11

noFreeman

преди 2 години

до 7-ми... какви 2 човека на 2 милиона бе с, около мен измряха съседите ми дето преди година нищо им нямаше, здрави и прави хора, но достатъчно глупави да се боцнат с неопределена течност... ще кажеш къде са доказателствата, а къде са ти на теб доказателствата за писанията за умрелите от измислената ви зараза, къде са аутопсиите, къде е изведения ГЕНОМ на това дето му викате (няма да го изписвам)...??

10

Анонимен

преди 2 години

защо вакснатите се хващат с блутутнякой знае ли?

9

Анонимен

преди 2 години

Вероятно вирусът е минал през по голямата част от населението,така че повечето вече са с имунитет

8

Анонимен

преди 2 години

В самото начало на ваксането на деца в САЩ, почти 800 случая на миокардити и перикардити. Свиква се заседание на центъра за заразни болести по въпроса. А на Израел може да се вярва напълно, както и на Китай и на Северна Корея, те никога няма да излъжат или преиначат информация.

7

Анонимен

преди 2 години

Никакво коварство няма. Да, в Израел докладваха за миокардити при млади мъже след файзер, като 80 % са отзвучали без лечение за няколко дни. 20% са лекувани. 1 починал. Кой е коварния сега, а?

6

Анонимен

преди 2 години

И с какво точно ти се нарушават интересите и правата като ги предлагат безплатна и високоефективна ваксина? Някой да те насилва да я правиш? Стига сте плашили хоратаФактът, че за 2 случая на милион на имунни реакции при млади след астра, спират да я използват при тях, само доказва, как се мисли за здравето на всички и не се рискува с нито един живот!

5

свободен човек

преди 2 години

Четете закона преди да се наредите като овце на ваксина. Имате права. Конвенция от Овиедо Член 2 (Върховенство на човека)Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. Член 5 също е готин.

4

Анонимен

преди 2 години

Астра е безопасна за старите над 70. Имунните реакции на тромби и кръвоизливи от астра са при по млади и предимно жени. В скандинавските държави се отказаха от астра и джонсон още през март.

3

Анонимен

преди 2 години

Евтаназията е твърде очевидна при младите. За тях от бавнодействащите mRNA прелести.

2

.

преди 2 години

Италия има държавна политика да си мори възрастното население развило тази страна?? Грях им на душичката!

1

Шопо

преди 2 години

Пишете ги умрели !