополука, ако засегнат интереси на нашите хора.

14

Анонимен

преди 2 години

Герберите са пропълзяли дори при обучението на децата! Крайно време е герберите да бъдат изчегъртани, освен ако не искаме те да изчегъртат демокрацията.

13

Анонимен

преди 2 години

,,Образованието,, служи за държавни ясли и за това родителите да има къде да захвърлят децата си . Нищо научено при тия не ми е свършило работа в живота ;) Важното е тази истина да не се казва за да не се променя нищо.

12

Плюете соца...но

преди 2 години

тогава нямаше милиционери, както днес уволнили се редови полицаи милионери!

11

Хм

преди 2 години

Така е, но кога пък не е било така...

10

Асан

преди 2 години

Не си ли Калинка нема суджук 🎃🤣

9

Анонимен

преди 2 години

До Гр.СтоичковКрадне се поголовно от държавата. Само погледни за евро 2020 децата не може да гледат и мачовете по БНТ и трябва да влизат в сайт БНТ новини през интернет който обаче не се отваря. Тогава трябва да плащат на кабелните.

8

Баба

преди 2 години

А каката дето е шеф на РУО в София- ужас ! Бла бла празни приказки и само обкръжена от себеподобни. Тя ще си каже ли чие е протеже !