6

Arch Linux

преди 2 години

То хубаво лекарство, ама да не забравяме, че ALZ-113 беше причината за "War for the planet of the apes".

5

Анонимен

преди 2 години

Потвърждавам написаното от 5.На Байдън не може да му се помогне. За съжалeние има и се увеличават болните от EAD (Early Alzkeimer Disiase)

4

Анонимен

преди 2 години

Външната комисия от истински медицински експерти в областта, назначена да провери действа ли "лекарството", се произнесе че НЕ ДЕЙСТВА. Така че мнението им беше игнорирано, и "лекарството" беше одобрено. Сигурно ще има голям "успех" в лечението на последствия от "ваксините". В какъв свят живеем...

3

Анонимен

преди 2 години

А какви са страничните ефекти?

2

Анонимен

преди 2 години

Лекарството на Биоген се предполага че ще струва 56 хиляди долара годишно, което прави производството му при толкова много хора с деменция огромен бизнес, който може да носи до 50 млрд. долара годишни приходи от продажби. Имало е доста неясни моменти в заобикалянето на нормалните процедури по одобрението на лекарствени средства и не е ясно дали става дума уникално лекарство или просто за агресивна бизнес стратегия за промотиране на някакъв продукт.

1

Анонимен

преди 2 години

Лекарството е одобрено без получени доказателства от клинични изследвания, че допринася за разтваряне на плаките, причиняващи алцхаймер. Одобрено е в САЩ и това одобрение е доста спорно сред специалистите там. Подробности всеки може да намери в Интернет. Така че това рекламна статия ли е?