34

Анонимен

преди 2 години

Маллоумници

33

#КОЙ

преди 2 години

#КОЙ финансира официално този гей-парад? #КОЙ е платил хонорарите на една камара звезди?

32

SS

преди 2 години

Това шествие като гей парад трябва да бъде забранено.Дразните нормалните хора и провокирате омраза.От която разбира се се нуждаете за да може винаги да сте уж жертви.

31

Трябва

преди 2 години

Да се забрани на джендърите да използват дъгата като свой символ, сякаш тя е създадена само за тях ! Нека си изберат символ, който ясно ги характеризира ! Опошлиха с извратените си страсти дори това красиво природно явление, дадено на хората от Бог като знак на обещание, и се стигна вече дотам, че мисълта за нея да се свързва с нещо нечисто ! Позор за управниците, които позволяват такова нещо !!

30

Анонимен

преди 2 години

Подозирам ,че джуджето Жамбазко ще води гейпарада и ще маа *** начело , по точно боди с пайети. Сега се гримира в цветовете на дъгата....

29

Анонимен

преди 2 години

Вече официално ме е срам, че съм роден в България!Или казано по-просто: Ако Паисий беше жив сега нямаше да задава глупави въпроси...

28

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Ясно е за кой лидер говориш от Втората Световна Война. И макар че Адолф Хитлер никога не се е женил, в края на войната, в бункера се жени за Евa Браун. Но в живота на фюрера разбира се е имало много жени. И всичките му връзки са приключвали трагично. А един друг лидер, на Щурмабтайлунг (SA), предшественика на SS, е напълно сигурно че е бил гей. И сред есесовците е имало много гейове, а напоследък член на една унгарска партия беше изловен да бяга от гей парти!

27

Анонимен

преди 2 години

Неприятното е, че ВМРО са се калесали за защитници на семейството. А пък са обикновени крадци!

26

Анонимен

преди 2 години

Няма фашист християнин. Фашистът може да е всичко друго - суеверен, масон, атеист, езичник, но не и християнин.

25

Гей

преди 2 години

Искам дъгата да дам на японците ,че измислиха Букаке

24

Анонимен

преди 2 години

До Очуден..,,,,,... Амк като вадиш кафяв мармалад от задния буркан на жена ти, не се ли умирисваш?

23

Анонимен

преди 2 години

Аз съм член на традиционно християнско семейство и не искам тези интелектуални инвалиди да ме защитават.Един пияница и наркоман не може да бъде мой представител.Същия кара пиян,хвърля пиратки и ги залива с вода майките на болни деца и ще ми обяснява за християнското семейство.Християните не създават омраза и приемат останалите хора по света като себеподобни и ги обичат.Тези от ВМРО според мен са представители на дявола.Даже дявола е по-достоен от тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Който дава дъга на детето си, се едно си п.кае на родословното дърво!

21

Тенджър

преди 2 години

Най-бързо се кара в лявата лента!

20

До СатаНА ТО

преди 2 години

Всички хора са били, или все още са деца, но не всички са хомосексуалисти ! Така че - дъгата на всички, а не само на гейове и лесбийки !

19

Анонимен

преди 2 години

А еднополови бракове ши има ли ? А банани ? А преподаване на майчин за Мехмет от Мюнхен ? Щот той от дойч не разбира.

18

Анонимен

преди 2 години

Абе Прея и тя ли е обратна?

17

Анонимен

преди 2 години

Каква дъга искате?Дъгата да не е нечия собственост?Все едно да искате въздуха и водата или листата на гората.Нека Канада да ми върне листото на Дъба. Или Македония слънцето. Или други лъва.Абсолютно анти-интелектуално шествие и протест.Загубени хора,смешници.

16

Благоевград

преди 2 години

Подкрепям ги

15

Религии много

преди 2 години

Всяка си има свое разбиранеПовечето одобряват полигамиятаАми сега?Има даже семейства от двама мъже и една женаВ Тибет мисляА пък това за биологията направо ме разсмяБиологията е да онодеш женската веднъж годишно с цел зачеванеСекса е нещо другоСекс правят само три вида на тази планета- хора- делфини- шимпанзетаДелфините даже имат и хомосекс и изнасилванияСекса е за кеф или поради соцялни причиниНе е биологично обусловенАма *** още не са разбрали , че земята се върти