37

Анонимен

преди 3 месеца

До 123След 2014 година ГЕРБ не са печелили избори, те ги МАНИПУЛИРАХА в своя полза, герберите КРАДЯХА изборите, за сметка на другите партии,току-що прочетох, че пак са заплашвали хора и са се договаряли срещу заплащане, ако бяха сигурни в себе си,нямаше да манипулират изборите и да използват полицаите за манипулация на изборите, нямаше да натискат и заплашват бизнесмени да се гласува за тях, нямаше да купуват ромските махали и да редят свои родинини и близки в управлението на държавата,админис

36

Анонимен

преди 3 месеца

Пак са пуснали само ЕДИН трол с клета прашка от "Дондуруков" 2! Абе пари са ви отпуснати предостатъчно, събуждайте си трольовците навреме, пуснете калашниците, мед ми капе на душата като видя ялово мъжле без прашки!

35

Калеко Алеко

преди 3 месеца

До Магнитски...Корупционната среда в България не я създаде ГЕРБ, от ГЕРБ имаха куража да поведат война с/у Черепа, бяха заведени и един куп знакови дела като тези на Карнобатските босове, Баневи и Арабадджиеви, започна се и ревизия на приватизационния процес. Що се отнася до Пеевски тези дето го вкараха в политиката и го предлагаха за Шеф на ДАНС бяха от БСП и ДПС. Корупцията я съдават тези с вдигнатите юмруци дето ревнаха че Гешев отнема бизнеса на хората и изкараха Сестрите галеви на площадите

34

Анонимен

преди 3 месеца

Разбирам напълно тези, които направихте милионери защо ви подкрепят. Но на останалите толкова ли им харесва да живеят в бананова република? Защото ние сме това в очите на Запада и САЩ.

33

До 123

преди 3 месеца

80-90% от държавната администрация гласува против ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Кажи си бе, Дончев, кажи си да ти олекне! Кой е този "политически лидер", споменат в американските санкции, когото Черепа е корумпирал, за да спести 700млн данъци?

31

FARAON

преди 3 месеца

ЧОВЕКА НА КОЛХОЗКИН И ИЗРАЕЛ :)

30

123

преди 3 месеца

просто си имаме огромна държавна администрация, която харесва бойко щото не я пипа, даже и дава възможност да припечелва и странично. това, че всичко е на гърба на т.нар обикновен човек не притеснява администрацията, тя не се вълнува как се създава продукт и се плащат данъци. освен това, бойко краде европейски пари и ги дава на админстрация, ***, някои пенсионери и ето ти гласували за герб.

29

FARAON

преди 3 месеца

КОРУПЦИЯ НЯМА! ИМА ТАЙНА ДОГОВОРКА ДА СЕ ОХРАНВА КОЛХОЗКИН И ДА СЕ ПОИ С БОЯРИШНИК :) С ЕВРО ФОНДОВЕ :)

28

Анонимен

преди 3 месеца

Гласове от миналото!!! Връщайте милионите!!!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Герб отече при своя коалиционен партньор - сдс в канала на историята

26

ГЕРБ трябва

преди 3 месеца

доста да поработи на тези избори за да си направи политическо мнозинство в парламента. Иначе българския народ много ще страда от политическата криза, защото те са единствената партия, която въобще има намерение на управлява и да прави някаква политика. Другите са просто едни шумни панаирджийски клоуни, които ходят в парламента да се навикат и наиграят пред телевизора. За лежане по площадите биват, ама за работа не стават.

25

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ ще активира братята роми по гетата да гласуват всички за тях, иначе им спират въздуха

24

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ и ВМРО са минало.

23

Анонимен

преди 3 месеца

По нахално изказване не бях чувал.Как да няма връзка корупцията с партията която управлява 12 години и точно ГЕРБ и ВМРО са основните виновници,че не са предприемали нарочно мерки към определен кръг от хора,а към неудобните се водят дела.И да ГЕРБ заедно с патриотите са в изолация.Те заедно няма да изкарат и 10%.Скоро заради тях ще ни сприратби парите от ЕК.Според вас защо беше на гости Е.Прокуратура.

22

Шар пей

преди 3 месеца

На смачкания сбръчкан Доню, ако му опънат фейса ще покрие цял футболен стадион, гном

21

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Ако приемеме че ГЕРБ е в изолация то те са в изолация от партийки с по 5% до 10% от гласовете на избирателя, които освен с ГЕРБ ще воюват и помежду си. Тук изключвам балетната формация на Славунчо, която дори не е и партия, а просто сбор от хора събрани на един стадион за поредния Чалга-концерт...Нама как партия като ГЕРБ която години наред и досега е първа политическа сила да е изпаднала в изолация. Мантрите на БСП, ДПС, Сестрите галеви и бойкикевците не са в унисон с българската действителност

20

Магнитски

преди 3 месеца

Създадоха корупционна среда.Пеевски внесе закон за фалита на Банка и това ако не е отговорност - нямало свързаност?Гроб убиха маса хора Никой не обърна внимание на възраснитеУнищожиха здравеопазването и образованиетоСектор сигурност стана маша в ръцете им..Моля продължете

19

Анонимен

преди 3 месеца

Червените кратуни от ГЕРБ вече пяна им излиза от дупките хахахахаИмахте шанс, загубихте го !!!!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Тия са сложили тигaните, включили котлоните, а риба няма.