35

azimut

преди 2 години

Съболезнования на близките на майор Терзиев.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Да, бе, да. Големи разбирачи станахте. В Беларус се ремонтираха СУ-25.

33

емигрант

преди 2 години

Докарахме я до пенсия в странство и там ще умрем, но няма да ви осигуряваме лекия, безотговорен и безсмислен живот.

32

До ББ от емигрант

преди 2 години

Аз заминах заради такива като теб и пРезидента.И много като мен. Сега ако се курдиса Чалгаря, ще се откажа да се върна. И много други като мен. От Април не пращам пари и ще изтегля всичко. Няма да работя да ви хрантутя мизерници долни.

31

ББ

преди 2 години

До Еййпростаконикога повече гроб,дпс,бсп и ортаците им пУтриоте,аз съм ограбен Българин готов да отдам живота си за Майка България,не не съм ***,луд съм от не справедливостите,синовете ни са роби...дъщерите ни изоставиха внуците ни..робини...ама вие сте пУтриоте...продаващи децата ни...агов и ти си от тех..Народа ни има памет за предателите,маай си винцето и пурите...идваме за теб и останалите национални предатели!!!Свобода или Смърт!!!

30

Еййпростако

преди 2 години

Ако продваше България, поне щеше да е за пари, а ти я предаваш, от което по-лошо няма !

29

и те така

преди 2 години

а теб даже няма да те помним , ти си оставаш високоплатен фигурант нищоправец !

28

не стават

преди 2 години

Президента генерал от авиацията. Министър председателя генерал. Миналата година разнасяха едни ковчези. За пилота ще да са били.

27

Да

преди 2 години

Него може с това да го запомнят, но тебе с друго !

26

От Шипка

преди 2 години

Незабавно си подай оставката !

25

ШибиРиби

преди 2 години

Майора не го знаем и я помним я не , но Чебурашката Радев ще го запомним с коремните на лоста и че фалира ВВС и сега се опитва да фалира и държавата.

24

Протестър

преди 2 години

Оооставкаа.. !

23

Анонимен

преди 2 години

Ако самолетите бяха ремонтирани в Полша нямаше да падат,защото нито един МиГ-29 от полските ВВС не е паднал ,а ние загубихме 3 досега ,и никой не знае още колко ще падат!

22

Анонимен

преди 2 години

До ББТи уважение към Бойко Борисов показ ли?

21

Анонимен

преди 2 години

До 28С какво е достоен с това ли ,че разби самолет за милиони ?Хора умират от болести ,заради калпавата ни здравна система ,те са по достойни от прехваленият льотчик не различаващ небе от море!

20

ББ

преди 2 години

Призовавам Ви за уважение,спрете спекулата и политическото...със смъртта на един Достоен Войн от Армията на Народа ни!Поклон!

19

Анонимен

преди 2 години

До ББА от 1 месец Румен Радев раздава нашите пари на своите фирми и тези на жена му. Затова не се поддържа техниката и падна този самолет. Радев е истинският убиец на този пилот!

18

ББ

преди 2 години

какъв позор!каква манипулация!само ще споделя,че от 11 .г бойко раздаваше вашите пари на божковци,цветановци,къщи в Барселона,плащаше полети на чалга-момета с правителственият...всеки от вас може да го провери!Поклон!Народа ни Скърби за Вас г-н Майор от БА!Светла Ви Памет!Няма да Ви забравим!!!

17

Влади

преди 2 години

Трябва ли всичките ни летци да загинат, че да се свършат скапаните ни съветски самолети?Сега някой де.бил ще зейне срещу Ф16 блок 70, че бил също от 70-те. Не, не е. Това е все едно да кажеш, че Голф1 е едно и също с Голф8 например. Е, не е. А старите ни самолети са само widowmakers.

16

Анонимен

преди 2 години

А защо го търпим този убиец да мачка народа ни?Защо?