12

Хм?

преди 2 години

Не знам колко от Вас са виждали какво се намира в тази кутия. За да сложат такава в пътнически самолет, има сертификат за здравина и радио-буй който излъчва няколко дена сигнал. Аз съм работил с няколко вида, такива дето слагат на корабите. Горе долу е един компютър с хард-диск и записва 24-48ч данни и звук и компресирано видео от радарите. Ако потъне, няма никакъв шанс да проработи повече. Трябва да се свали дискът и да се прочете в лаборатория. Какво ще се е запазило, е енигма?

11

Анонимен

преди 2 години

то магнетофона я го открият я не, поне моряците ще поплават че и те много много не излизат. И те са герои в мирно време ,чудя им се и ги поздравявам с фрегата Смели от 77 *** година как издържаха 40 дни в Средиземно море с корабната група на НАТО. Евала момчета, вие поне сте долу в морето не горе при птиците. По имате шанс за оцеляване.

10

до 14

преди 2 години

ти какво искаш през 50 метра по ллажа от каварна до шабла войник с инфрачервен бинокъл да има ли. Хайде вземи се скрий пишман разбирачо.

9

2LOOP

преди 2 години

Няма такъв смехкато нашата "армия"!

8

Анонимен

преди 2 години

Излиза,че никой от щаба на учението не го интересувало упражнението на пилота с поставена от тях цел що изпълнение щом не са проследили цялата подготовка с обезпечаващите апаратури по обекти за наблюдение на провежданите учения на изправноста на техниката,оборудването с действия за целия участващ състав по постове стационарни,линейни,движими,охранителни за наблюдение,съобщения как за нощни учения различни от дневни и по-опасни в изпълнение на поставените цели и задачи за провеждане с изеестност.

7

999

преди 2 години

Трудно ще намерят каквото и да е , защото машината се е взривила на голяма височина още след изстрелването на ракетата. Така е.

6

НималсSS

преди 2 години

Тя кутията е намерена отдавна !!! И без нея се знае какво е станало !!!

5

Знае се!

преди 2 години

За да си пълнят търбусите ненужни на обществото субекти като Ал Йо и дЖамбаский и др. подобни измислиха евродепутатството, а за тези българи, ангажирали се с отбраната на отечеството няма пари. Тодор Живков успяваше да осигури пари и за народа и за армията, при това за почти двеста хилядна армия. Но тогава нямаше крадци като горепосочените и като техните аналози...

4

Анонимен

преди 2 години

Аман от простотии. Обадете се на най-близкото подразделение на НАТО, за да ви намерят вси чаркалъци за няколко часа, докато някоя съветска падводная лодка не ги е отнесла в неправилната пасока.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Ако е така значи издирването е фарс.

2

Скептикъ

преди 2 години

По данни на пилоти, които познавам лично, на много от съветските самальоти НЯМА монтирана подобна "черна каробочка". Да не стане, като в приказката "*** незнам си къде, донеси ми не знам си какво".

1

Анонимен

преди 2 години

Не дай си боже да става войне с тези ни фуражки, лека му пръст на полота.