219

Анонимен

преди 2 години

Генералите доведоха армията да пълна разруха и сега човек не може да се размине от генерали в политиката, в Парламента, в Кабинета, в Президенството, докато армията е потънала в имитиране на дейност и руски шпионаж - това е резултата от разрушителното действие и бездействие на кремълския парашутист Радев !

218

Тоягов

преди 2 години

Някой е сгафил,щом са в обяснителен режим.Ми той и Румен Радев като авиатор,при излитане вместо да прибере колесника,патока натиснал кнопката за парашута на самолета.Добре,че пистата е била дълга и няма инцидент,благодарение на което имаме прекрасен президент.За съжаление ще е само един мандат,защото от стрес,много простотии направи!

217

КАТ Кричим

преди 2 години

Версията е късо съединение.

216

До анонимен

преди 2 години

"До анонимен 247, и като имаме такива руски сделано ракети защо превъзнасяте руската военна техника." - - - Не "превъзнасям" нито руската, нито американската техника! Повтарям за такиви "фоби" като теб (било то руски или американски") подобни инциденти с взривяване на ракета под крилото на самолета не са рядко явление! Тубята е пълна с подобно видео! Имаше подобени случаи с Израелски Ф-15 и руски Су-27, половината крило беше отнесено, но пилотите успяха да презимят самолетите.

215

Див Петел

преди 2 години

Най-вероятно е свален, но комунистите замитат всичко и на всяка цена, затова никога няма да разберем нищо за случая. Мълчат и не казват.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Интересно че фотографа на "Криле" не е видял нищо, а е снимал поразяването на целта...Един взрив на самолет е доста по-ефектен и видим. - _____________ - разликата във времето между снимката на проазяване на "'цел", показана по телевизията и загубването на връзка със самолета е повече от 2 часа, според изнесесното по същата телевизия. Явно смотават публиката, но от властолюбците, начело с Радев, какво повече да се очаква! Правят се на опечалени!

213

Анонимен

преди 2 години

Според мен пилота е бил много съвестен работник и също притеснен за заплатата си, най-вероятно е поел голям риск от страх да не го понижат и намалят заплатата, ако не изпълни задачата.

212

Анонимен

преди 2 години

Интересно че фотографа на "Криле" не е видял нищо, а е снимал поразяването на целта...Един взрив на самолет е доста по-ефектен и видим...

211

Анонимен

преди 2 години

"""Вече е имало случаи, когато при изстрелване ракетата не се откача от крилото, а остава закачена за самолета. Тогава двигателят ѝ, който е барутен, прогарял крилото или водел до взрив.""" - - - За съжаление подобни инциденти не са рядко явление! Всичко става за секунди. Затова пилота не успява да предупреди диспечерите!

210

Анонимен

преди 2 години

Колко от вас прочетоха статията??? В нея се описват само част от проблемите, с които се сблъскват ВВС на Бг, а те са Огромни! С такива проблеми и нови самолети да получим опастноста от подобен род инциденти остава!!! И това важи за цялата ни армия!

209

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Американците пак са се объркали! Голяма работа, случва се!

208

Анонимен

преди 2 години

Да ги спрат тия бараки да летят над градовете,че много падат и се взривяват .Да летят само извън населените места и без ракети ,че се самовзривяват! Жалко за пилота !

207

ЗАГУБАТА

преди 2 години

СЕМЕЙСТВОТО НА ТОЗИ ЧОВЕК НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИ. ЗА ТЯХ ОСТАВАТ СПОМЕНИ И МАТЕРИЯЛНИ ЛИШЕНИЯ.ЕДНО НЕНУЖНО И БЕЗСМИСЛЕНО ВОЕННО ЗАБАВЛЕНИЕ ПОДМЕНИ ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ МУ ХОРА.ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Е ПОРЕДНА "НОВИНА"

206

Анонимен

преди 2 години

дори и да е убийство каквото най вероятно е, мислите ли че на грингосите някои може и ще им търси сметка. те като подписват договорите за бази и учения си пише вътре че онея сами си търсят отговорност. убийства, изнасилвания, и тн питайте иракчаните. даже може и нарочно да са го направили да видят действието на пво срещу истински самолет. вън америка от българия, излизане от нато, българия страна на мира.

205

Анонимен

преди 2 години

Да не са се объркали Американците както стана в цехът.

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 - ракетата може и да не е била една, но да, прав си, колкото и да е стар самолета има датчици... да не говорим и колко абсурдна е версията, че е загубил ориентация и се блъснал във водата... всеки самолет има система, която сигнализира и пак би следвало ако не успее да се издигне да катапултира...

203

анонимен

преди 2 години

До Анонименне беше ли в Полша

202

Анонимен

преди 2 години

Наследниците на този пилот Терзиев да ПЛАТЯТ САМОЛЕТА .. НАПИЛ СЕ ПИЛОТА С УИСКИ И ХАИДЕ М МОРЕТО ................... СЕГА ДА ПЛАЩАТ

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен234 И аз си мисля че е свален по погрешка. Но няма да признаят, защото това си е убийство по непредпазливост. Няма дефектна ракета, ако има - самолета е оборудвам така че за всяко нещо има уред и лампичка и няма как да не знае пилота че има проблем с... нещо си. И още нещо - уж поразил целта а ракетата се взривила още на самолета. Е с кво тогава я е поразил тази цел, след като не е изстрелял ракета?!?!?!?!

200

Анонимен

преди 2 години

Имало случаи, в които ракетата не се откача от крилото...Вчера един пенсиониран военен летец, каза по телевизията че - това е възможно, но още ня такъв случай. Но е било заложено като риск, при обстрел с ракети които са закачени на крилата на самолета. Пак казвам - човека каза че, такъв случай още няма, но има вероятност да се случи.Така че не пишете че имало случаи такива - не, няма. Просто сега това ще е официалната версия. А какво е станало.... само пилотът си знае. Да почива в мир.....