58

Анонимен

преди 2 години

Заради антиваксъри, които промиват мозъци на колебаещите се дават промоции , щото научна информация да се обясни е по трудно за простолюдието. Кебапчетата са по лесно смилаеми.

57

Анонимен

преди 2 години

този сайт съществува вече две години само от това че всявА психоза в населението с подобни статии. Защо не написаха също че тази делта е по малко смъртоносна. Щото ставаат безинтересни няма го черното, гадното в написаното и не са актуални.

56

Ааа 2

преди 2 години

за пример през 1976 когато избухва swine flu, influenza A virus subtype H1N1, са ваксинирани 43Милиона в САЩ. И само заради съммение за 53 смъртни случая след ваксиниране!, спират ваксината за няколко месеца докато текат проверки. А сега???? По всякакъв начин те карат да си я сложиш. Лотария за ваксинирани, промоции, ваучери. Това ако не е пропаганда, не знам какво е.

55

преди 2 години

Чудят се вече как да удължат страхуването на овцете. Но коронааферата не се справя достатъчно успешно със задачата и тъй като глобално омръзна на всички нормални хора по света, то всичко ще приключи безславно. И ще стане битият-бит, е....ният-е...н.

54

Анонимен

преди 2 години

Измамата продължава докато не обесят измамниците.

53

AAA

преди 2 години

оффф никой изобщо не си мисли че ще го чипират.. Може ли всеки коментар да е затова. Ставс въпрос че ваксините имат супер много странични ефекти, и 'недоказани' смъртни случай. Естествено всички са супер случайни хаха. Вчера в една статия тук пишеше в Белгия 156 обаче само 3 може би от ваксината, да ест. В САЩ са над 4000. срещу настинка и грип не съм се ваксинирал, и затова не смятам да го направя с някаква си експериментална ваксина, в която никой не знае какво има. За пример през 1976

52

АнонимеН

преди 2 години

ЧИПИРАНЕТО ПОНЕ ЗАСЕГА, НЕ Е ДА ТИ ВКАРАТ ЧИП В ТЯЛОТО, А ДА НАКАРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА НОСИ ГРИВНА С ЧИП В НЕЯ ,КАТО ГРИВНАТА МОЖЕ ДА СЕ И ПРОСЛЕДЯВА! УЖ ГРИВНАТА СЪДЪРЖАЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАКСИНИТЕ. ВЕЧЕ РЕАЛНО СЛАГАТ ТАКИВА ГРИВНИ НА ПРИСТИГАЩИТЕ В ИСРАЕЛ , ТЕСТОВЕТЕ ЗАПОЧНАХА!

51

aa

преди 2 години

тази мутация е направена специално за журналисти, дираджии днесаджии бтвта нови мови за да ги покоси по-бързо за лъжите им

50

Анонимен

преди 2 години

Т0ВА ВИ Г0 ПИСАХ ПРЕДИ ДНИ-ЧЕ ЩЕ НИ Т0РМ0ЗАТ 0Т ДЕН НА ДЕН И ЩЕ ИЗЛЕЗАТ 0ЩЕ ТАКИВА МУТАЦИИ-АМА НЕ СЕ К0СЕТЕ 2023 Г ИДВА-ВАНГА Г0 Е КАЗАЛА-Х0РАТА ЩЕ ПАДАТ П0 УЛИЦИТЕ И НЕМА ДА ЗНАЕТЕ Щ0 СТАВА-ИМАМ Г0 В КНИГАТА НАПИСАНА ЗА НЕЯ.-Е ВЕЧЕ И ВЕРВАМ- ПРЕДСКАЗА ЗА ДВАТА СВЕТ0ВНИ ЦЕНТЪРА.-ВЪЛЦИ ЩЕ ВИЯТ 0Т ХРАСТИТЕ- И ЖЕЛЕЗНИ ПТИЦИ ЩЕ КЪЛВЪТ ДВАМА БРАКЯ-2001Г НЮ Й0РК.

49

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден се говори за К19, без изключение по всички медии. Но почти нищо не се говори за *** които го създадоха! Трябва да има осъдени!

48

Анонимен

преди 2 години

До 36 номер: Аз не съм пулмолог, а инженер и разбирам горе- долу от математика и си правя прости бакалски сметки. Не вярвам в чипове и илюминати, но вярвам в алчонстта и желанието за власт на дълбоката държава и плутокрацията. Нека някой проваксър обясни защо светът е блокиран при по малко от 4 милиона смъртни случая от началото на пандемията при положение че само за 2017 та година от пневмония са починали 2,65 милиона. Кое е по- различното сега? Статистиката не лъже.

47

ПЛАНдемия

преди 2 години

Грипните ваксини се бият на есен, лятото в големите жеги никой не е ваксинирал, с ваксинирането лятото вируса се подържа жив

46

Анонимен

преди 2 години

Не ваксините, а преболедуватето на все повече и повече хора стимулира нови мутации. Факт!

45

Говорит Москва

преди 2 години

Ваксините стимулират нови мутации. И правят вируса по агресивен. Лабораториите работят денонощно. Явно има ново финансиране . Третата световна е факт.

44

Анонимен

преди 2 години

Да слагат по 5 ваксини, толкова им е акълс.

43

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри престанете да лъжете народа спрете тая лъжлива пандемия дано да горите в ада долни ***

42

Анонимен

преди 2 години

От 58 000 случая дневно през януари, сега имат по 500 дневно. И това ако е проблем! Паднала ефективността на ваксината с 3%. Добре, че са ваксинирани, макар и с астра, че иначе щеше да е катастрофа.

41

Bili

преди 2 години

Науката е доста напреднала и платформи за които не се пише в ежедневници. Нано частици, микро сфери и разтварящи се микро игли са технологични платформи с приложения безчет...последната технология доставя "дрогата" в слой на кожата, което също може да служи като "татуировка", и да се премахне нуждата от ваксинационен паспорт. Ще се сканира тялото просто в мястото на ваксинация.

40

llls

преди 2 години

Има данни от САЩ за пфайзер и модерна са ефективни на 88 процента но астра зенека на 50% за тази мутация. Англичаните заложиха на астра зенека, оказа се гршния кон.

39

анонимен

преди 2 години

Ако науката е толкова напреднала, че да прави невидими чипове, точно във ваксините ли ще ги сложи? А вие може изобщо да не си поставите ваксини, затова ще ви ги сложат в много други неща - вода, таблетки, храни и пр.