74

ТБ

преди 2 години

До Анонимен Световни глупости...точно в Япония от малки ги възпитават да уважават еднополовите отношения, знам го от близък приятел, който живее там. Колкото и да не сте съгласни с европейските ценности, те се случват и няма връщане назад.

73

Simo

преди 2 години

200 човека се събрали да покажат, че живеят в 15 век 😂 Не разбирам какво се опитват да покажат. София Прайд се прави за да се постигне равенство в закона да гей брак и т.н. Доколкото знам те си имат правата да имат деца и да сключват брак. Разбираме колко е бил важен техния "цирк". Никой не ги отрази и не мисля, че някой ще го направи. Само като им видиш лицата колко са смешни 😆 Всичко е толкова скучно и сиво при тях. Не знам какво се опитват да постигнат, да спрят - да има хомосексуални ли?

72

Pan Arch Linux

преди 2 години

С удоволствие ще отида в който кажеш ад, затова, че обичам друго човешко същество! Само да си заредя телефона, че да мога да правя снимки там! :D

71

Пешо

преди 2 години

Хахахаха колко *** народ из коментарите! Певците за пари се продали хахахаха - всички на София прайд пеят безплатно, защото подкрепят каузата и живеят в 21-ви век. Компаниите карали служителите си да ходят - това е най-голямата глупост. Десет пъти по-малко били на парада на традиционното семейство а хахахахахахаха, пробвай около сто пъти, доста по-вярно ще е и не е случайно. Браните християнството с парад на евангелисти, пазите българщината с чужденците Шкварек, Контрера и НПО род ИНТЕРНЕШЪНАЛ

70

Анонимен

преди 2 години

Първо научете защо трябва и ще има прайд и тогава говорете и правете глупости.

69

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И ЗА ТОВА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ ИМА 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО ХОРА ОТКОЛКОТО НА МАНИФЕСТАЦИЯТА НА ЛГБТ . МЛАДЕЖТА И НАРОДА КАТО ЦЯЛО ПРЕВЪРТЯХА ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!

68

Радина

преди 2 години

ДО 68 - да защитаваш семейството и традициите не е примитивно и не това, което ти сигурно си видял в твоя живот. Защо аз израстнах сред добри хора моето семейство и не е имало побоища и през 1971 баща ми ме изпрати да следвам, а след мен и брат и сестра също следваха. и тримата се дипломирахме и станахме добри хора.предаваме тази традиция сега на децата си и съм щастлива, че съм имала семейство, което ме е подкрепяло и обичало. Жалко, че вече ги няма .

67

Словянин

преди 2 години

Не е вярно, че БПЦ не подкрепи протеста. Заявиха, че са за традиционното семейство и против антиприродния "прайд-стадо".

66

Трябва да има

преди 2 години

Прайдове за различните да има, за да свикват хората. Защо само хеторо хората могат да демонстрират отношенията си публично, а останалите да не могат?

65

Истанбулска конвенци

преди 2 години

примитивни традиции за семейство жена вкъщи да стои да шета, чисти, да копа да гледа децата. Мъжът ѝ да я бие и пребива от бой и да ходи да *** и чужди жени и да се прави големия мъжкар.

64

Анонимен

преди 2 години

всеки да се чувства какъвто иска но да няма Прайдове. Това е долно и мръсно

63

НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ

преди 2 години

Вижда се каква пълна излагация на България като страна членка на Европейския Съюз да погазва правата и свободите на различните хора и общности. Тези хора НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ? Ще наложат санкции на цяла България заради тях! Хетеро съм и не съм съгласен да плащам от данъците за санкции. Различните хора и те си имат права и трябва да ги уважаваме като равностойни граждани и да не ги делим и отхвърляме от обществото.

62

Ева

преди 2 години

Напълно защитавам семейството и ценностите. Нямаме нужда от това да ни демонстрират колко са различни.А правата им изобщо на са нарушени, даже са много либерални всички към тях.

61

Владо

преди 2 години

Отпадъците

60

фори

преди 2 години

Този до вчера държеше здраво маркуча и поливаше тълпата,а днес отново е готов да гали маркуча в интерес на жената и децата.Отвратителна и некадърна политическа пасмина.

59

Анонимен

преди 2 години

Семейството е храм на душите на земята. А разврат винаги е имало и това са хора които не спазват Вселенските закони които не служат на Бог защото Любовта е живот.

58

Анонимен

преди 2 години

Разочарован съм, че БПЦ не подкрепи протеста. Дори и да е организиран от протестанти, трябваше да действаме заедно. Православни, католици, протестанти, мюсюлмани, евреи... Всички, които са против гей-парадите трябва да се обединят.

57

До 54

преди 2 години

Теб май те е учил на християнство дяволът ! Исус е призовал грешниците към покаяние за спасение на душите, а не всички от толерантност да станат грешници ! Така че, едно е да не съдиш, а друго е да приемаш греха за нещо нормално, с което просто да свикваш, и още повече, когато става въпрос за това какъв пример се дава на децата и на цялото общество !

56

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Подкрепям.

55

До 54

преди 2 години

А Библията в детайли описва какво се случва със содомитите в ада, така че не говори за християнство, ако не си чел учебника.