78

noFreeman

преди 2 години

до 23... СЗО забрани аутопсиите, защото ще се види, че такъв измислен от тях страшен вирус НЯМА... те за това... целта до края на 2023 е да набоцкат колкото може повече и то безразборно срещу всички изменения на жестокия вирус... нали подписват, че си носят отговорност... скоро ще видим кой е прав и кой седнал..

77

Математика

преди 2 години

Алфа , бета ,гама ...После следват синус и косинус щамове. Както ги наречем - така . Важното е да не спира цирка . Времето си минава . Овцете си блеят. Нека си блеят , но да носят маските и да ги страхуваме!!! Постоянно.

76

Компакт

преди 2 години

Още в началото на пандемията беше ясно, че ваксина срещу коронавироси познати от преди 50г няма, защото мутира 1000 пъти по-често от грипния вирус.После почнаха да продават пробни инджекции, които дори нямат разрешение за ваксини.

75

ескимос

преди 2 години

Създай проблем, продай решение /уж/!

74

Анонимен

преди 2 години

Има смисъл от ковид ваксината...за фарма индустрията.

73

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията е точно както във филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето минава и троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

72

Анонимен

преди 2 години

Като им свършат буквите от гръцката азбука да минат на йероглифи, има няма 2000 мутации

71

Във Франция

преди 2 години

Строят нов завод на Модерна за ваксини. Това говори, че в бъдеще ще има много мутации и ще трябват още мощности за ваксини. Всичко върви по план.

70

hahaha

преди 2 години

пречиха им българи и румънци...

69

До авторката

преди 2 години

Докога с тия тарикатлъци - слагаш една въпросителна в края на една неистина и хем се застраховаш, че лъжеш, хем правиш "новина" ?! Това ли ви е журналистиката ?

68

Мрънко

преди 2 години

*началото на март

67

Мрънко

преди 2 години

Епа колко да е страшен, в Индия премина вълната като във всяка друга държава, въпреки, че е огромна страна с ужасна инфраструктура, която няма дори и 20% от болниците от които се нуждае при население 1,3 млрд. Покачването там започна началото на май и за 2 месеца достигна максимум около 10 май и от тогава си спада. Англичаните започнаха преди 15-20 дни да покачват, още 1 месец и ще започне да спада. Кой знае какво станало. Даже очаквам да минат без да затварят каквото и да било

66

БАУ

преди 2 години

АБЕ МАЙ СЪМ МНОГО TЪП

65

Анонимен

преди 2 години

Делта вироса е скапан като ГЕРП

64

Анонимен

преди 2 години

Да видят хотелиерите по морето, които искат да се премахнат ограниченията за влизане в България, как заради тяхната алчност ще внесем бързо бързо тази мутация.

63

КАКТО

преди 2 години

КАЗВАХА БАБИТЕ НА СЕЛО. БОГ Да ТЕ УБИЕ ТЕБ И ДРУГИТЕ (АКОЕ ВЯРНО) КОИТО СТЕ СЪЗДАЛИ ПУСНАЛИ ТОЗИ ВИРУС. ТОВА ЕНЕ ЧОВЕШКО. НО СЪС СИГУРНОСТНЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ. БОГЕ С НАС И ПОМАГА.

62

Анонимен

преди 2 години

Делта гард . Питайте тях.

61

БАУ

преди 2 години

БОРИСОВ НАРЕДИ НА ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ ДА НЕ ХОДИ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ 2021 ЗА ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ ОТ ДЕЛТА МУТАЦИЯТА!.....

60

Анонимен

преди 2 години

Не е Делта, Гама е - айде чао, че не чета измислени статии.

59

Мараба

преди 2 години

Кой пусна вируса? Това е въпросът. Който пуска вируса ,той има истинската ваксина и лекарства. Много се пренаселила земята и няма да има ресурси за богатите ще остане само злато за ядене.