75

гласоподавател

преди 2 години

Оградата на границата с Турция падна. Сега трябва "да се усвоят" още 500.000.000 лева за да се ремантира със срок на годност 4 години-до следващите избори. Иначе от къде ще ядат Валери Винкелов,Шкембе Войвода и Морешки ? Нали трябва да изкарат от някъде масрафите за изборите? Гласувай народе за своите палачи и мародери и турци и българи всите заедно сте си подарили съдбата си на собственните си палачи и обирджий.Тежко ни и горко.Няма прокопсия в тази гадна орисия. Дий воле, дий.Дий воле дий,дий.

74

Фатих

преди 2 години

Че ДПС НЕ Е ТУРСКА ПАРТИЯ - НЕ Е. Иначе не би толкова усърдно да работи за "меката асимилация " на турското малцинство в България. Благодарение на ДПС турските младежи днес не могат да говорат и пишат на турски. А когато няма писменост, слово и култура няма и нация. Слугата на Решетников -А.Доган МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТООВА И ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКО КОЕТО МУ Е ПОСТАВЕНО КАТО ЗАДАЧА ОЩЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНИТЕ 1988-90 Г. За това, другите слуги на Решетников не трябва да лаят срещу слугата,че ще получат червен картон

73

Анонимен

преди 2 години

Да ви светна ако клатите казана то течността се събира на едно място. Те така е с електоратите .

72

Анонимен

преди 2 години

Тия друга идея имат ли освен да страхуват народа от турци.

71

Ау

преди 2 години

До вчера бяха едно сега опозиция.мушмороци.

70

Анонимен

преди 2 години

Поредния номер на големите патриоти )4 г.гласувахте заедно и подкрепете герба !сега се заигравате с ДПС ,и не лъжете за пенсиите и заплатите )

69

Благоевград

преди 2 години

Комитета на министрите вчера на свое заседание нареди на България в срок до 01.12.2021 г.българският съд да регистрира македонската партия ОМО ,, Илинден,, в противен случай ще последват определени санкции от ЕС за България.

68

Лойко

преди 2 години

ДПС пускат подписка за закриване на ВМРО/Македонска организация,без нито един македонец в нея/. ДПС поне знаят кои са и кого представляват,за разлика от ВМРО.ДПС поне не ограбиха имоти на никого,както ВМРО присвоиха собственоста и имотите на Македонските дружества в България,които са закупени и построени с дарения от всички макеонци и македонци бежанци от Егейска Македониа в България.

67

Койчо

преди 2 години

Тези изброените ли са българските патриоти защото и те крадяха милиони левове от народа когато бяха под шлифера на боко тиквата

66

Ха-ха

преди 2 години

Тия за 4 години на власт НИЩО не направиха против ДПС,сега подскачат предизборно!Току виж някой *** им е повервал...Впрочем,ако не купят достатъчно гласове от ДПС пак няма да влязат.

65

хъмммм

преди 2 години

Ами те партиите на етническа основа са забранени по принцип. Просто компетентните органи си дремнат и си вземат рушветчето.

64

SS

преди 2 години

Какви войводи ? Ако възкръснат старите войводи ще ги избият до един.

63

алоо

преди 2 години

До зомбираните,които им вярват на тези родоотстъпници:Нали ако дпс се закрие,няма да има нужда от вас бе воеводи....Вие сте най-заинтересуваните никога дпс да не изчезне от политическата карта на БГ,защото само след година изчезвате и вие,няма с кого да плашите клетият народ.Съжалявам ги хората,които наистина им вярват,че искат да забранят дпс.....

62

Анонимен

преди 2 години

Всеки изселник в Турция да минава изпит за български език и история. Дали знае да пее български патриотични песни. Защо Ергодан не иска да даде турски паспорти на турците в Турция? Ердоган е голям националист, а не дава турски паспорти на турците в Турция.

61

баба мара

преди 2 години

какво правихте 4 години във властта сега се сетихте да забранявате дпс предиизборите вие сте предатели продавахте бълг паспорти не забранихте издаванетона бълг документи докога не разбрахте ли че документите им трябват за да шетатиз европата колко македонци гласуват на бълг избори нито един глас за вас

60

Анонимен

преди 2 години

Защо изселниците в Турция останаха български граждани и не искат турско гражданство? Кой им позволи 33 години след изселването да не бъдат вече турски граждани?

59

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се отнеме българското гражданство на изселниците в Турция и техните деца. Те не искаха да стават български граждани през 1989 година, сега не искат да стават турски граждани. Нека станат турски граждани с турски паспорти. Мина време, вече не са българи, а турци в Турция.

58

Анонимен

преди 2 години

Късно е, не ви вярваме вече.

57

Анонимен

преди 2 години

"Патриотите" много добре знаят, че това е невъзможно, дори и ДПС да е незаконна. Елементарни опити да накарат простия електорат да "фърля" за тях на изборите.

56

Краси

преди 2 години

Припомням:1991г. 6 купени съдии от КС гласуваха,че ДПС не е етническа.Така с 6:6 гласа КС узакони противоконституционната турска партия.