11

пешо

преди 2 години

До програмиста. То анонимно аз мога да се набедя за космонафт.А тази клиширана истина грам не кореспондира с моят пост.А колкото до произвеждането мога само да се гордея че съм стопански субект.

10

....

преди 2 години

i az moje bi 6te nameria na4in da si kupia

9

дада

преди 2 години

Да бе да хората вече са толкова бедни, че нямат пари за хляб. ***.

8

Анонимен

преди 2 години

Едва ли е заради изолацията, по-скоро възходът на криптовалутите.

7

Сифилиско

преди 2 години

Цените на компютрите са нагоре поради други причини. Завишеното търсене на лаптоп от 700 лева не е чак такъв фактор.

6

Анонимен

преди 2 години

Никой не е свикнал с лъжата, която поддържате. Измислената ви пандемия и фалшивите ви мерки - маски, локдауни и затваряне на бизнеси за един грип. Вече си признавате, че е точно пригоден грип от лаборатория, за да спрете всичко и да обеднеем масово. Сега сме били купували. Виж доверието е възстановено. В какво да вярват хората - в гнусната инфлация, която готвят...?

5

пешо

преди 2 години

В Технополис В.Търново един продавач-консултант ме халосваше колко много се копували лаптопите и им се дигнала цената.Не се стърпях и му казах :Абе готин тука виждам поне двеста лаптопа да седят и му казах да се огледа че в момента клиенти бахме пет човека в целия магазин.Специално ученик да е чакал на пандемията че да си купи лаптоп си е смешно.

4

Пешо

преди 2 години

И как се развива икономика с компютър ?Трябва производство а не лежане пред компютъра !

3

Станах пишман

преди 2 години

Аз компотер нивгиш няма си купя щот Билито иска да ме дебне и у спалнята ко прая. Ах гадинката му с гадинка...уж го гасим пък той ме шпионства с кеф в тъмното?! Последният го разбих ритуално с кеф с черпака на жената и повече неща таквоз адско нещо да ми влазя у дома! Аз го млатим, а оня се хили и цвили като кон...

2

Анонимен

преди 2 години

Купуват, да... На 5-6 години веднъж, на изплащане за 1-2 год.

1

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерал Борисов наричан още способния, а сред народа известен като бойко суджука, или по-кратичко банкянскию кофпомпиер. Хвала на такива способни държавници раждащи се веднъж на всеки един милиард години.