68

Анонимен

преди 2 години

да започнем от фигуранта с апартамента ,любовницата,грипените ,джиповете ,ало митко и тн.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83Виж, това че живееш на "селу", не значи че всичко е като у вас!

66

Анонимен

преди 2 години

Бързата работа е срам за майстора - казали са го мъдри българи! При нас всичките дела минават бързичко и под сурдинка, да не гледаме и да не лаем много. Няма един виновен в затвора, даже напротив - кандидатират се за депутати. Тая Лаура май дойде на разходка в София.

65

BGexit

преди 2 години

Кога ще разследват корумпираната Европейска комисия? До кога ще остават безнаказани виновниците за провалената ни интеграция? ЕК има задължението да контролира усвояването на европейското финансиранет, а вместо това си затваря очите за източването на милиарди чрез безумно елементарно нагласени обществени поръчки и за "иновативни" мобилни приложения, които се правят за една бира време, но се финансират със стотици хиляди евро.

64

Анонимен

преди 2 години

Каква снимка само ха ха ха ха ха ............. Кога ли ще свърши тази измама с коронавируса. Вируси винаги е имало и ще има.Най големият вирус е невежеството на хората и това че са духовно неразвити.Физически човек може да умре и от настинка ако му е определено или душата си е избрала това.Но хора незнаещи и неспазващи законите на Вселената да ми стоят с маски като внушение за нещо което не е това за което се представя. Е Масово контролиране подчинение и нов световен ред!!! а БОГ Е ЛЮБОВ

63

Анонимен

преди 2 години

До криминален психологЛюбопитно ми е какво е казал Гешев на Кьовеши, мейби от сорта - Гледай си работата и не се занимавай с нас .... :))))

62

криминален психолог

преди 2 години

До г-жо Кьовеши, Какво си говорехте с Янаки Стоилов, че беше толкова....облещен в изявлението си после ?

61

Анонимен

преди 2 години

Те никога не започват гжо Кьовеши

60

Анонимен

преди 2 години

Има хора които са над закона, това че Каскета се прави на примадона, не е нещо ново :)) Кьовеши постъпи много смирено, даже се беше изпънала като ***, във вражеска територия е :)

59

г-жо Кьовеши,

преди 2 години

Президента Радев нарече прокуратурата мафия! Вие с '' мафията '' ли се срещнахте днес ?

58

Анонимен

преди 2 години

Е, да де. Ама как да се разследва Фигуранта?

57

госпожо Прокурор,

преди 2 години

къде са дипломатите и посланиците на Европа ? Защо нямат срещи със служебните министри,президента ? Защо има само със Херо и Албанския глава ? Това на вашия език(дипломатичен) какво означава ? Неодобрение ? Изолация ? Дистациране ? Какво става ?

56

апел

преди 2 години

САЩ изпратиха федералния прокурор Джесика Ким , защо Кьовеши не прати някой тук да помага ? Ако не, направо Христо Иванов Маджов , де сяда на мечтания стол ......или Бойко Рашков.....

55

Затова

преди 2 години

И днес БОЕЦ на КГБ спретна протести с/у Гешев.

54

до Кьовеши

преди 2 години

'' Разследванията срещу лица, заемащи висши длъжности, трябва да приключват бързо..'' Само,че едни партии и зависими финансово политици НЕ искат спец.прокуратура и съда да ги има,защото ги е страх,че са следващите......За първи път прокуратурата посегна толкова високо , и това е причината да и искат главата, после ще унищожат документи,разследвания,и ходи ,че ги гони......бъдело.....

53

ПроСоТо

преди 2 години

Не знам какво я е лъгал Каскетя,но думите й би трябвало да бъдат:-"Разследванията срещу лица,заемащи висши длъжности ТРЯБВА НАЙ-ПОСЛЕ да започнат и ДА ПРИКЛЮЧАТ МАКСИМАЛНО БЪРЗО!"....Разбира се,Каскетя просто ще накриви каскетя си....Което не му го препоръчвам,защото Историята е пълна с такива ТАРИКАТИ,които свършват..много,ама много зле..

52

Щерю

преди 2 години

Кьовеши: - Разследванията срещу лица, заемащи висши длъжности, трябва да приключват бързо и после допълни, а присъдите още по- бързо - с два куршума в главата...

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Виж ся безмозъчно същество :)) Кьовеши идва при Радев, не посмя да дойде при Баце, тоест дава подкрепа, ама Боко си е сложил главен прокурор, дето никой не може да го уволни :))

50

до ИТН,

преди 2 години

СМЕНЯМ ГЛАСУВАНЕТО ,ТОЗИ ПЪТ С БЮЛЕТИНА 4!!! ВИЕ СТЕ ДА ПРЕЦАКАТЕ И ТЕЗИ ИЗБОРИ!

49

Анонимен

преди 2 години

Визирала е Фигуранта... Гешев наистина се мотае с тоя каyн....