10

до 10

преди 2 години

70% от служебното правителство отдавна са пенсионери. Проверете ги поименно от кога са в пенсия. Някои от тях дори са освидетелстване със старческа деменция. А Бойко Рашков на всичко отгоре за капак освен, че е пенсионер е поразен от параноя.

9

Сахар

преди 2 години

Айде стига ни занимавахте с този пенсионер.Дай боже всекиму да се пенсионира здрав, млад и с толкова пари заделени настрана.

8

ВМА

преди 2 години

Кога ще тикнете престъпната ОПГ на веселия катранджиеф- син дженералито Мутрафчиеф и вехтия интригант -паразитолог при Бай Ставри, да им изправи Ауспусите ,да ги олаби, да им разшири / райберова кръгОзОра, да станат ШирОкОскрОени Ора,? Гешев Спиш,где си Бе Лешояд на Кривосъдиетиу?

7

Да

преди 2 години

Трябва да се спазва правилото, след навършване на пенсионна възраст всички служители на държавна работа да бъдат пенсионирани. Който е способен и може да продължи да работи, има много място в частния сектор.

6

Handel

преди 2 години

За ГЕРБ април месец за гласували 837,000 души. И от тези 837 хиляди само 5,000 искат паплачта да не бъде изметена. И това се нарича "обществено недоволство".Интересно журнашлюхите на ПИK като се видят в огледалото не им ли се повдига от себе си?

5

Анонимен

преди 2 години

Какво означава обратно на работа!? Бил е на някаква позиция и вече не е. Може да си работи в Националния център по заразни и паразитни болести, но не като директор. Трябва да се въведе мандатност в България! Няма такива позиции "вечен директор". Има разни почетни титли, но не може да има вечни позиции в държавни учереждения.

4

Handel

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоАми той директно си го призна - 39 хиляди лева месечна заплата. След което се усети и каза че се бил шегувал, а милионите по сметките му били от "застраховка на жена му"

3

Ей

преди 2 години

Кому нягии, мас тии долни, броени дни ви остават да правите ми зерии !

2

Анонимен

преди 2 години

Незаменими хора няма.................има и други добри специалисти, не е само професора!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Затвор за Кантарджиев! Няма никакъв натиск.