6

Койчо

преди 2 години

Като българин мога да призова сънародниците си за пълен игнор при писането на коментари за теЗ жертви на инцеста.То бива, то може, но не е нормално всяка 15 статийка да е за тези рептили. Особено в контекста на ставащото през последната година. Трябва да си пълен олигоФФрен да не усетиш, че глобалистските *** от Лондонското Сити не дърпат конците на ПЛАНдемията.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе, у нас се сърдят, ако някоя баба или някой дядо е прескочен и не е кръстено внучето на тях. Тези пък се сърдят, че го кръстили без да питат дали може да използват името. Лилибет било име само за кралицата, много лично и специално. Луда работа нищо, че са със "синя" кръв.

4

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен5..ни са напиняй!..много си далече..

3

ПроСоТо

преди 2 години

хм!...Наскоро гледах един филм за морските костенурки,които освен че доживяват до "достопочтенна възраст",но и излизат на брега и снасят десетки яйца,от които се излюпват други костенурчици..(.От къде ми дойде па тая мисъл под въпросната статия,така и не разбрах..)

2

Анонимен

преди 2 години

Хари няма нищо общо с тях. Нито капка от воднистата им кръв!

1

НЯКОЙ

преди 2 години

Каквото и да означава нас не ни интересува, напишете нещо по-интересно. Тези хора през целия си живот няма на свършат нищо смислено.