69

Анонимен

преди 2 години

"да се закрият и да възложат на НАТОвски самолети да ни пазят въздушното пространство"-----------------------Некадърнико, родните самолети също са натовски. Във въпросния съюз се членува с техника и армия, не ти е частен бодигард на заплащане.

68

Пич

преди 2 години

Амо е имало взрив, или някой боеприпас (ракета) е дефектирала или братята руснаци са наминали и са решили, че някой си прави учения в "тяхното море". Това второто не мислете, че е толкова фантастичен сценарии. От години редовно се вдигат МИГ-ове по аларма за навлезли руски самолети в граничните райони. Естествено, това се прави нарочно от руснаците.

67

Анонимен

преди 2 години

До 68Договорът с поляците беше анулиран ,защото от РСК ,,МиГ "заплашиха да ни съдят защото сме имали договор с тях за подръжка на самолетите до 2029г.

66

Анонимен

преди 2 години

ВВС е са банда червени некадърници ,да се закрият и да възложат на НАТОвски самолети да ни пазят въздушното пространство.Дори и да се наложи да плащаме ,ще ни излезе по-евтино и по -сигурно от ,,охраната"извървана от родното ВВС.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68Оказа се, че немало сървиз от поляците, не че те разбират много :))

64

Пич

преди 2 години

"Без редурсите на Русия западът загива"То по-куриозното е, че с всичките си ресурси в крайна сметка Русия винаги загива. Ей това е голямата трагедия на този изстрадал народ.

63

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - не ми пречи на достойнството това, че виждам бъдещето в ЕС и НАТО. Проблема не е в заобикалящия ни свят. Тук е заровено кучето. Дърти пребоядисани ***, ни "водят" по пътя към свободния свят. Когато това се промени, България ще си намери мястото в Европа. А ще се промени. Повярвай ми, изисква го еволюцията. И това ще направят младите. Толкова по въпроса.

62

Анонимен

преди 2 години

Жалко за пилота, тия стари самолети са за бoклука.

61

Възможно ли е

преди 2 години

Да е ваксиниран и да е получил инфаркт??

60

Анонимен

преди 2 години

Ако е техническа повреда, вината пада върху Тиквата тъй като избра нелицензиран полски сервиз за обновяването на МиГ-овете.

59

Krom

преди 2 години

До Ст. Аврамов - ц, няма как! Все повече са данните, че се е взривил над водата. Самолета се е разпаднал. Няма как да се е "побил" в тинята на дъното. Мъгляват и усукват. Намирисва на опит за прикриване или просто некадърност. Но по скоро първото.

58

Анонимен

преди 2 години

До явноЗапознат си, един свестен коментар най-сетне :) Предполагах че е нещо подобно, знам ВВС в какво състояние са :)

57

Влади

преди 2 години

Навремето, по време на първата война в Залива 1991г. иракските Мираж 3 не излетяха, защото във Франция им били сложили електронни ключалки,в случай на такава ситуация. Кой гарантира, че при ремонтите на самолетите или на двигателите им в Русия не са сложили подобни неща? И ,че в случай на конфликт с Русия, изтребителите ни няма да падат от само себе си. Като последния самолет...

56

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката фигуранта ли е?

55

Анонимен

преди 2 години

С разкапаната руска техника- толкова. Какво очаквате? И защо не си го признаем чистосърдечно?

54

явно

преди 2 години

Имало е взрив на самолета след като е докладвал за стрелбата.-затова докладваха, че е намерен биологичен материал т.е. части от тялото, а не цялото тяло на летеца.Ако се беше забил със самолета в морето както е пристегнат с колани щяха да го намерят цял.Поклон пред паметта му!Виновни са всички които намаляваха бюджета на МО през последните 30 г.Щом не са покрили минимума летателни часове-не е трябвало да ги пращат на учение.

53

Ст. Аврамов

преди 2 години

Черната кутия на самолета може да се търси само чрез детайлна морска магнитометрична снимка на предполагаемия район. Други видове търсения са несъстоятелни, защото самолетът се е забил в дебел слой тиня.

52

Анонимен

преди 2 години

Без редурсите на Русия западът загива. Западната система е базирана на разширяване на производството и завладяване на нови територии и пазари. Бе това западът започва да се срива.

51

Реалист

преди 2 години

И с какво ги търсите тезо останки, които вероянто са на смешните 70м дълбочина?! Нито имаме техника, нито нищо. Вероятно рибарски кораб е по-добре оборудван от военните. Такъм смях сме, че просто не искам да коментирам. Търсели те, какво търсят, с какво го търсят?! До момента трябваше да са го извадили този самолет, и да са направили анализ. Сигурно седят по кабинетите и гледат глупаво през прозорците.

50

Анонимен

преди 2 години

"Този 145 милионен народ разполага с най-голямата територия в света но все някога нашите западни технологии ще ни позволят да неутрализираме руското ядрено оръжие и тогава ще бъде другояче. Тогава на руското народче ще остане това което му се полага спрямо числеността - територия с размерите на Полша. А останалата територия ще се подели справедливо по братски между други страни". Това мисят западняците за Русия, за това е НАТО и за това загиват хора.