199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 230 - имало взрив, не докладвал за проблем /думи от вчера на някакъв от "военните" ни/, ама можело да е дефектна ракета... поне да се научат да ни лъжат качествено, при дефектна ракета - първо докладва или най- малкото псува по радиото, второ веднага катапултира, защото е ясно, какво ще стане с бръкмата... свален е, от кой и защо няма да разберем, жалко за пилота и семейството му..

198

Анонимен

преди 2 години

Черно море се замърси с ръждиво рушко джелезо. Плаж ли? Ко? Не! Добре че скоро ще имаме качествени американски самолети, че тия мигове за нищо не стават.

197

Анонимен

преди 2 години

Руските бракми падат постоянно. Ако навремето Бай Тошо беше купил Ф16 сега нямаше да падат като круши. Добре че неговият ученик Генерал Бойко поумня и се вслуша в съветите на експертите да купи последен модел Ф16. Най здравия и сигурен самолет на планетата.

196

От Мелмак съм

преди 2 години

Смешното/жалко/е,че ползват ЧАСТНА ФИРМА за търсене на....гигантското дъно от....70метра за намиране на кутията,която навярно е от....малко по-твърда ЗАХАР и трябва да се бърза докато не се разтопи.Флота да се закрие и да останат частни фирми.И ние си мислим,че имаме армия,флот и...Е,както казвам...от Мелмак съм и може да греша.Навярно с телепатия и детски приказки ни защитават.Жалки !!!

195

м-ангела меркел

преди 2 години

Да не забравяме че миг-29 бяха отремонтирани в полша а които е виждал поляци в англистан и германистан знае че обичат много водка и пиво

194

Качество

преди 2 години

|...Военните се надяват да успеят да намерят кутията до 4 дни, за да не бъде унищожена информацията... Каква е тази черна кутия бре хора ? Френският самолет, където падна в Атлантическият океан го намериха след 2 години и разчетоха кутията. Малайзийският, където изчезна в Индийският океан още го търсят, но никой не споменава че информацията ще бъде загубена ! Ако миговата черна кутия маже да издържи 4 дни, какво да кажем за самолета ?

193

Juls

преди 2 години

Черни кутии, които се развалят от солена вода !?! Самолета просто така си паднал и излезнал от радара, а този самолет не е ли снабден с GPS система да речем излиза от обсега на радара докато пада, но GPS ще продължи да го локализира дори докато потъва.Нямал е време да катапултира...Колко дена ви бяха нужни да стигнете до извода че е взривен във въздуха?! След случая с Чешнегирово, не бих се учудил да е "приятелска" US ракета, що да не...На колониалните господари им е ясно че ще бъде заметено

192

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам човека. На снимката самолета изглежда много стар, с обелена боя, като от 1960 година. Обелена боя, обелена кожа - стара машина. В такава ситуация гледайте на първо място да запазите себе си, друга работа ще намерите, друг живот не. Не се страхувайте от понижение заради "пропусната цел".

191

Анонимен

преди 2 години

Хем поразил целта, хем ракетата била неизправна. С какво я е поразил тази цел, с прашка?

190

Анонимен

преди 2 години

Руската военна техника става само за паради. Че и там е под въпрос...

189

Анонимен

преди 2 години

Тези самолети заедно с ракетите бяха в Русия за ремонт. Правете си изводите.

188

Като

преди 2 години

Ами като стрелят с 40 годишни ракети ракетата е гръмнала на крилото на самолета.

187

дядо Йоцо

преди 2 години

То бе ясно че е имало взрив в самолета,след като пилота е на парчета!Дали от дефектна изтреляна ракета или е свален от братска такава ракета! Светла памет на пилота,дано отиде на едно по добро място! Съболезнование на семейството и близките му!

186

Анонимен

преди 2 години

Интересна снимка - някъф чичка на възраст, гледа лошо от кабината на боен самолет.

185

Демократ

преди 2 години

Нормално е на учения на НАТО самолетите да се взривяват, но българите са прости русофили и развиват теории на конспирациите.

184

Мария

преди 2 години

Щом говорят за билогичен материал, значи е имало взрив и не е останало почти нищо. Дано разберат какво е станало за да избегнат бъдещи подобни инциденти. Професията на военен летец е много опасна. Признателност за службата на родината и затова, че защитават всички нас обикновените и не толкова смели хора!Съболезнования на семейството му!

183

Сплескан натовец

преди 2 години

Убит от краварския окупатор !ФАЩ и нато ВЪН!

182

Истината???

преди 2 години

Ако някоя американска ракета го е уцелила от някое учение ,защото са помислили , че е руска атака, познайте кога ще се каже истината.Американци свалили по погрешка български самолет Миг-29-руско производство ,мислейки ,че стрелят по руска мишена-това ще е МЕГА СКАНДАЛ-никога нищо няма да се каже. То над Украйна удариха цял самолет от гражданската авиация с един куп загинали и нищо не се откри.

181

Анонимен

преди 2 години

И от къв зор тренираме пък ние? Кой ще ни напада пък нас? От кой ще се защитаваме? Едно бау да ни каже Русия и сме чао... парите за нещо по смисленно да се харчат, малко ли хора в нужда има.

180

Анонимен

преди 2 години

А ти на американската телевизия ли вярваш? -----Аз просто имам познания в тази област, това ми е професията.