35

aaa

преди 2 години

Абе тия големи наглеци. Те не можаха да накарат и половината учители да се ваксинират (дето толкова ги беше страх, та чак не ходеха на работа), а тръгнали учениците да ваксинират. Айде, марш в Банкя!

34

Леша

преди 2 години

До Бау - Вярно е. Твоите сънародници какви са?

33

До Бау

преди 2 години

Що бе младеж, аз слушам професор Кантарджиев и си смуча бонбонките за гърло, пия лимонче и си нося маската. За какво ми е тази ваксина?

32

Бау

преди 2 години

няма лекар, който да може да убеди природно интелигентния ***. :D

31

Анонимен

преди 2 години

Явно Бацилова има кристално кълбо и вижда всички събития в бъдещето .След време като почнат да капят като круши ваксинираните Бацилчето как ли ще се оправдава.

30

Оф аман!

преди 2 години

Бацелова, ти някакъв нов вид човешки мутаген ли си?Ако не е Бацелова, ще е Христова или подобни.С претенции за безпристрастна журналистика, не можеш да въртиш изказваниясамо на мутри провакс настроени, които забележете 'вярвали', 'мислели' и все псевдо научно обосновано пробутват ваксини и на деца вече.На какво основание разбра тази тетка, че нямало трайни последствия в бъдещето?Машина на времето ли изобрети?

29

Майстора

преди 2 години

Миокардит е труден за диагностициране, и при по-лека форма може да остане неоткрит, което ще доведе до лоши последствия за здравето след години. Всичко това при възрастова група, чиято собствена имунна система е "100% ефикасна" срещу ковигрипа. А "ваксината" не ги предпазва от заразяване и разпространяване на вируса. Не оставяйте децата си на медицинските безжалостни лъжци и убийци.

28

Майстора

преди 2 години

Центърът за заразни болести в САЩ насрочва извънредно заседание заради тежките ефекти от псевдоваксините върху децата. До момента официално регистрирани са 216 случая на миокардит и перикардит при деца след първа доза, и 573 случая след втора доза. Но нека причиним тежко сърдечно заболяване на децата, за да си изкара комисионната доктор Бацилова.

27

Аман: Овце

преди 2 години

Къв вирус, няма вирус! Сега новозаразените са около 0,7 процента. Лято е, няма грип, простуди и настинки, трудно се лъжат овцете така. Миналото лято беше същото! Колко *** трябва да си, да не направиш връзката, колко...

26

Анонимен

преди 2 години

Учениците са най големите разпространители. Да се ваксинират!

25

Анонимен

преди 2 години

Апел: Да не държим ваксините в хладилниците, а агитаторите, които искат да имунизираме децата!

24

Не!

преди 2 години

Проучвания не правите ли? Какви са настроенията на родителите по въпроса не знаете ли? Няма будали дето да си бастисат децата, това не ви ли е ясно?

23

Анонимен

преди 2 години

Ауууууу, щом личния лекар от Дупница подчертава, значи ще се доверя!

22

Анонимен

преди 2 години

"Апел: Да не държим ваксините в хладилниците, а да имунизираме децата!"Това звучи толкова слабоумно колкото и .............да не изхвърляме разваленото месо а да си го изядем.......

21

Не!

преди 2 години

Не пипайте децата, да не виснете по дърветата!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Апела е че са похарчени 200 милиона евро за ваксини,а малко повече ще са необходими за за унищожаване.500 милиона и сега да ваксинираме децата където има 3 % риск за зараза.

19

Подпечатано от Гроб

преди 2 години

Създадоха корупционна среда.Пеевски внесе закон за фалита на Банка и това ако не е отговорност - нямало свързаност?Гроб убиха маса хора Никой не обърна внимание на възраснитеУнищожиха здравеопазването и образованиетоСектор сигурност стана маша в ръцете им..Моля продължете

18

ааа

преди 2 години

И от къде по точно доктор Бацелова знае, че "ваксините нямат трайни последици в бъдещето"? Особено след като се доказа, че Астра Зенека причинява смърт при някои хора, а при други може да доведе до доста сериозни проблеми!? А Файзер причинява възпаление на сърдечният мускул при доста млади мъже. Но разбира се най-добре възможно най-много хора да се ваксинират, спор няма.

17

Анонимен

преди 2 години

Само посмейте да барнете децата ей

16

бонго

преди 2 години

Бреей, само и само зян да не станат, дай да ваксинираме и децата!!?? Ми набодете си лично по стотина дози, като сте такива радетели за ваксинация, алчни садисти...