48

Реален случай

преди 2 години

През 2020-та Гешев нареждал СРС-та в Перник за да гледа голи бабички как се къпят!Това прокурор ли е!

47

Анонимен

преди 2 години

Ся разбрахте ли. Тя мацка също ще изчьгьрта. Велик шанс да се прояви. Взима само впечатления.

46

Анонимен

преди 2 години

Ся туй "спасителка" ли се явява ? -тя ли ще ни "оправи" ? В Ес много добре знаят как се Крадът Милиарди в Бг - ама си траят щото и те са в Схемата !

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Спасил е една мома избягала от мутрите, сега му е жена :))) Кьовеши колкото и да се напряга, знае че са дълбоки водите в БГ, нема шанс :))

44

Анонимен

преди 2 години

А, що няма среща с другаря ГешЕфт?Среден пръст ли е, какво ли?

43

Анонимен

преди 2 години

Е защо? Как ще знаем, ако са лоши?

42

Анонимен

преди 2 години

До MaйMyнaтaАз съм пенсионер на 41 г., каква работа ? :))

41

MaйMyнaтa

преди 2 години

Ае легайте глyпeндepи, че утре сте на работа!!' Квото и да стане, вие ще работите. Бойко Тройко, Радойко никой нема да ви дава пари беэ работа.

40

ИТН

преди 2 години

Фигурантът, Мая Манолова и Христо Иванов изгоряха с грантовете им от Божков.

39

Анонимен

преди 2 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат. Вече и кьовеши ще е по петите им

38

Анонимен

преди 2 години

До Обяснявам виТоест едно големо нищо :)) Дойде за респект, ама Гешев е темерут, не е бръсне и за слива :)))

37

Абе, Хаймани!

преди 2 години

Дайте един офис на Кьовеши в София. Жената ще има доста идвания и работа тук. Къде ви е възпитанието?

36

ИСТИНАТА

преди 2 години

Европейската Прокуратура ще има НАЙ-МНОГО РАБОТА в България, защото няма по-бедна и корумпирана държава в съюза. Свиквайте с Кьовеши корумпета. Ще я виждате все по-често. Идва да ви чегърта!

35

Анонимен

преди 2 години

Смях в залата. Разследванията срещу висши държавници да приключват бързо. Ама с какъв резултат не е ясно. Срещу останалите предтъпници бавно ли да приключват делата? Или направо по давност да ги прекратяват. Тая Кьовеши май е поредния кьорфишек. Ако не са хамериканците да покажат къде е заровено кучето в ЕС нищо няма да стане. Защо са подслушвали Меркел? Май и тя бърка в кацата

34

Обяснявам ви

преди 2 години

Кьовеши не е в България за да разследва, а за да каже на милиционера ГЕШЕВ РАДОСТ да излъчи още прокурори, за да запълни квотата и да не се офлянква, защото трябва да започнат работа максимално бързо - има доста сигнали срещу ГЕРБ. Тя жената си го обяснява в пряк текст, но на някои им се причуват неща. Дошла е, за да притисне Гешев да излъчи прокурори, защото срока за това е "лани", но гешев саботира работата и (типично за ГЕРБ, БСП и ДПС), което спъва прогреса на ЕС.

33

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че въобще не сте наясно с дейността на европейската прокуратура. Нейната работа е да та следва злоупотреби с еврофондове, няма никаква връзка с престъпления в отделните страни членки.Новите партии използваха името на Кьовеши за политическо послание срещу ГЕРБ, нищо повече.

32

Анонимен

преди 2 години

Какво стана сега, протестъри, Кьовеши арестува ли Бойко Борисов?Май не, а?

31

Анонимен

преди 2 години

Обществото може да има очаквания, ама друга е реалността :)) Румънката ме разочарова, не че може да направи нещо в БГ :)) Много се е стегнала, знае за методите на българската мафия :)))

30

Анонимен

преди 2 години

Очакванията към европейската прокуратура и в частност към Кьовеши са големи, дано се оправдаят.

29

Госпожо

преди 2 години

Кьовеши, днес имахте възможност лично да се срещнете с лицата заемащи висши длъжности , визирам този фарс наречен " правителство" и можехте бързо да приключите с разследванията.