86

епидемиолог

преди 2 години

До 92Чета всичко. Не са достигнали тези технологии още. В бъдеще може и да успеят. А чипирането сега го пробутаха те, за да се подиграват на тези които не им вярват. В случая борбата им е да се намали популацията на планетата. Дори главния им ваксинаджия не веднъж го е заявявал. Затуй е и този неистов стремеж да ваксинират млади хора и деца. Защото от старци пололения не се очакват. И не се интересуват от тях освен че ги изтрепаха в старческите домове с финес= както го направиха/

85

Анонимен

преди 2 години

Туй нищо не е. Гледай като минат няколко години да видиш как ще резвият тромбоза, лефкимия и други тем подобни нелечими заболявания. Също както могат и да родят и акула

84

Анонимен

преди 2 години

Ваксините крият изненади, които тепърва ще изненадват овцетИ подложили се доброволно на този експеримент.

83

Истината

преди 2 години

Две мишки си говорили:-И сега, като има ваксини, ще се ваксинираш ли?-Ааа, чакай да видим как ще протече ваксинацията при хората-след година-две, и чак тогава ще реша. Черен хумор, но ясно показващ, кой сега е опитната мишка.

82

Анонимен

преди 2 години

а доц. кънчев иска привилегия за ваксинираните само, заглавие от вчера, а сега де, болните които са ваксинирани да са без маска, обяснете сега на доцента колко му е акъла

81

Анонимен

преди 2 години

Страховата невроза от ваксини, кемтрейли, съветски джуджета, извънземни е пряко свързана със страх от преследване, чуждо присъствие, световни конспирации които са предмет на изучаване в катедрата по психиатрия и в раздел нелечими психо-соматични отклонения.

80

епидемиолог

преди 2 години

Аз не вярвам в чипирането с ваксините. Това е безумна теория, вкарана в социалните мрежи и разпространена по медиите от самата ваксинна мафия. За да могат да осмеят и окарикатурят тези които не им искат вълшебния нектар, който уж е безплатен, но добре платен им, от корумпираните глобалистки правителства с пари на данъкоплатците.Което не означава че вид чипиране с ваксини няма да има в бъдеще. Просто технологиите не са още на това ниво. Примерно контактна течност с характеристики- за следене.

79

hahaa

преди 2 години

Те младите и без ваксини са защитени. Що за изводи! Много ясно, че повечето млади са по-защитени от по-старите и това е без никаква ваксина, а по принцип.

78

neon7

преди 2 години

ХА-ХА Мишето днес много зор е видял с цялата антиваксърска гвардия !

77

епидемиолог

преди 2 години

И какво се оказва, че на старите хора със слаба имунна система ваксините не действат. Ама действали за млади хора и деца които изобщо нямат нужда от ваксини щото заразяване с ковид при тях е по-безопано от ваксинирането с Пфайзер. Защо бяха локдауните за тях? Познайте! За тия с къса памет ще припомня че тези ваксини имат разрешение само за извънредни случаи. Но лакомията и корупцията наделяха.

76

НЮРНБЕРГ 2

преди 2 години

Време е да сапунисваме въжетата !

75

77

преди 2 години

Тези, които мислят, че с ваксините се променя ДНК и се вкарват чипове, трябва да го приемат като шанс

74

Анонимен

преди 2 години

Торбалан "вирус"

73

Анонимен

преди 2 години

До 80. Какви размазавания, какви пет лева? Аз не познавам болен или умрял от ковид. Размазванията са само в тиквите на делириумните зомбита. Виж, инжектираните/чипираните/инсталираните/програмираните не зная как ще изкарат есента.

72

Анонимен

преди 2 години

На есен пак ще говорим. При 9% ваксинирани индийският щам ще ни размаже.

71

Анонимен

преди 2 години

Чипираните вече не са хора, те са биороботи, ГМО организми без душа, преносители на зараза. Връзката им с висшия АЗ ще бъде прекъсната когато господарите им решат. Както са писали пророците - "милиарди ще умрат за един ден"

70

Жокея

преди 2 години

Чипираха ви ей ха-ха. Не мога да повярвам, че наистина успяха! Толкова много се изписа, десетки хора в стотици алтернативни сайтове ви предупреждаваха, но все пак се чипирахте?! Добре, че България е най малко чипираната държава в света. Никой не знае какъв е крайния замисъл, но е сигурно, че чипираните ще бъдат използвани/жертвани за някакви тъмни цели.

69

Анонимен

преди 2 години

Да. И windows инсталираме безплатно

68

Анонимен

преди 2 години

Имам един смартфон Самсунг с развален вход за буксата за зарядното. Модела е около 2012. Ще мога ли да засичам чипираните покемони ако го ремонтирам?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72- "тарифата" ми е да се боря да не направят експерименталните неработещи ваксини още по-принудителни, и да не отнемат с тях здравето на детето ми в името на корпоративни интереси. Скъпо ли е?