300

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, простиневъзпитан си остана Минеков. Завършил с връзките на баща си, такива са повечето деца на близките, до бай Тошо, какъвто е бащата на началния уличен политик. Няма домашно възпитание, кой и би могъл, да му го даде?

299

Комунист

преди 2 години

Баща му на този е Величко Минеков, придворният скулптор на Тодор Живков. Синът, министъра на културата Велислав Минеков е израстнал по резиденциите на БКП. Нормално е да държи такъв тон.Спомнете си Рашков какъв тон държа, Радев как размахваше юмрук и ще разберете как неусетно качихте крайните комунисти на власт.

298

Анонимен

преди 2 години

Доста нагло държане от министъра на културата. Не я остави да зададе един въпрос само прекъсвания и говорене с равен тон. Не знам дали е вярно, но казват че баща му е бил от близките на Живков и са ходели на лов заедно. Не направи добро впечатление определено. А нивото му би трябвало да е доста по-високо от това на журналистката. В моите очи ми стана жал за нея изглеждаше доста объркана и обидена от държанието на госта и.

297

Анонимен

преди 2 години

Тоя рекет с протестите почна да дразни. Имаш спор с някой айде агитка пред дома му, работа му. Бааасии и професорите.

296

тъпото

преди 2 години

До РеволюцияИ за какво ви подкрепиха умнико...

295

тъпото

преди 2 години

До АнонименКрадливия герб викаш, а - а покрадливи от тея сега, само гледай ако с задържат 1 година или повече

294

old stupid retard

преди 2 години

До БСПказваш никой ,а а най голямата час от народа ще я избиеш нали, така са правели и дядовците ти , само дето тогава са били малка част от народа онези за избиване

293

Иван

преди 2 години

Минеков е комунистическо чедо от голямото добрутро, черпало с пълни шепи от благата на червения режим. А Кошлуков е дисидент и жертва на комунизма. Разлика е от небето до земята.

292

Кошлуков - .!.

преди 2 години

Канят го за право на отговор и после не му дават думата. Феодална работа в БНТ. За Кошлука - .!.

291

Анонимен

преди 2 години

Професор Минеков, уволнявай Кошлуков! Не ни трябва алкохолик за директор на държавната телевизия. Половината от "журналистите" също да си тръгват с политическата номенклатура на Шиши, с Иво Никодимов на първо място

290

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ПО МИЛОСТ ГО КУРДИСАХА НА ТОЗИ ПОСТ ЗАЩОТО НОСИ КОВЧЕГА А ИНАЧЕ ТОВА НЕУГЛЕДНО ЧОВЕЧЕ Е ГОСПОДИН НИКОЙ!!!

289

Анонимен

преди 2 години

Леле, в коментарите прави впечатление един и същ тертип на мнение, повторено по 100 пъти и необичайно много плюсове за Кошлука.. Дали в БНТ не цъкат плюсчета от служебните компютри, за да запазят службицата, м?

288

Жалко за народа

преди 2 години

Фелфебелският и арогантен тон на Минеков не е изненада за никой. Да си гледа скулптурите и да не се занимава с нещо което нито разбира, нито умее. Пропилява скъпо ефирно време, което плащат данъкоплатците.

287

Зрител

преди 2 години

Грозно, нагло и арогантно държание на министъра. Дори не съзнава, колко жалко поведение има. Жалко, много жалко - имах друга представа за него

286

Фигуранта Радев

преди 2 години

Какъв срамен и невъзпитан човек съм сложил за министър на културата. Посипвам си главата с пепел и повече няма да се занимавам с политика. Това мое действие показва и на мен самия че съм некомпетентен, с лоша и грешна преценка. Дано историята ми прости че съм най-големия национален предател и се моля никой нищо да де помни за мен. Деса ме накара да направя всичко, мен ме беше страх но тя ме накара защото искаше да бъде известна, но не си прецених силите за пореден път.

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.323Водещата предаването накрая го изби на фалцет и едва се сдържаше да не се разплаче. Проф.Минеков въртеше един свитък от няколко листа, захванати с кламер, и си държеше словото без да се вслушва в думите на Н.О. Гледката не беше приятна и дай Боже да е показала на Гавазова и Йочев какво може да се случи ако попаднат на лице като професора. Все пак не е лошо машите на редакторите от К1, БТВ и НТВ да научат мелодията на песента "Адиос , мочачос" (Довиждане, скъпи). Много е хубава

284

Анонимен

преди 2 години

Проф.Минеков показа на телевизионерите какво се случва , когато водещата на предаването и гостът говорят на висок тон и не се слушат един друг.Дано Биляна и Йочев са гледали предаването, та да си правят сметка ще повторят ли цирка с мин.Рашков. Арменецът също ще има "едно на ум". Кошлуков няма да устиска и до 2-3 седмици ще си отиде. Що се касае до ИТН, не е лошо да научат песента, изпълнявана навремето от Б.Карадочева "Ние сме безнадежден случай". Трети избори за тях няма да има.

283

Анонимен

преди 2 години

Това за високият тон е чиста лъжа и не добавя имидж на този, който я разпространява.

282

Сата НАТО

преди 2 години

Всъщност даже за миг нямаше висок тон - просто Минеков най-учтиво не и мълча.

281

Трябва висок тон

преди 2 години

На джурналята им трябва висок тон за да осъзнаят че герб не са на власт и повече няма да бъдат