88

До 107

преди 2 години

Напълно прав си,не може да няма корупция в Румъния, но там има политици и висши чиновници осъдени ефективно и са над 1100 души За доходите да не говорим.Преди 30г.ни завиждам за високите ни заплати, а през последните 12г.докато ни управляваше полиглот Бай-*** драстично ни изпревари...за ужас на българите.

87

1

преди 2 години

До Диана,а твоя бойко,да не е баксверлското куче,той,тоже е комунист,и до 11.07.2021г.г-ца Кьовеши,каза да се приключи с висшите политици

86

Диана

преди 2 години

Иска му се на БСПарското куче да захапе кокала в ЕС, но ..нътц! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

85

очевидец

преди 2 години

Малко преди пандемията бях на екскурзия в Румъния.Първото дето забелязах,че площада на града в който бяхме е направен по същият начин както и в нашият град- с китайски материали! На места вече имаше счупени плочки.Второто дето забелязах -на паркинга на прокуратурата бяха спяни няколко джипа-Порше Кайен,Мерцедес Г модел и Реинджровър.След 17 часа вече ги нямаше.И понеже съм българин и вярвам само на очите си това,че в Румъния нямало корупция не го вярвам.Хвърлят ни прах в очите!

84

Гошо умното

преди 2 години

Само независима съдебна система може да въздава правосъдие !........ А мафията винаги ще се опитва да и иска главата.........

83

Електра

преди 2 години

Как да имаш доверие, в една румънска комунистка, която посети най напред една дърта комунистическа номенклатура, в лицето на БСП. лераста Стоилов, който е без ден нормален трудов стаж. И какво правеше съскащата змия Ренета Инжова до нея, също не става ясно. Ще и повярвам, ако разследва ХУНТАТА на Кауна и Импексовата приватизаторка...

82

Анонимен

преди 2 години

Очевидно Черепа, Маджо и & обвиняеми, избягали от правосъдието и техните лакеи са разтворили широко касите, и плащат на много ***, защото в този сайт никога не е имало толкова поддръжници на протестърите, фигуранта, ИТН, ИМВ, БСП, ДПС и чегъртачите. Представям и какво ще бъде на изборите, с машините може да стъкмят резултатите, както си искат.... Не съм гласувал за герб, но този път ще го направя, защото злобата и чегъртането никога не са решение на проблемите.

81

Aма

преди 2 години

те някои още не са започнали! Ех, ех.....

80

софиянец

преди 2 години

Първите стъпки на вече работещата Евро-прокуратура и нейната ръководителка е да посети България.Вземайки в предвид как се харчеха Еврофондовете у нас най- вероятно е дошла да наеме жилище и офис за да продължи работата си. За съжаление нито Кьовеши нито Европа може да ни помогне само сами.Гласувайте и не се страхувайте !

79

до критикарите

преди 2 години

Аз лично 10 г не гласувах и сега отчитам моята огромна вина за това да ни управлява Тиквената хунта. Затова на изборите , с роднините и приятелите, а не само по форумите ,пред монитора.

78

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже на Кьовеши че тук дела се гледат от 2012, всички се разболяват изведнъж и така накрая няма един политик в затвора. Правосъдието е толкова зле че нищо няма да се случи, те са оплетени като свински черва и са от нашите хора. Хора, яли пили на една маса точно с тези политици.Затворен кръг, нищо няма да се случи така да знаеш Кьовеши.

77

Анонимен

преди 2 години

Дамата да внимава да не почупи дачията, че по нашите пътища има много дупки.

76

Анонимен

преди 2 години

Единственото което ни спасява от политическия ни елит е постоянен външен контрол и сменяемост ... оставени сами на себе си, всички започват да работят само за себе си и близките си. Всички до един !!!

75

ББ

преди 2 години

До АнонименСретан е...за фолклора,единственият защитник Свободният Свят си остават САЩ!разбира се троловете и наркоманите ще ни плющят минуси,те са двама трима...редакторите са съучастници защото толерират луди с много никове и манипулират хората...ще им се търси отговорност разбира се...това не е игра,бях цензуриран когато критикувах ЕС политическата..а манипулатори с много никове..могат да вменяват недостатъци на Президента на САЩ...да защитават нагли мафиоти и престъпници!Бог да пази САЩ!

74

Анонимен

преди 2 години

Живея на няколко километра от Банкя и вечер трябва да затварям добре прозорците и да ги уплътнявам. От няколко дена се носи силна миризма на нааакано.

73

ББ

преди 2 години

хаха колко наивно,г-жо...ЕС политическата класа създаде мафията гроб и я финансира всячески,заради това,че ги обслужва,мафията си има съдилища и прокуратури както по време на фашизма и комунизма едновременно,безчетна администрация,шефове на болници...живота ви им е в ръцете им...това вече дори не е фашизъм...разбира се Народа ни получи подкрепа от САЩ...за което сме благодарни...и...ще оцелеем...Бог да пази САЩ...г-н Президент на САЩ...направете обиколка в ...Канада,Австралия,Япония...ЕС е гнил

72

Анонимен

преди 2 години

До реалистИ защо не ги арестува светкавично днес?

71

ОЛЕЛЕ !

преди 2 години

Ама тая Кьовеши знае ли изобщо кой е Янаки Стоилов ???!

70

Анонимен

преди 2 години

До Куриери - Но носят неща евтино, атака че докато си вършат святсно работата, на мен лично ми е все тая.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 - Остави работните места. Загубени са милиони, които хората са влагали!!!