213

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен234 И аз си мисля че е свален по погрешка. Но няма да признаят, защото това си е убийство по непредпазливост. Няма дефектна ракета, ако има - самолета е оборудвам така че за всяко нещо има уред и лампичка и няма как да не знае пилота че има проблем с... нещо си. И още нещо - уж поразил целта а ракетата се взривила още на самолета. Е с кво тогава я е поразил тази цел, след като не е изстрелял ракета?!?!?!?!

212

Анонимен

преди 10 месеца

Имало случаи, в които ракетата не се откача от крилото...Вчера един пенсиониран военен летец, каза по телевизията че - това е възможно, но още ня такъв случай. Но е било заложено като риск, при обстрел с ракети които са закачени на крилата на самолета. Пак казвам - човека каза че, такъв случай още няма, но има вероятност да се случи.Така че не пишете че имало случаи такива - не, няма. Просто сега това ще е официалната версия. А какво е станало.... само пилотът си знае. Да почива в мир.....

211

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 230 - имало взрив, не докладвал за проблем /думи от вчера на някакъв от "военните" ни/, ама можело да е дефектна ракета... поне да се научат да ни лъжат качествено, при дефектна ракета - първо докладва или най- малкото псува по радиото, второ веднага катапултира, защото е ясно, какво ще стане с бръкмата... свален е, от кой и защо няма да разберем, жалко за пилота и семейството му..

210

Христо Христов

преди 10 месеца

До Анонимен/221"На снимката самолета изглежда много стар, с обелена боя, като от 1960 година" - 1988/89та пишеше в медиите за катастрофиралия самолет.

209

Христо Христов

преди 10 месеца

До Качество/223"Военните се надяват да успеят да намерят кутията до 4 дни" - възможна версия е, за да я намерят след 5 дни и да кажат - не можем да разчетем причините (защото може и да са неудобни за атлантическото ни партньорство).Знам, че много "ако" има в по-горното, но и това е възможна версия.

208

Анонимен

преди 10 месеца

Черно море се замърси с ръждиво рушко джелезо. Плаж ли? Ко? Не! Добре че скоро ще имаме качествени американски самолети, че тия мигове за нищо не стават.

207

Анонимен

преди 10 месеца

Руските бракми падат постоянно. Ако навремето Бай Тошо беше купил Ф16 сега нямаше да падат като круши. Добре че неговият ученик Генерал Бойко поумня и се вслуша в съветите на експертите да купи последен модел Ф16. Най здравия и сигурен самолет на планетата.

206

От Мелмак съм

преди 10 месеца

Смешното/жалко/е,че ползват ЧАСТНА ФИРМА за търсене на....гигантското дъно от....70метра за намиране на кутията,която навярно е от....малко по-твърда ЗАХАР и трябва да се бърза докато не се разтопи.Флота да се закрие и да останат частни фирми.И ние си мислим,че имаме армия,флот и...Е,както казвам...от Мелмак съм и може да греша.Навярно с телепатия и детски приказки ни защитават.Жалки !!!

205

м-ангела меркел

преди 10 месеца

Да не забравяме че миг-29 бяха отремонтирани в полша а които е виждал поляци в англистан и германистан знае че обичат много водка и пиво

204

Качество

преди 10 месеца

|...Военните се надяват да успеят да намерят кутията до 4 дни, за да не бъде унищожена информацията... Каква е тази черна кутия бре хора ? Френският самолет, където падна в Атлантическият океан го намериха след 2 години и разчетоха кутията. Малайзийският, където изчезна в Индийският океан още го търсят, но никой не споменава че информацията ще бъде загубена ! Ако миговата черна кутия маже да издържи 4 дни, какво да кажем за самолета ?

203

Juls

преди 10 месеца

Черни кутии, които се развалят от солена вода !?! Самолета просто така си паднал и излезнал от радара, а този самолет не е ли снабден с GPS система да речем излиза от обсега на радара докато пада, но GPS ще продължи да го локализира дори докато потъва.Нямал е време да катапултира...Колко дена ви бяха нужни да стигнете до извода че е взривен във въздуха?! След случая с Чешнегирово, не бих се учудил да е "приятелска" US ракета, що да не...На колониалните господари им е ясно че ще бъде заметено

202

Анонимен

преди 10 месеца

Съжалявам човека. На снимката самолета изглежда много стар, с обелена боя, като от 1960 година. Обелена боя, обелена кожа - стара машина. В такава ситуация гледайте на първо място да запазите себе си, друга работа ще намерите, друг живот не. Не се страхувайте от понижение заради "пропусната цел".

201

Анонимен

преди 10 месеца

Хем поразил целта, хем ракетата била неизправна. С какво я е поразил тази цел, с прашка?

200

Анонимен

преди 10 месеца

Руската военна техника става само за паради. Че и там е под въпрос...

199

Анонимен

преди 10 месеца

Тези самолети заедно с ракетите бяха в Русия за ремонт. Правете си изводите.

198

Като

преди 10 месеца

Ами като стрелят с 40 годишни ракети ракетата е гръмнала на крилото на самолета.

197

Христо Христов

преди 10 месеца

До Анонимен/196"защото според договора за новите модерни американски F-16 първите два самолета трябва да пристигнат не по къдено от 11 юли следващия месец" - Ц."The United States will GRANT two DECOMMISSIONED F-16 Block 70 fighter jets to the Bulgarian Air Force, to be used for training, the U.S. Embassy in Sofia said".Така че не е според договора за нови машини за България.Според договора, сделката трябва да приключи 2027ма. За първите според договора - не знам. ПП. Аман от неграмотници!

196

дядо Йоцо

преди 10 месеца

То бе ясно че е имало взрив в самолета,след като пилота е на парчета!Дали от дефектна изтреляна ракета или е свален от братска такава ракета! Светла памет на пилота,дано отиде на едно по добро място! Съболезнование на семейството и близките му!

195

Анонимен

преди 10 месеца

Интересна снимка - някъф чичка на възраст, гледа лошо от кабината на боен самолет.

194

Демократ

преди 10 месеца

Нормално е на учения на НАТО самолетите да се взривяват, но българите са прости русофили и развиват теории на конспирациите.