109

КУТИЯТА-НАМЕРЕНА

преди 2 години

КАЗВА:"ЖЕРТВА НА ОРГАНИЗИРАН КУЧЕШКИ БОЙ"........ОЦЕНКА НА ПОВЕДЕНИЕТО НА МИГ 29 В РЕАЛЕН БОЙ..

108

Анонимен

преди 2 години

Флота(??) е същата разсипия както ВВС, едните нямат кораби, другите самолети, важното е да пътуваш с Била. Частна фирма изпълнява функциите по търсенето на държавата, за разлика от нормално окомплектованите НАТО армии. Тотална трагедия

107

Анонимен

преди 2 години

докато не сме с Русия, винаги ще се гаврят с нас, ама като сме страхливци, ще ни убиват бавно и мъчително "съюзниците" ни

106

сминдух енд чесън

преди 2 години

Странно е ,че търсенето е със средства и възможности на частни фирми.При нормални обстоятелства тези фирми какво търсят по дъното на морето.

105

Анонимен

преди 2 години

Самолета е кацнал на самолетоносача дето Радев ни го достави! Няма връзка защото няма чистка в Български пощи и писмото от пилота не е обработено.

104

Хан Крум

преди 2 години

Като чета, стигам до извода че във ВВС 50% от личния състав е "експерти", генерали - изобщо, чантажии. Пилотите 20-30 човека, самолети 5-10 бр. А пък МО, МС и президенството пълно със зелени чорапи от соц. армията.

103

Риганин от прованса

преди 2 години

До Миганин от софето - ще ти трябва транспортен самолет ако всичките ще ги изреждаш.

102

Анонимен

преди 2 години

Имало е стрелби с американски "Пейтриот" в Румъния същия ден. В момента всичко е прекратено. Ако съберат останките на самолета и открият черната кутия, ще стане ясно дали е аварията е била технически проблем, грешка на пилота или е бил поразен от ракета.

101

Сата НАТО

преди 2 години

Тръгва се първо от изземване на записите от Обективния контрол, прослушване на радиообмена, показания на дежурните по всички работни места, проверка на техническата документация на самолета ,показания на техниците, след това - досие на пилота, семейно положение, кога е минал медицински прегледи, с какви забележки ако има, какво е правил преди полета - какво и кога е ял, пил, спал, е бал. Лични драми, конфликти, особености на характера, след това кой, кога, как е провел предполетна подготовка...

100

Krom

преди 2 години

До дедо Ташунко - може да върне истината! Която военните дължат на Обществото и семейството на загиналия. Има един уникален американски филм, на който не си спомням името - за един от първите Ф-16 и пилот който пада и загива с него. Военните пробват да прикрият нещата, но съпругата упорства и след години изплува истината - за елемент който протрива и къса част от окабеляването на самолета. За това истината е важна. А също за достойно компенсиране на семейството, не залъгване по нашенски.

99

Анонимен

преди 2 години

МиГ 29 нямат система за разпознаване на свой или чужд. Свалили са го. Няма защо да лъжете хората.Черната кутия няма да я намерят защото нямат интерес да се открие истината.

98

Миганин от софето

преди 2 години

А зад Радев трябваше да се вози Буци.

97

дедо Ташунко

преди 2 години

Задавам глупав въпрос. Като намерите черната кутия, ако изобщо може да бъде намерена игла в купа сено, ще върне ли черната кутия живота на загиналия пилот? И кой може да го замести като син, съпруг, баща и приятел на близките си? И каква военна сила сме в Европа с няколко читави самолета? Не се ли вижда докъде докарахме България със "задружни усилия"? Министри, генерали бол, почетни звания, премии, здраво крадене - файда нула! Няколко почтени момчета постоянно жертват живота си, за нищо! Все още

96

Българин от чужбина

преди 2 години

Язък за човека ,Радеф безгрешния,великолепният професионалист трябваше да бъде на негово място...Жалко...и къде са сега Ян Бабикян и Мая Кречеталото да викат оставка на министъра

95

Анонимен

преди 2 години

Няма да я намерите,защото ще резберете кой го е свалил.Не че не се знае.По-добре организирайте помощ за майката,та да може да отгледа децата им.НАТУ да се бръкне в джобчето.

94

Ганди

преди 2 години

Бил поразил целта,браво а каква ракета го е поразила него много добре началниците си го занаят но си трайкат,така че черна кутия нито се търси нито ще бъде намерена,истината няма да види бял свят

93

Анонимен

преди 2 години

Трудно се търси и открива черната кутия на самолет в морето! Дано да я открият, но надали...., а с нашите технически възможности - едва ли!

92

Krom

преди 2 години

До Христо Христов 94 - започваш да дразниш! Ти пък се гордей с верността си към мужиците. Изопачаването на фактите, въртеливото словоблудстване, както и иронията към Родината за сметка на слагането пред руските ти господари - качества на добър русофилски ***. Притежаваш всичките. В това число и шумкарството - сигурно се сещаш защо. Разбира се, бясна омраза към инакомислещите. Задължително качество.

91

Ст. Аврамов

преди 2 години

Черната кутия на самолета може да се търси само чрез детайлна морска магнитометрична снимка на предполагаемия район. Други видове търсения са несъстоятелни, защото самолетът се е забил в дебел слой тиня.

90

до 99

преди 2 години

Мойто мунче, да си чувал че интернет е разработен първоначално за военни цели? Значеш ли че може да имаш пренос на данни дори на дълги вълни, за протокола х25 чувал ли си? Едва ли, то от гледане на хентай и аниме не ти остава време.