20

Анонимен

преди 2 години

Аха, и как е установено, че останалите не са в пряка връзка? С хвърляне на боб ли?

19

Не!

преди 2 години

Да се свети името ковидално, добре дошли във ваксиналния рай, амин LOL

18

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Наесен ваксаните ще почнат да падат като мухи (поради ADE ефект от ваксата) - съответно ще се окаже, че има парагвайски, ганайски или кот-д-ивоарски "мутант", който "преодолява защитата" на ваксата (грозна измислица) - и ще се твърди, че виновни за това са "антиваксърите",заради които се появявали мутациите (директна лъжа). Естествено, ковипсихарите, напълно ваксани, ще приемат измислиците на 100% и ще психясат максимално. Чкат ни скапани интересни времена.

17

Ганя

преди 2 години

Абе какви изследвания, защо харчите пари? Питайте ***, той знае всичко за всичко бре. Да не мислите, че случайно сме най-развитата държава в света? *** днес е спец по ваксини, вчера беше спец по бойна авиация. Всеки ден *** открива, че е блестящ във всичко на света. Проучвания... като им е толкоз акъла, да си харчат парите завалийките

16

Не!

преди 2 години

Назначавам Ботокса за велик ваксинатор на републиката! Разпоредил съм да ваксинира лично той!

15

Анонимен

преди 2 години

За някакви 156 човека ли сте (официално, значи неофициално са поне няколко хиляди)? Спокойно, до 10 години от всички ваксинирани ще останат толкова, колкото са спечелилите от тотото 6-ца за последните 50 години в Бг. Останалите ще си идат, но естествено никой няма да може/иска да докаже, че е от ваксините. Ще измислят сигурно някакъва нова болест и ще приписват тези случай на нея. Все пак според "скрижалите на джорджия" трябва да сме около 500 милиона на Земята, а не 7-8 милиарда, така че...

14

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорите Европа търпи пълен провал. Русия първи изкараха ваксина и успяха да ваксинират цялото си население, без нито един смъртен случай. Това го потвърдиха по руската телевизия, но няма как да го чуете по пиндораските телевизии.

13

Анонимен

преди 2 години

Само от Файзер и Модерна при току-що започналото ваксиниране на децата в САЩ има 789 случая на перикардит и миокардит (открити и докладвани), и свикват събрание на центъра по заразни болести по този повод. Не знам как си измисляте и фантазирате тези числа, които пускате. Над 5000 са докладвани като умрели от "ваксините" само в САЩ, и над 150 000 са тежките реакции (включително трайна инвалидност) там. Много, много редки и нищожни са рисковете, честно.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако тръгнете по тая логика - и от аспирин има жертви. Да не говорим за тежки антибиотици и неправилно назначена терапия. Там отговорността е на лекарите на място. От Файзер се съобщава за 280 усложненени реакции (миокардит), които са отшумели при поставени над 100 милиона ваксини (САЩ). Давате ли си сметка колко нищожна е вероятността да попаднеш в тая група. Все едно да ти падне керемида на главата - което е възможно по принцип, но малко вероятно.

11

Не!

преди 2 години

Аз пък искам лично ботокса да започне да ваксинира :Д :Д :Д

10

Анонимен

преди 2 години

Спрете тия убийствени ваксини забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига

9

Не!

преди 2 години

До ботоксаБях се притеснил, отдавна не съм попадал на твой коментар. Носиш ли иглата? LOL

8

Анонимен

преди 2 години

Русофобите изпадат в трудно контролирана истерия пред успехите на Русия.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако 4526 "ваксинирани" са се заразили от болестта - очевидно това не е ваксина. НЕ РАБОТИ БРАТЯ

6

Анонимен

преди 2 години

"0,32 на сто (4526) от ваксинираните са се заразили по-късно с COVID"???? А какъв процент от НЕВАКСИНИРАНИТЕ са се заразили в същия период? При положение, че за година и половина са два процента? Дали не е съвсем вероятно за периода от няколко месеца, през който е правено това изследване на ваксинираните, също 9.32 на сто от неваксинираните да са се заразили? Ако все още съществуваше наука и медицина, можеше да се направи съпоставяне. Но вече съществува само бизнес.

5

asd

преди 2 години

От КОВИД19 имат 25 хиляди жертви на 25 милиона население. А колко нерегистрирани или косвени жертви има никой не може да каже.

4

Демократ

преди 2 години

По-добре демокрачен летален изход, отколкото тоталитарна путинска ваксина.

3

Анонимен

преди 2 години

От руската ваксина до сега няма нито един смъртен случай, дори няма странични ефекти извън описаниете във инструкцията. Стотици милиони са васкинирани с руската ваксина по целия свят, дори в Аржентина са повече ваксинираните със Спутник 5 отколкото в Русия.

2

Нормално

преди 2 години

Нормално е при демокрацията да се умира от ваксини, това вече е част от новата нормалност. По добре кажете какво става с Навални и Протасевич.

1

Анонимен

преди 2 години

Хахах, ако си дал положителен тест и в следващите 3 месеца се гътнеш, 100% е заради вируса. Но ако си поставиш ваксина и се гътнеш, това не е доказано. Дооообре!