25

Анонимен

преди 2 години

До У - Живеем в държавата в която съществуват мъдроситте "Наведена глава сабя не я сече", "Битият бит ...", "Парица е царица" и всякакви подобни, които ти казват да си седиш на ***, да не предприемаш никакви действия, когато нещо е против интерестите ти и да с кланя на парите.

24

Анонимен

преди 2 години

До НималсSS - И какво? Искаш някой да те храни, така ли? МИ плати ти бе! Няма ли право, човек да прави с парите си, каквото си иска, а? КАЖИ БЕ!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 - Паднал или не, пак има стотици милионери и активите му се покачват. Него няма да го слшам за съвети как да си пилотирам самолета (само веднъж съм се качвал на такъв малък, с познати и нмяа да повторя), но бих слушал съветите му за бизнес и развитие.

22

Анонимен

преди 2 години

Нашият Безос с ламборджинито къде се скри. Пенчев ли беше, Пенчо Тариката ли беше. Много акъл даваше безплатно на хората от телевизора преди падането с дрончето.

21

що се сърдиш

преди 2 години

До НималсSS БОГ е решил така. Мизерници като тебе да са бедни и болни, а той да е здрав и богат.

20

Анонимен

преди 2 години

Богаташът ще се качи в космоса и ще се изпикае оттам върху бедняците- комунисти.

19

Анонимен

преди 2 години

До Ясно кравар, но парите ги е откраднал от Путин.

18

НималсSS

преди 2 години

Богаташ ?!?!?! ПЛати 30 милиона да си развява пръднята в космоса ! А в същото време някой няма пари да си плати за , лекарства , за храна или дори мре жаден !!Този свят не трябва да съществува в този му вид !!!

17

факт

преди 2 години

Сега ще инсценират катастрофа и ще се покрият на някой частен остров с яка охрана.Екзекутирайте ги и конфискация на имущество и парите им.

16

Ясно

преди 2 години

Гаранция че е кравар. Препелил от продажбата на оръжие и избиването на маса цивилни по целия свят, което според законите на краварника не е престъпление. Възможно е да е продал несъществуващи самолети на балъци от европа с управление от Тиква и кратунки с подкрепата на комунист с Каскет.

15

fact

преди 2 години

До ???ЕМИ ЧЕТИ БРЕ! Безосът беше обявил, че има кастинг за 4-***, дето ше пътуват с него, да предложат суми. Най-големата беше 4 милки. На тоз му се виде малко и ОБЯВИ ТЪРГ. Кастингът беше за реклама-зарбияване, търгът за ПРИБМИРАНЕ НА КЕШЪТ. Кой се преебал, преебал се. ний се надеваме ракетата дан се върне.

14

Анонимен

преди 2 години

Който има много пари може да ги харчи, както иска, а който няма... коментира защо ги е похарчил. Ха-ха-ха.

13

???

преди 2 години

Цитат: ...състоялия се онлайн търг, продължил по-малко от 10 минути. Наддаването за космическата разходка продължи един месец. Край на цитата <<<>>> Не знаех, че месеца е 10 минути

12

No Coment

преди 2 години

Гаранция че е руснак.Друг толкова луд милионер няма.

11

Лаик

преди 2 години

кажете му на този момък , че тук се продават едни акции на столичен футболен клуб - може да прояви интерес !!?!! За след полета с Безос , то е ясно.....

10

NB

преди 2 години

Имал пари, дал ги.............богатите също правят глупости..............а тоя мошеник Джеф Безос се възползва от глупостта на богатите.............но нищо, оня другия тъ.пак..............дал 28 милиона долара..........бълха го ухапала!!!

9

У

преди 2 години

Интересно, от 13 коментатора и на никой не му харесва идеята, че някой си рискува живота, за да бъде първи в нещо. Затова България е в най-слабия период от историята си. Сейрджии и философи-бол, смели-1/1000, ей това сме станали. Спомнете си преди повече от 100г на какви аероплани са летели българи-правени от дървени клечки и въжета, да не е било безопасно?

8

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, нали трябва да им вземат милионите.

7

Анонимен

преди 2 години

за толкова пари можеше да отиде до МКС, а не за някакви смешни 10 минути суборбитален полет

6

АнонимеН

преди 2 години

МЪСК Е ХИТЪР!! И ТОЙ КАТО ДОНОВЕТЕ САМО ПРОДАВА НО НЕ УПОТРЕБЯВА! ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ КАТО ГО ИЗСТРЕЛЯТ В КОСМОСА МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ПОВЕЧЕ!