45

Баче Кико

преди 2 години

Помните ли НДСВ? Аз не. С ГЕРБ ще е същото след 10 години. Единственото което не знам е Тиквата къде ще се скрие, че сигурно доста хора е окрал. Затвора може би е добър вариант.

44

Анонимен

преди 2 години

Не се е свършило с ГЕРБ, дори и със същите проценти си остават фактор. Свърши се с НДСВ и Бареков, но не и с ГЕРБ. Ще си дойдат на бял кон споко :)

43

Пешо Суджука

преди 2 години

И кой? Къдравата мацка ли?

42

Факт

преди 2 години

Така е - с ПДС-то и Патреотите (ако влязат) ще направят едно калицийка ГЕРБ, за да си продължат кражбата.

41

Анонимен

преди 2 години

Спокойно вече има европейска прокуратура,ние сме член на НАТО и ЕС,няма да оставят шепа хора да развалят имиджа на ЕС.Това е нашето спасение.Ако не бяхме в ЕС,същите тези лица щяха да ни оставят да умрем от глад.Има господ и благодарение на него сме в ЕС.Свърши се с ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоИ Божков може да е бил всякакъв ,но не е бил мутра и не е рекитирал хората, нито е ограбвал държавата, а самия той е бил притискан и рекетиран!

39

Анонимен

преди 2 години

до 38 Калеко Алеко Герб поведоха война с Божков след като им беше отказано увеличение на рекета.

38

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоНе го познавам Божков, но след като се разрових, разбрах , че герберите са искали да му откраднат бизнеса, освен това, Божков е ходил и в затвора при Сретен Йосич ,който е враг на Бойко,макар че не се е видял с него,но ВОАЛА - хоп Божков е подгонен поради ЛИЧНА вендета на Бойко, нищо общо няма с държавност , а с алчността и злобата Бойкова, а сега по Магнитски, трябва да затворят и Бойко, който си е имал вземане -даване с Божков и Пеевски,всъщност най-големия бандит е Бойко

37

Анонимен

преди 2 години

Дончев може ли да уредим нещо едно - бьбрече на промоцияЗа един приятел питам

36

Анонимен

преди 2 години

на всеки 10 голи глави се пада по 1 Къдрава Сю.

35

Анонимен

преди 2 години

Да се връщат по - скоро ГЕРБ, че другите се видя, че са невввменяеми. Примерно вчера гледах от ИТН Филип едикойси каза, че няма да се коалират с никой ... видите ли, дайте ни цялата власт пък ще видим. Абсолютни ненормалнициии!

34

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно ГЕРБ и ВМРО са създатели на корупцията и най-големи защитници.Всеки който твърди обратното или е заблуден,или е човек от тези две партии.Те имаха 12 години да се справят с това което е наследено,а вместо това развива корупцията до невиждани размери.Скоро и от ЕК ще го потвърдят,не само САЩ.

33

Анонимен

преди 2 години

До 123След 2014 година ГЕРБ не са печелили избори, те ги МАНИПУЛИРАХА в своя полза, герберите КРАДЯХА изборите, за сметка на другите партии,току-що прочетох, че пак са заплашвали хора и са се договаряли срещу заплащане, ако бяха сигурни в себе си,нямаше да манипулират изборите и да използват полицаите за манипулация на изборите, нямаше да натискат и заплашват бизнесмени да се гласува за тях, нямаше да купуват ромските махали и да редят свои родинини и близки в управлението на държавата,админис

32

Анонимен

преди 2 години

Пак са пуснали само ЕДИН *** с клета прашка от "Дондуруков" 2! Абе пари са ви отпуснати предостатъчно, събуждайте си трольовците навреме, пуснете калашниците, мед ми капе на душата като видя ялово мъжле без прашки!

31

Калеко Алеко

преди 2 години

До Магнитски...Корупционната среда в България не я създаде ГЕРБ, от ГЕРБ имаха куража да поведат война с/у Черепа, бяха заведени и един куп знакови дела като тези на Карнобатските босове, Баневи и Арабадджиеви, започна се и ревизия на приватизационния процес. Що се отнася до Пеевски тези дето го вкараха в политиката и го предлагаха за Шеф на ДАНС бяха от БСП и ДПС. Корупцията я съдават тези с вдигнатите юмруци дето ревнаха че Гешев отнема бизнеса на хората и изкараха Сестрите галеви на площадите

30

Анонимен

преди 2 години

Разбирам напълно тези, които направихте милионери защо ви подкрепят. Но на останалите толкова ли им харесва да живеят в бананова република? Защото ние сме това в очите на Запада и САЩ.

29

До 123

преди 2 години

80-90% от държавната администрация гласува против ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 2 години

Кажи си бе, Дончев, кажи си да ти олекне! Кой е този "политически лидер", споменат в американските санкции, когото Черепа е корумпирал, за да спести 700млн данъци?

27

Анонимен

преди 2 години

Гласове от миналото!!! Връщайте милионите!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Герб отече при своя коалиционен партньор - сдс в канала на историята