57

Анонимен

преди 3 месеца

Радев Божков Слави имат еднаква Цел да съборят Бойко Борисов това Това ги Прави съюзници срещу демокрацията

56

Даа!

преди 3 месеца

Прав сте г-н Дончев , и Факултето е с вас !

55

да знаете

преди 3 месеца

Така е.......но след месец, определено НЯМА да спечелите.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Поне още една загуба е нужна на ГЕРБ, за да почнат да се държат уважително към народа СИ. Защото все още ми звучат като самозабравени. Два-три изборни шамара лекуват...

53

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименБесилките на площада , бяха за вас гербери, знаците на бесилките "път с предимство" и "само направо" - също беше за вас, сега ще изпитате онова, което хората изпитваха, докато Бойко,ЦЦ и вие бяхте на власт и вилняхте , махалото се връща, знам какво говоря, знам какво означавт тези бесилки!

52

Баче Кико

преди 3 месеца

Помните ли НДСВ? Аз не. С ГЕРБ ще е същото след 10 години. Единственото което не знам е Тиквата къде ще се скрие, че сигурно доста хора е окрал. Затвора може би е добър вариант.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Не се е свършило с ГЕРБ, дори и със същите проценти си остават фактор. Свърши се с НДСВ и Бареков, но не и с ГЕРБ. Ще си дойдат на бял кон споко :)

50

Пешо Суджука

преди 3 месеца

И кой? Къдравата мацка ли?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Радев получи карт-бланш от САЩ.Герберастията се дави в жлъч и злоба. На Тиквата му беше показан червен картон при тайното му посещение на Козяк.

48

Факт

преди 3 месеца

Така е - с ПДС-то и Патреотите (ако влязат) ще направят едно калицийка ГЕРБ, за да си продължат кражбата.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Спокойно вече има европейска прокуратура,ние сме член на НАТО и ЕС,няма да оставят шепа хора да развалят имиджа на ЕС.Това е нашето спасение.Ако не бяхме в ЕС,същите тези лица щяха да ни оставят да умрем от глад.Има господ и благодарение на него сме в ЕС.Свърши се с ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Калеко АлекоИ Божков може да е бил всякакъв ,но не е бил мутра и не е рекитирал хората, нито е ограбвал държавата, а самия той е бил притискан и рекетиран!

45

Анонимен

преди 3 месеца

до 38 Калеко Алеко Герб поведоха война с Божков след като им беше отказано увеличение на рекета.

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Калеко АлекоНе го познавам Божков, но след като се разрових, разбрах , че герберите са искали да му откраднат бизнеса, освен това, Божков е ходил и в затвора при Сретен Йосич ,който е враг на Бойко,макар че не се е видял с него,но ВОАЛА - хоп Божков е подгонен поради ЛИЧНА вендета на Бойко, нищо общо няма с държавност , а с алчността и злобата Бойкова, а сега по Магнитски, трябва да затворят и Бойко, който си е имал вземане -даване с Божков и Пеевски,всъщност най-големия бандит е Бойко

43

Анонимен

преди 3 месеца

Дончев може ли да уредим нещо едно - бьбрече на промоцияЗа един приятел питам

42

Анонимен

преди 3 месеца

на всеки 10 голи глави се пада по 1 Къдрава Сю.

41

Анонимен

преди 3 месеца

"Не може повече да се появява такова явление като Гешев."Права е.Обаче какво правим с Иванчева след като лъсна какво представлява Гешев? Изглежда почти сигурно, че това е било активно мероприятие под вещото ръководство на Каскета. И какво правим по въпроса от тук нататък ние?Видя се, че бе обвинена с показно скалъпено обвинение и подхвърлени пари, защото беше неудобна за Мафията и не им разрешаваше да унищожат Младост.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Да се връщат по - скоро ГЕРБ, че другите се видя, че са невввменяеми. Примерно вчера гледах от ИТН Филип едикойси каза, че няма да се коалират с никой ... видите ли, дайте ни цялата власт пък ще видим. Абсолютни ненормалнициии!

39

FARAON

преди 3 месеца

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА, КРАТУН НЕ ЗАПЛАШВАШЕ С МЕСО-КОМБИНАТА ОТ СВОЕ ИМЕ, А ОТ ИМЕТО НА "НАЧАЛНИЦИТЕ" :) НАЛИ ПОМНИТЕ, КАК ЗАВЪРШИХА ЛУКАНОВ, ИЛИЯ ПАВЛОВ, КЮЛЕВ... :)

38

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно ГЕРБ и ВМРО са създатели на корупцията и най-големи защитници.Всеки който твърди обратното или е заблуден,или е човек от тези две партии.Те имаха 12 години да се справят с това което е наследено,а вместо това развива корупцията до невиждани размери.Скоро и от ЕК ще го потвърдят,не само САЩ.