15

Не!

преди 2 години

Децата нямат нужда от защита срещу ковид. Напълно неоправдан риск граничещ с безумие!

14

Ванката

преди 2 години

Колко деца се разболяват от ковид - 0, нула, НУЛА!!! Децата го карат безсимптомно или много леко, а и като ваксинирани пак могат да пренасят вируса. Защо тогава, за пари, нали???

13

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви основания, ама никакви основания, този лекар да твърди каквото и да било за евентуална ситуация през есента. Може да е по-добре, може да е по-зле, може да е всичко без значение на ваксинираните деца. Но пропагандата за ваксините е необходимо да върви. Значи е необходимо да ни се вмени непременно, че по-малкото ваксинирани деца ще доведе до повече есенно заболели. Да възрастните те говоря.

12

Анонимен

преди 2 години

Кунчев като даваш съвети ,къде е вируса бря...вие като желаете може да се ваксинират е всеки месец а ментета ваксини

11

Анонимен

преди 2 години

"нямат трайни последици в бъдещето"Смел коментар с оглед шест месечната разработка. Някак не лежи на действителното краткосрочно тестване. Не следва ли учен да се изказва на базата на проверена информация ?"няколко дни не остава нищо в човешкия организъм"Тогава на каква база спира ковид ? Все нещо следва да остане, анти-тела, шипни протеини и тн. Или съсиреците се броят за натурални образования ? Хем никой не заставял, хем призиви правим... Нещо не ми харесвате.

10

Не!

преди 2 години

Голяма мъка, че не ви се получава ваксиналната кампания...

9

Анонимен

преди 2 години

Тия се не спряха с тези ваксини. Няма и година от както пИндемията почна, те имали вече ваксини, сещаш се. Нищо, че всички тези ваксини са в тестови период до 2023

8

Не!

преди 2 години

Долу ръцете от децата, чудовища @@@

7

Анонимен

преди 2 години

Ами женами е бременна с ковид, взеха я в болница, само за да я наблюдават.В къщи с малкия почти не сме усетили болест, пълна глупост и само паника да има с този covid.Да ако човек е с слаба имунна система - може би има смисъл да се ваксинира, но като цяло е пълна глупост.

6

Киро

преди 2 години

Абе това с доброволните неща е от скоро. Едно време туберколозната не питаха родителите ни. Идваха в училище и правеха на всички теста с надраскването на предмишницата и след 3 дни, ако няма реакция слагаха освежаваща доза в рамото. Най-готиното е, че туберколозната ваксина е доказано неефективна и безсмислена, затова и западните страни много отдавна я нямат във ваксинационния календар на децата си.

5

Боцкай Стадото

преди 2 години

Никога няма да се Ваксинирам, Понесете си Загубите - Мо ше ници!

4

Анонимен

преди 2 години

Защото децата са с голям риск да умрат от Ковид,или защото най голямото престъпление срещу човечеството трябва да продължи с пълна пара?

3

АнонимеН

преди 2 години

БАЦИЛОВА: АСТРА ЗА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА :D / ГОЛЯМ МЕРАК Е ДА СЕ НАБОДАТ ДЕЦАТА!

2

Анонимен

преди 2 години

Според нея ваксините "нямат трайни последици в бъдещето" ?? Тази да не е time traveler?

1

Леша

преди 2 години

Бацелова?! Това вииц ли е? Какво е това име? Еврейско?