260

az

преди 2 години

До след предаванетоМисленето не е за всеки, явно се отнася и за Вас

259

Анонимен

преди 2 години

'' Първо аз партия нямам и не гласувам '' ........................... ами ти си като Слави значи - анти всичко, дори анти себе си ... твоя характер е описан достатъчно точно в българската литература ... типичен български анти-селянин. За Герб не съм гласувал никога.

258

изумен

преди 2 години

Как мислите: Защо в това правителство има толкова наркомани?

257

Анонимен

преди 2 години

Много културен тоз министър на културата бе.Волен4о 2

256

след предаването

преди 2 години

Как мислите: Има ли нещо общо между култура и Минеков?

255

до 289

преди 2 години

''а от твойта пратия крадливите кога ще влязат в затвора? Нали знаете за българския казан в ада ...''Първо аз партия нямам и не гласувам.Това,че слушкаш народните поговорки от устата на Винету не те прави знаещ!Ти си калинка от чист герберастки вид!

254

Анонимен

преди 2 години

'' Всички крадливи гербери в затвора! '' ..........................а от твойта пратия крадливите кога ще влязат в затвора? Нали знаете за българския казан в ада ...

253

Анонимен

преди 2 години

Браво на Минеков закова мисирските калинки!Вежди трябва да влезе в затвора за кражби!Фандъкова също!Банов и той!Всички крадливи гербери в затвора!

252

Анонимен

преди 2 години

Единственото определение за цензура е, когато държавен служител я налага. Поведението на Минеков не само е срамно, а е сериозно и преднамерено нарушение.

251

Жоро

преди 2 години

Явно служебното отмъстителство, ще кара до президентските избори. Всичко което се прави е незаконно, показаните само разправи ще продължат, ще има показани арести решение на съд и прокуратура, а тези вандали ше сринат икономика и доходи. Борисов изглежда, безпомощен, явно е бил такъв през цялото време и за това са го държали на власт, а сега се саморазправят са него. Спасявайте се по единично, никой няма да ви оправи, най малко селянин Смрадев.

250

Един културен

преди 2 години

Проф. МиНЕков - мин. НЕкултурата демонстрира висока култура, диалогичност и уравновесеност. Да ни пази Господ от такива държавници!

249

Анонимен

преди 2 години

На моддерастите да им сложа звездичките в гза.

248

Дилъра

преди 2 години

Този съм го виждал...много пъти.

247

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, че и дъртите кумуноиди като Минеков са на амфети.

246

Тоя

преди 2 години

Го фана шубето да закрива театри и сега се репежи на некви пикли в БНТ да си избива комплексите.

245

Анонимен

преди 2 години

Поляците хич не са стока............неслучайно по време на ВСВ Германия и Русия си разделиха Полша...........Европа можеша да съществува и без тия некадърници от Полша............а русофобията им е грандоманска.............изобщо хич не ми ги хвалете тия хазари, а жените им са грозни, освен това са ***!!!

244

NB

преди 2 години

Не са много стока и т.нар. "Отровно трио"................но по-добре те, отколкото крадците и лъжците от ГЕРБ и СДС!!!

243

Чоко

преди 2 години

Евала на професора! Вчера Кашлука плещеше глупости 10 мин без да го прекъсват, че и обИди на лично ниво ръсеше, а днес професора една дума не можа да кажена спокойствие!!! Аман от ***!!

242

за Емо Кошлука

преди 2 години

Емил Кошлуков е един гаден продажен СДС-ар............той навремето използваше протестите на студентите да си издейства една стипендия в САЩ...............там стана пишман политолог............сега мафията го направи шеф на БНТ............да се маха тая гадина, това е БНТ...........не е някоя селска телевизия, а горката журналистка е толкова жалка, тя си пази хляба, че ако не е в БНТ , ще умре от глад, толкова е некадърна!!!

241

Анонимен

преди 2 години

Синът на личния скулптур на Живков ни учи на демокрация.Баща му откри за синчето нова специалност в художествената академия.Да,дъртите комунисти си отиват,децата им поемат властта,а плебсът аплодира.