16

анализатор

преди 2 години

И този не мога да го разбера/бивш катаджия/.Смело кажете,че е тежко необходимо пълно прочистванае на службите от герберастките некадърници.Шлаката на обществото смачка всички служби,и ги използваше като наказателни бригади.Ако мен питате-пълно разформироване ,и последващо изграждане на нови служби.Един бивш началник от Пловдив го изгониха преди години,сега отново го върнаха.Тежък корумпяга,отгове на това -некадърник.

15

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са крадци, манипулатори.................най-вредната партия за България............заедно с ДПС..................да се махат, никой не ги иска крадливите гербаджии!!!

14

Сега ли се усетиха,

преди 2 години

че ги яхат, те са яхнати отдавна, тези служби служат на мутрите, не на народа!

13

Анонимен

преди 2 години

Славунций си свърши работата, за която се продаде. Благодарение на него имаме служебно правителство при това реваншистко в полза за Радев. Нито Кьовеши, нито Мьовеши ще помогнат на България. Народа трябва да се мобилизира и да измете служебното правителство докато не е станало прекалено късно. Готвят подмяна на изборите с машините и не в бананова, а в президенска република с едноличната власт на про-кремълкия Радев Ветото се превръща България. ИТН е проект на Доган, но го играят двоен агент.

12

SS

преди 2 години

Според мен трябва да има лустрация за всички лица и партии който са били в управлението на държавата след 1989 год !Такава нарочно не се направи по времето на СДС ,и ако и сега не се случи страната според мен трябва да мине през своя катарзис-гражданска война ! С нежна революция се видя че нищо не става.Скоро ще има разпад на държавността.Дано не съм прав !

11

Анонимен

преди 2 години

на всички е ясно, че тъй наречените служби са на служба при Тиквун Лойков Джипков Бибитков и трябва да има яко чистене на л.айната, които са навсякъде изср.ани от въпросния пос.ерко!!! Той 11 години е ср.ал, ср.ал, ср.ал. Няма как за 1 седмица да се изчистят всичките му л.айна на тоя па.цул!

10

Ахил

преди 2 години

И тоя сега се разлая. Като плюска от държавната софра,защо мълча???

9

Анонимен

преди 2 години

фигуранта и славчо ще ни превърнат не само в бананова,а и в задунайска република

8

Анонимен

преди 2 години

Престъпната шайка Гроб коли и беси повече от десетилетие. Кой да ни е виновен, може би марсианците?

7

Щирлиц

преди 2 години

Този другар по времето на цоциализЪма се занимаваше с безопасността на движението,вече се е специализирал по тайните служби.Какви специалисти създаде цоциализЪма,ц,ц..

6

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите само герб са ви виновни.А комунистите все едно не са употребявали службите и не са фалирали страната ни няколко пъти.Ама като гледам комуниста радев е на власт.Или против комунистите не е модерно вече да се говори, а само против герб.

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН, 7: Не употребявай алкохол преди писане. Защото, видно от писанието ти, алкохола изкривява представата ти за реалността. И без това всеки трети ГЕРБ-ер от вашите е точно толкова т*ъ*п, колкото и първите двама!

4

АнонимеН

преди 2 години

ГЕНЕРАЛ РУМЕН МИЛАНОВ: ПРИ БОРИСОВ ИНСТИТУЦИИТЕ БЯХА НЕЗАВИСИМИ И БОРИСОВ НЕ ОКАЗВАШЕ НИКАКВО ВЛИЯНИЕ НАД ТЯХ ЗА ДА ПРИКРИВАТ ГЕРБ ПРЕСТЪПНОСТТА! ПРИ РАДЕВ СМЕ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА КЪДЕТО НАЗНАЧЕНИЯТА СА ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ!! ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН БОРИСОВ!

3

Анонимен

преди 2 години

Поредния ГЕРБераст на който му е е взето топлото столче и заплатка !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Докато дебелото неграмотно пpace от Банкя дерибействаше както си иска в България, не ти беше проблем, нали ушев господине?Айде марш, марш!

1

АнонимеН

преди 2 години

КОГО ПАК ЛЪЖЕТЕ!!! ОТ 17 ФЕВРУАРИ 2011 Е НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА НАЧАЛНИК НА БОРКОР / ПОРЕДНИЯ ГЕРБЕР ДАВАЩ АКЪЛ КОЙТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПЕНСИОНИРАН! СЕГА РЕВЕ, ЧЕ ВИДЯ КАК ЕДИН ГО ПЕНСИОНИРАХА ВЕЧЕ!