320

Анонимен

преди 2 години

МинeTков е поредното кpacтаво магаре от шайката на Фигуранта.

319

Бсп тв

преди 2 години

Трябва ние да сме национална телевизия за да може нашите комунистически *** свободно да си развяват коня. Тия в БНТ много се опъват и искат да има справедливост. Как си позволяват да критикуват нашите кадри. Ние сме комунисти правим каквото си искаме и не се съобразяваме с някакви тъпотии като свобода , демокрация и принципи. Нас нали сега ни назначи Радев. Хората не ни искат и не ни дават властта но като сме назначени ще дерибействаме.... Сега ни е паднало. Соц. Соц.....

318

Анонимен

преди 2 години

Когато Кошлуков навремето беше в затвора, бащата на минеков правеше метани на Т. Живков. Бащата на Минеков е прибрал 18 000 лв. от Живков за композицията Победата на 9 септември, докато Кошлуков е гниел в соцзатвора.

317

Анонимен

преди 2 години

В бнт са нагли и отвратителни и все още си мислят че бб е на власт, за да ги закриля! Г-н Минеков трябва незабавно да освободи некадърника нагаждач кошлуков!

316

Анонимен

преди 2 години

Слаба,поръчкова журналистка,дори заданието на шефа си не може да изпълни като хората.Ако беше Тулупа от Банкя срещу нея дали щеше да кудкудяка като брактисала носачка?

315

Анонимен

преди 2 години

Дедо Боко е развързал чекмеджето много активни гроба!

314

Анонимен

преди 2 години

Психично болни хора не е нормално да се допускат до министерски постове. Видяхме го Миневков миналата година една нощ отиде при жандармерията и се саморазправяше с тях. Беше изгубил човешки облик. Говореше в 3:20 ч. през ноща: Велислав Минеков държи слово пред полицията до Ректората. Може да го видите и чуете. Има запис. В същата нощ го гледах на живо. Беше 8 август 2020г.

313

Четящ

преди 2 години

А бе чета тук коментарите и от толкова много конспиративна теория не мога да отсея истината

312

ДОЛУ ШАЙКАТА РАДЕВ!

преди 2 години

ЛУСТРАЦИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ БОЛШЕВИКИ, ОКОЛО ПРЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКАТА!

311

Анонимен

преди 2 години

Долу разбойническата шайка Гроб! Забрана от закона и пълно разследване на всичките им роднини до девето коляно! Тази ОПГ ограби България за десетилетия напред!

310

PR

преди 2 години

МИНЕКОВ Е НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА ЗА РУМЕН РАДЕВ........ ЗАЕДНО С РАШКОВ И КАЦАРОВ......... ЩЕ ГИ ЧЕРПЯ БОГАТО.....

309

БНТ Е.. СУПЕР...

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ЕВРОПЕЙСКА ТЕЛЕВИЗИЯ - 1,2,3........ОТКАК Е СЪЗДАДЕНА, СЕГА ИМА НАЙ-КАЧЕСТВЕНАТА ПРОГРАМА И ПО ТРИТЕ Й НАПРАВЛЕНИЯ.......... БРАВО..!.... И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ВСЕ В ИНТЕРЕС НА ОБЩЕСТВОТО... ПСЕВДОПОЛИТИЦИТЕ ВЪН, В *** - МИНЕКОВ, КАЦАРОВ, РАШКОВ, МАНОЛОВА, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, БОЙКИКЕВ,..... ДА НЕ РАЗВАЛЯТ ПЕЙЗАЖА В БЪЛГАРИЯ...

308

Анонимен

преди 2 години

Браво на Минеков...герберастите от ГРОБ вият на умряло...

307

Пчелата Мая

преди 2 години

Чак мен ме е срам от държанието на отровения. А това значи че сме дъното!

306

Хаджията Тошко Афр

преди 2 години

Тоя ми взе поста министерски, ама няма да му се дам . Аз съм по -голямо магаре и ще правя повече идиотии от тоя. Журналистката трябваше да бъде напляскана от моя другар - носещ ковчези! Да живее културата на министъра! Ура, ура.... Аз съм Тошко Африкански с бели *** бански. Лидер съм на сбор, чака ни позор!

305

X

преди 2 години

Веднъж прекъснаха вечерните новини,за да включат онова *** ,социолога Стойчо ,да си каже мнението за протестите угодно за ГРОБ...Оставка за другото *** Кошлуков...

304

Пази, Боже!

преди 2 години

Комплексар на власт, пази Боже да не видим! Но доживяхме и тази абсурдна ситуация. Дай на *** власт и му гледай сеира. Жалкото е, че всички ние ще плащаме сметката.

303

Анонимен

преди 2 години

Още ли не е уволнен есесовеца Кошлуков. Да си ходи в частна телевизия и да си прави фашизъм с Иво Никодимов. Вън от БНТ!

302

Слава Трифончукчук

преди 2 години

Лелее тоя е по *** и от мен. Въйййй направо счупи ***. Добре че имам в повече от ароматния белезникав прах. Че да съм в съзнание поне. Но за да имам парички гласувайте за моята шайка *** -те може за нищо да не стават, но все пак .... Трябват ми парииииииии. И да знаете това ще е моя бъдещ министър на некултурата. Време е да официализирам това учреждение. Кой, ако не АЗ. Искрено ваш. Слава Трифончукчук.

301

ivailo

преди 2 години

Браво на Минеков, направи за смях мисирката Обретенова:))