193

Мария

преди 11 месеца

Щом говорят за билогичен материал, значи е имало взрив и не е останало почти нищо. Дано разберат какво е станало за да избегнат бъдещи подобни инциденти. Професията на военен летец е много опасна. Признателност за службата на родината и затова, че защитават всички нас обикновените и не толкова смели хора!Съболезнования на семейството му!

192

Сплескан натовец

преди 11 месеца

Убит от краварския окупатор !ФАЩ и нато ВЪН!

191

Истината???

преди 11 месеца

Ако някоя американска ракета го е уцелила от някое учение ,защото са помислили , че е руска атака, познайте кога ще се каже истината.Американци свалили по погрешка български самолет Миг-29-руско производство ,мислейки ,че стрелят по руска мишена-това ще е МЕГА СКАНДАЛ-никога нищо няма да се каже. То над Украйна удариха цял самолет от гражданската авиация с един куп загинали и нищо не се откри.

190

Анонимен

преди 11 месеца

И от къв зор тренираме пък ние? Кой ще ни напада пък нас? От кой ще се защитаваме? Едно бау да ни каже Русия и сме чао... парите за нещо по смисленно да се харчат, малко ли хора в нужда има.

189

Анонимен

преди 11 месеца

А ти на американската телевизия ли вярваш? -----Аз просто имам познания в тази област, това ми е професията.

188

Анонимен

преди 11 месеца

До F-16Колкото по-бързо дойдат F-16 толкова по-добре, защото подобни инциденти със сесерски летящи отпадъци ще зачестяват.

187

Хийроу Мустафа

преди 11 месеца

Абе щом не е видял морето и се забил в него, правете сметка колко пиян е бил!

186

Анонимен

преди 11 месеца

Ф-16 сърбите ги сваляха с руски зенитни установки от 50те години.

185

Krom

преди 11 месеца

Поне на мен ми се струва, че се опитват да покрият случая. Дано не е така. Светла памет и Бог да прости Майор Терзиев. За нас, обикновените хора - ще си остане мъж бранещ българското небе и отишъл си с чест. Но истината трябва да стане ясна, каквато и да е. За да почива в мир.

184

F-16

преди 11 месеца

А кога ще бъдат доставени новите модерни 50 годишни F-16A Block-70V?

183

Анонимен

преди 11 месеца

До F-16F-16V Block 70 каквито България поръча е самолет представен за първи път през 2012 другарю със завършен 3-ти клас и ще дойдат тук чисто нови. Ако сравним F-16V Block 70 със сегашните Миг-29, е все едно да сравняваме последен модел Мерцедес S-класа с Москвич 2140.

182

Krom

преди 11 месеца

Не съм по конспиративните теории, но .. надяват се да намерят до 4 дни черната кутия, инак информацията ще бъде .. унищожена? Т.е. годността и е една седмица ли? Странно. После .. поразил е целта, обаче .. възможно е ракетата да не се е отделила?! Как, с мисъл ли я е поразил? Да, не е катапултирал .. обаче - не е провеждана подготовка, парашута може да го е удавил? Лошото на лъжите е, че водят до оплитане. Струва ми се, че изтребителя е бил поразен. ПВО или друго, но намирисва на лъжи!

181

до Анонимен

преди 11 месеца

А ти на американската телевизия ли вярваш?

180

...

преди 11 месеца

То е ясно, че арабите не стават за пилоти и че руснаците са доста по добри, но 115-0 за ф15 срещу руските самолети, говори за голямо техническо превъзходство. Ако бяха поне малко равностойни, арабите колкото и да са зле щяха дс свалят някой друг ф15. Цитирам арабски летец участвал в бой срещу израелски ф15: ''разликата в машините беше стряскаща, те си играеха с нас като котка с мишка. Все едно да се състезаваш срещу ферари, а ти да си с лада''. Интврвюто може да го намерите в нета. Точка по въпр

179

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера се видях с един приятел седнахме да пиеме по кафе, и приятелчето ми разказа, че жена му ходила на фризьор и там фризьорката и разказала, че имала клиентка жена на строителен предприемач, който го извикали спешно в министерството да му дадат поръчка за 300 милиона за преустрояване на българските летища и самолетни халета, защото според договора за новите модерни американски F-16 първите два самолета трябва да пристигнат не по къдено от 11 юли следващия месец.

178

преди 11 месеца

Аман от "специалисти' в тая клета държава! Отстрани всички много разбират, само че когато дойде време за действия и отговорности....резултатите са катастрофални...както се и вижда. Бог да прости човека и съболезнования за близките му!

177

Анонимен

преди 11 месеца

до 190 ...., ти на руските постановки по телевизията ли верваш? Големо си "теле-зрител"....

176

до Анонимен

преди 11 месеца

Русия е уникална самодостатъчна цивилизация. Никой не може да влияе или да нарежда на Русия какво да прави.

175

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера се видях с един приятел седнахме да пиеме по кафе, и приятелчето ми разказа, че жена му ходила на фризьор и там фризьорката и разказала, че имала клиентка жена на военен летец, и той веднага слде учнието преди 2 дни всички български пилоти заминали за САЩ да се учат да карат новите модерни 50 годишни американски F-16, защото по договор първите 2 самолета трябва да се доставят на 11 юли следващия месец.

174

Анонимен

преди 11 месеца

Това за термоядрените централи е доста оптимистично. Досега все още няма работещ модел на термоядрен реактор -даже експериментален, който произвежда повече енергия, отколкото потребява. Така че какъв щял да бъде руският термояд, са все още сказки. Най-вероятно никога няма да се построи такъв реактор. Ако имаше възможност, Мъск щеше да се занкмава с това.