29

Анонимен

преди 2 години

Жителите на околните блокове да поемат част от грижата към стопанисването на площите около блока в който живеят. До кога ще се чака само на държавата? В случая една боя и една косачка трябват и децата ще си имат къде да играят на чисто и без кърлежи. Пред нас със съседите така направихме. Сега всички пазят.

28

Анонимен

преди 2 години

Хубави спомени имам на тези катерушки от бебе до първите вестници забранени за деца, които разглеждахме с приятели.

27

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва гражданите да подават сигнал?!Има всевъзможни комисии, които получават пари, за да инспектират подобни съоръжения, а не вършат никаква работа!

26

Къде живееш?

преди 2 години

В посочените районите кметове са от Демократична България!!!В останалите райони детските площадки са добре поддържани и градинкитепо принцип!!!

25

Анонимен

преди 2 години

В сладкарница Малинка с тебе бяхме дваминка, а навънка дъждът ромоли. /Кап! Кап!/ В сладкарница Малинка с тебе бяхме дваминка, а навънка дъждът ромоли.

24

Малинка

преди 2 години

Има си местен кмет.Той май си клати онази работа, ако е мъж и обратното...

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Ами естествено,че ще ги глоби. Не може всеки селянин да си коси и сади цветя, има архитектурен план, ландшафтен план и архитектура, това да не са си на село да си садят цветя и мушката като бабите кой където му харесва. Каква е тая селяния, общината прави това както е според ландшафтната архитектура.

22

до 19

преди 2 години

В сайта често се сливат думи когато са на друг ред. По- долу в коментара направих проба. Написах две думи отделно на два различни реда и думите разумен, правилен без запетая се сляха автоматично. Системата изправя текстовете и не позволява да се пишат изречения на отделни редове.Като във вид на стихотворна форма примерно ще ги изправи в прави редове и няма да отнема място във височина.Това е така от 1 месец някъде защото имаше хора, които злоупотребяваха като пишеха изречения с големи разстояния

21

до 19

преди 2 години

Може ли да секоси 2 пъти годишно? Да се коси са искали да напишат-техническа грешка е.Думата резонно идва като обосновка, че зрителя пита напълно обосновано и основателно. Резонно е дума синоним на обоснован, смислен, разуменправилен, основателен.

20

Анонимен

преди 2 години

Всяка година едно и също. Не е от политиците, да знаете.

19

123

преди 2 години

Младост вече е джунгла. Факт. Ама данъците си вървят. Джунгла, разбити и липсващи тротоари. Коли паркирани и по дърветата.

18

Qwerty

преди 2 години

София е closet.

17

Анонимен

преди 2 години

Ами страхуват се хората, да не бъдат глобени както стори кметицата на район Красно село Росина Станиславова, която глоби хората за това, че са почистили и окосили тревната площ, и са посадили цветя!!!

16

House M.D.

преди 2 години

Какво означават думите "секоси" и "резонно" в превод от суахили?

15

Гошко и Тошка

преди 2 години

Тези новите на Радев са си такива отпреди. Мърльовци.

14

Интересна новина

преди 2 години

Подходяща за първа страница! Неокосени треви край катерушки?!

13

мая общата

преди 2 години

Борисов е виновен , той чупи люлките

12

Анонимен

преди 2 години

Ваклият свидетел на подкупоратурата няма ли да ги ремонтира за своя сметка? Нали мислеше единствено за общественото благо?

11

Анонимен

преди 2 години

Това е експеримент в ж.к. "Експериментален" :D Кой е кмета на този район? Всеки район си има кмет. Кмет на район "Младост"е арх. Стефан Стефанов от БСП. Проверете кои са кметовете на другите западнали райони!!

10

Яре

преди 2 години

Така е при гербавите кметове