153

Анонимен

преди 2 години

Ходих с един от родителите си, когато си слагаха имунизация за втори път. Чакахме почти 5 часа, а пред нас имаше 8 човека и това бе от сутринта. Цялата процедура, след като бяхме при лекаря, отне около минута и половина. И съм ядосан, защото в странта в която живея, моята имунизаця отне точно 11 минути от нареждането на опашката, до излизането ми, а беше натоварен ден и средно денвно имунизират по 1100 души в този център, а в бг болницата ... по 120.

152

Анонимен

преди 2 години

До 179. Ти си безнадежден случай. Жалкото е, че такива като теб не се инжектират. Хубавото е, че никой нормален не се е инжектирал. Наесен ще изпратим малко зомбита към гробищата и толкова. Продължавай да виеш от безсилие. Повтарям - около 20к инжектирани в България. Ти, смотаните ти шефове от НПО-та, СЗО, всички видни психопати и цялата гмеж, ставате само за едно - за сметището!

151

До 178

преди 2 години

Ти можеш да си умствено изостанал и да мислиш бавно и на 16 езика. Нямам спомен филолозите да са изтъкнати учени, вещи по различни теми. По-скоро обратното.

150

До 177

преди 2 години

Хахаха, толкова си ощетен, че дори не си проверил, че такъв източник няма хахаха. Новина, повторена хиляди пъти от псевдо медии, които управляват съзнанията на ментално слабите като теб. Ох, как НЕ обичам да доминирам двуклетъчни, никакво предизвикателство.

149

Станислав Рангелов

преди 2 години

До АнонименЕдва ли си по-начетен от мен: говоря 4 езика, филолог съм и никога няма да се ваксинирам. Айде чао!

148

Анонимен

преди 2 години

До 175До 175 ?? Доминацията която си виждал е единствено как някакви чужди доминират върху жените от семейството ти, ако не сте *** ...Ето статистика от 7-ми този месец. И това е силно занижено. European Database Of Adverse Drug Reactions For COVID-19 Shots: 13,867 DEAD And 1,354,336 InjuriesПродължавай с "доминацията"

147

Анонимен

преди 2 години

Хм, как само ромите и умствено ощетените са против ваксините? Интересен феномен? Някаква връзка?

146

До 172

преди 2 години

Не е необходимо да ми плащат - за мен е истинско удоволствие да доминирам над ментално слаби австралопитеци като теб.

145

Анонимен

преди 2 години

Лешояд ***, излизай от коментарите, стига си обирал огризките. Типично за ваксър плоскоглавец. 20к инжектирани муа-ха-ха. Егати провала ха-ха-ха

144

Анонимен

преди 2 години

Бакшиши със средно образование коментират вирусология, имунология им математика! Взимам си пуканки.

143

Анонимен

преди 2 години

До 168 - Ако искаш си сложи тенджера отзад, дреме ми за теб. Иронията е за победителите, не е за ваксърите.

142

На Витанов

преди 2 години

едва ли му пука, какво приказвате за него. Той си има всичко: и добра научна работа и международна известност. Прогнозите му са с голяма точност. Не сбърка нито веднъж, предсказа си всички вълни. Върху него се сипеше и се сипе злоба и завист, но от Щаба не го смениха дори когато той започна да не иска да върши тая работа. Да не са луди да изтърват такъв специалист. Той вдигна до небето рейтинга на математиците и на учените. А вие си говорете. Не пречите на никого.

141

До 167

преди 2 години

А през тази антена и 5г лови ли се ковид? Ако си сложа тенджера на главата, ще бъда ли защитен ?

140

Анонимен

преди 2 години

До 165 - Чустваш суперкомпютъра и антената. Точно ти, платен ***, чустваш единствено как ти се изплъзват 30-те сребърника от НПО подаянията.

139

Леша

преди 2 години

Около 20 хиляди инжектирани ха-ха. Скръб, пълна скръб! Гейтс плаче! Нека да знае кои са българите! Ако продължават да се заиграват, ще намажем и въжетата, за да не им прежулят вратовете. Да не забравят, че тук - на Балканите - има една много неприятна смърт от омазняване. От прекалено много удари със сопа, кръвоносните съдове се насищат с мазнина.

138

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се и 3/4 от мозъка ми спря да функционира. Учудващо е, че все още чувствам интелектуално превъзходство сред антиваксърите в този форум

137

Не!

преди 2 години

И 30% няма да има...

136

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!

135

Анонимен

преди 2 години

Хаха, в ЮК имало стотици УБИТИ?!?Шок новина! Само в блиц!

134

Анонимен

преди 2 години

Хм да, нека видим твоя източник. В уикенд Ли да търся статията? Също така нека видим относителния дял ондс го сравним с нещо, щото така се прави. Ама едва ли знаеш. Д..л.