89

Анонимен

преди 2 години

Самальота е толкова добър колкото ,,черната кутия" издържаща 5дни на 70метра морска дълбочина!!!За сравнение преди години черната кутия на падналият френски ,,Еърбъс" насред Атлантика издържа цяла година на стотици метри океанска дълбочина.

88

Анонимен

преди 2 години

нещо не разбирам, какви са толкова променливи условията - те със салове ли търсят... в случая търсенето е така организирано, че да не се намери никога... заключението ще е "цацата е изяла кутията"...

87

Анонимен

преди 2 години

До 97Ристу ,я кажи сега кирилицата в България ли е измислена или в Македония?Това е само един пример ,кой е антибългарин!

86

До ит спец

преди 2 години

Е тва е страшна глупост, ся си представи как със самолета има онлайн връзка и леко му пуснат вирус, такива системи обикновено са независими, най много да имат връзка със навигация и спъник, но връзката е друг тип.Между другото се твърди, че новите фки могат да бъдат приземени точно през софтуера на производителя по желание на щатите, дали е вярно, не знам

85

Анонимен

преди 2 години

То до събота, докато обходят оървоначално определеният район, тази черна лутия сигурно ще е в съседна акватория вече. Защо не излезе военен министър и да каже нямаме техника, нямаме хора, помагайте. Излагаме се грандиозно в момента

84

Анонимен

преди 2 години

Българите трябва да разберат ,че държавата ни няма нищо общо със славното ни минало.Народа е деградирал и изчезва,икономиката е слаба и е по-правилно, да се сравняваме с албанците които при война може да мобилизират повече млади мъже.Какво ВВС ,какви самолети ви гонят?

83

Анонимен

преди 2 години

Говорить Масква...

82

Анонимен

преди 2 години

До 91 Точно ти си мека китка и особенно омеква като чуе руска реч.На коя държава ще даде България да охранява въздушното пространство е право на България.

81

IT спец

преди 2 години

Ако армията ползваше облачни услуги сега щеше да има достъп до данните а не да рови калното дъно в търсене на може би повредена и безполезна кутия.

80

Анонимен

преди 2 години

До 90Никой не е писал Турция да ни пази въздушното пространство,има и други членове на НАТО по-богати от Нас.А,и не идва точно вие русофилите да ни плашите с Турция след като Русия е пръв приятел на Турция.

79

Krom

преди 2 години

До Христо Христов честно казано трудно ти разбирам несвързаните драсканици които издават в теб озлобения пенсионер! Но .. да, вярвам, че рано или късно ще си намерим мястото с Свободния свят. Както казваше един голям поляк навремето, прехода който прави Източна Европа ще продължи поне 50 години. По пътя всичките комунистически хибриди които днес са "демократични политици" ще си идат и тогава, ще си дойдат нещата на мястото. Луканов и спомените за него оставям на теб. Както и реваншизма.

78

Анонимен

преди 2 години

"Словенското въздушно пространство се охранява от италианци и унгарци и това не прави Словения зависима от тях."------------------------------------------- Не бе хич ахахха. При подобен сценарий искаш Турция да ни пази небето ли? Защо не пробваш в детската градина да баламосваш дечицата.

77

Пич

преди 2 години

Я го вижте рубладжията Христо Христов как брани любимата Русия от амбразурата. Говори за "***", а само Русия му е в устата. Колко типично за самозабравил се *** - Русия му е по-скъпа от собствената му родина. Български пилот загива на руски летящ москвия, който трябваше отдавна да е изхвърлен, той повтаря - "Русия, Русия". И после говори за "***", ирония ...

76

Анонимен

преди 2 години

Освен Словения и трите прибалтийски държави нямат самолети .България не е по-развита и просперираща държава от тях за да подържа изтребители и бомбандировачи.Словенското въздушно пространство се охранява от италианци и унгарци и това не прави Словения зависима от тях.Едно стабилно наземно ПВО би ни вършило много по-добра и евтина защита на родното небе.Впрочем самолетите са нападателно оръжие ,ние кой ще нападаме?Въобще имаме ли ресурс да водим нападателна война?Категорично НЕ!

75

баба мара

преди 2 години

колко дни ни трябват да намерим черната кутия при толкова родове воиски иучения ние викаме частна фирма да търси защо така наречените съюзници досегане намериха кутията защото не искат

74

Анонимен

преди 2 години

"ВВС е са банда червени некадърници ,да се закрият и да възложат на НАТОвски самолети да ни пазят въздушното пространство."------------------------------------ Само продажно атлантическо мекотело може да настоява да останем без армия за да ни "пазят" отвън. Нямаш ли чест бе човече?

73

Пич

преди 2 години

"я дай примери на НАВЛЕЗЛИ руски самолети??? Защото, ако не дадеш, си поредният атлантически безроден *** и лъжец." Примери ли да ти дам, русофилче? Прочети интервюто с Николай Ненчев, за да ти стане ясно как се държат руснаците в черно море и пограничните зони. За това го развяваха по съдилища дълго време този достоен човек. А безродник е този, който защитава чужда държава, глуупако, но ти дори не можеш да се усетиш. В желанието ти да облужваш чужди интереси, ти дори не се усещаш.

72

Krom

преди 2 години

До Христо Христов 79 - а как насьчот русофилскые тролы Ице, какъвто ти изглеждаш? Достойнство, дрън-дрън, въртиш сучеш задницата, все към руското теглиш! Твоята ориентация каква е? Вече осъди всички за ***, а ти какъв си Ице? Кажи ти в какво се кръстиш? Интересно би било!

71

Анонимен

преди 2 години

До 79По-големи *** от русофилите не имало и няма да има.Словения няма самолети и е 100пъти по-сигурна и просперираща държава от България.

70

Анонимен

преди 2 години

До 74 Поляците нищо не разбират ,но затова пък нямат загубен ,,МиГ-29",за разлика от нас,това е трети загубен самолет !