35

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, ДПС не е излизало никога с проектозакон за наборна робия, ти обаче го направи през мандата си. А ДПС не подкрепиха този робски закон на Родината, както и останалите партии. А сега, Каракачанов, извинявай, но нямам време за теб, отивам да си сменям пола. Така с дупка, а не с чучур, между краката няма да бъда длъжен да робувам сексиски на милото ти робовладелско Отечество.

34

Анонимен

преди 2 години

Всички знаят, че дпс е незаконна партия, но си играха на партии и политика 30 години. Който си е имал с работа с турци, знае що за стока са.

33

Вервам

преди 2 години

И г**а да си съдерете, парламентарни кюфтета няма да ядете.

32

Анонимен

преди 2 години

Разумно е, ОП да се присъединят към БСП или някоя друга партия, защото ГЕРБ няма да управляват!

31

Ами

преди 2 години

Такова нещо трябваше мноого отдавна да се направи ! Все още не знам с какво право навремето Конституционният Съд позволи нейното създаване ! Крайно време е грешката да бъде поправена !

30

Бунгар

преди 2 години

На тези псевдо патриоти им се изтърка темата-Македонски въпрос и сега подхванаха ДПС,която е партия на турското малцинство в България,независимо,че има и някой друг българин в нея за парлама.Проблема е в конституцията. В една демократична държава е нормално да има партии на малцинствата,както е в Македониа,Хърватска и т.н.Много ни се иска всички да са само българи,но това е невъзможно,а и не е и нужно.ДПС винаги ще ги има,но досега лъгахме само себе си,че няма турска партия в БГ.

29

Анонимен

преди 2 години

Шефа на ДПС и шефа на ГЕРБ е един и същ.

28

Един умен човек го к

преди 2 години

Аз съм твърдо "За" Вън фесовете от бг!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да минат 30 години, за да го изговорят на глас, че царят е гол.

26

Анонимен

преди 2 години

Четири години добре се спогаждаха в парламента. Скачени съдове са и творения на ДС. Помагат си откакто съществуват, защото кукловодите им така са наредили. Агент Сава и агент Иван - вечна дружба! Войнстващият национализъм отдавна е последното убежище на не.годниците!

25

Анонимен

преди 2 години

Шумове, шумове, пушилка, тупурдия, мътна вода. Отвсякъде чалга.

24

123

преди 2 години

"патреотите" и дупесе са скачени съдове творения на дс агенти.А каракачанката гони 4те процента, и да е патерица на партия гроб.Всичко друго е ала бала.

23

Анонимен 2

преди 2 години

Абе , патриоти били те , по-скоро предатели и крадци като всички останали във политическата система.

22

к1

преди 2 години

Мачът между отборите на ДПС-Патриотари срещу Българският народ продължава след почивката. ДПС подаде отличен пас на патриотарите(посещението и изказването на Карадайъ в Турция),патриотарите разигаха и от своя страна центрираха отлично пред вратата на народа ( искайки забрана на ДПС, втърдявайки и мотивирайки електората им) и накрая гол във вратата на народа . Рефер на срещата, все още работещата ДС(разделяй и владей). Мислете!?

21

Анонимен

преди 2 години

ДПС е следващия балансьор който ще решава на къде да се наклонят везните а ВМРО няма да влязат в парламента заради сделки с дявола герб.

20

D

преди 2 години

Хехее, тези стратегии вече сме ги слушали предизборно. и после също знаем как обръщате г*ъз*а и ни лук яли, ни лук мирисали. Нали довчера бяхте с тях и ла*п*ахте от кацата с мед.

19

ГРАЖДАНИН

преди 2 години

ПатрЕотите да не се заиграват с етническия мир в страната!

18

!

преди 2 години

Оффф тия пак искат парламент на гърба на ДПС :), много са забавни милите, народа не ги вкара в парламента предния път и сега със старите номера пак :)

17

Анонимен

преди 2 години

Хаха...жалки лиццеммери.Миналата година всички бяха по медиите да защитават на Доган резиденцията...днвс щяли да забраняват ДПС.Има ли някой, който им вярва на тези?

16

Диана

преди 2 години

Не мисля, че е добра идея ДПС да се забрани сега. ДПС може да направи добра услуга на държавата при достъпа ни до доста компактната и сепарирана маса на турците у нас и тяхното интегриране в живота на държавата и държавните институции, според мен...Друг е въпросът за турския език и други дейности, противопоставящи се на интеграцията на турците. В България има един официален език и той е задължителен за всички - турците трябва да могат да четат и пишат на български, да говорят на български!