46

Анонимен

преди 2 години

До Lora "чувствай се", аз пък като преболедувал лекия ковигрип се чувствам отвратен от цялата паник-кампания и зловещ маркетинг на експерименталните отрови. Които скоро ще опитат да пробутат и на децата ни. За да се "чувствате" спокойни и защитени.

45

Lora

преди 2 години

Със сигурност пази ваксината. Вече двама случаи на ваксинирани приятели имам, - хората са общували със заразен с КОВИД, в единия случай много бизък контакст със заразен - нито един от двамата ваксинирани не се е заразил. И двамата са средна възраст. Аз лично като ваксинирана се чувствам по-спокойна.

44

Анонимен

преди 2 години

каква секретна информация бе, центъра за заразни болести на САЩ свиква събрание заради почти 800 деца с миокардити и перикардити, причинени от файзер и модерна инжекции! Как може да не сте информирани ЗА НИЩО! И да не спирате да коментирате при това! СРАМНО Е!

43

До Додо

преди 2 години

Ти си зле !!! Кое не разбра ??От къде ги знаеш тия неща бе ?Лъжат ви като шилета разни инфлуенсъри,блогъри и подобни манипулатори,за да ви заинтеигуват с конспиративните си глупости.Правят пари от вас ! Скоро такива си признаха дори за натиск към опетняване на Пфайзер,Модерна и изобщо ваксинацията.Най обичате да ни говорите за " изтекла секретна инфо" ,но как пък около К19 не се намира такава ?М !

42

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗаради такава неуважителност към мнението на другите, нетолерантност и агресивно отношение не се прибирам вече в България. Тъжно, но факт. Бъдете здрави!

41

До логично мислещ

преди 2 години

Защо да се ваксинирам, като шанса да умра от този вирус е по- малък от 0,1 процент. И защо да се доверявам на съдържанието на ваксини произведени от търговци с цел печалба?

40

До истукан

преди 2 години

Не вярвах,че някога ще подкрепя твое мнение и ще съм съгласен с теб !Но явно неприязанът към ИТН ни обединява ...:)))Съгласен съм с теб,Истукане !Слави и ИТН трябва да изчезнат от политическата карта на България в името на светлото й бъдеще !

39

Анонимен

преди 2 години

До До Додо В САЩ още в началото на ваксинационната атака над децата, има близо 800 деца със сърдечни заболявания, получени от експерименталните отрови. Които при това не работят. Кой е зле бе, ковипсихар? Който е готов да осакатява деца с неработеща терапия, може би?

38

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър ПичукТова е златна мина за тези които държат фармацевтичните компании, грешиш за златния милиард, искат населението да се свие до 500 милиона :))))

37

Истукан

преди 2 години

И нещо извън темата. Днес ИТН обявиха, че връщат мандата след изборите. Нищо ново под слънцето. Нямало да работят с БСП, ДПС и ГЕРБ, но и няма да се пробват за правителство на малцинството. Слави щял да носи отговорност като президент. Не иска да е депутат.

36

До Додо

преди 2 години

Додо,в интернет всеки може да провери колко хора са ваксинирани до момента ,каква е смъртността като % сега и през 2018,колко % млади хора развиват т.н странични ефекти от ваксините и умират от тях.Също може и да се провери колко млади хора умряха следствие на усложнения от К19.Никой не те кара да се ваксинираш,но да пропагандираш и да ръсиш цапаници със смехотворни претенции за аналитичност срещу ваксините е престъпление,профан такъв ! Ваксините били на Гейтс .Мноо си зле ! Ама много !

35

Ваксоман

преди 2 години

Гледайте позитивно. Сега на всеки няколко месеца - безплатни кебапчета, понички, бира. Животът е прекрасен.

34

До 35

преди 2 години

А ти като си много умен ,начетен и успял интелектуалец,как ти остава време и емоционален ресурс да компетентничиш във бг форум ?Не е ли твърде нисък левъла тук за такива умници като теб ?

33

Додо

преди 2 години

Oтровната инжекция на Бил Гейтс и кликата му сатанисти всъщност убива по-често млади хора, особено млади мъже, отколкото всички останали групи. Причинява миокардид, често фатален. Дори CDC в САЩ призна за това и следващата седмица ще има спешна среща по темата! Резултатите от Израел потвърждават същото - младите, здрави мъже получават миокардид от МРНА ваХХата на Модерна и Файзер. Факт, който всеки полуграмотен, с достъп до интернет, може да провери!

32

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Всички тези твърдения ежедневно са формулирани в дописките за псевдоваксините. Включително в тази. НЕВАКСИНАТА не работи, както и да го увъртат, очевидно е.

31

Истукан

преди 2 години

Младите хора и без ваксина не боледуват. Ваксината вреди най-много на възрастните.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не съм лекар, логично мислещ човек съм."Пълен *** с елементарно мислене - това си ти.

29

САЩ над всичко

преди 2 години

Аз се ваксинирах и си бръмча по цял свят , а вие *** бахур за вас

28

Анонимен

преди 2 години

Противогрипната е с ефективност 25% и пак си я слагат. Пък сега се чудят що не е 100%

27

Анонимен

преди 2 години

Тези, които не са "ваксинирани" имат 99% шанс да го прекарат леко, в случай че са сред единия процент и половина които се заразяват за година. Ето това е "логично" мислене.