13

Анонимен

преди 2 години

Кейт Мидълтън е почтена жена и майка, тя е бъдещата кралица на Англия, а това грозновато шимпанзе Меган е позор за Английската корона и аристокрация!

12

Анонимен

преди 2 години

Прочетох тази вълнуваща статия в клозета.

11

Свен

преди 2 години

Някой да й има книгата, че да си нивелирам градинската маса?

10

Тайна Майна

преди 2 години

Значи едната се обаждала на другат тайно от всички а пък тя не искала тайно да си говорят за да не чете по жълтите вестници за тайните си разговори за които всички ние четем в момента.... Е , сега говорили или са си тайно или не ? И как тия "тайни" разговори са по всички медии включително и в нашата малка България?

9

Анонимен

преди 2 години

На "феминистката" Меган не и е било неудобно свекърът и (принц Чарлз) да и плаща тоалетите - британската преса е изчислила, че за една година "злото расистко" кралско семейство е похарчило за парцалки на горката си *** снаха 1 милион лири. Катрин, която един ден ще е кралица консорт (съпруга на крал) и кралица майка (майка на крал), носи среден клас дрехи, облича ги нееднократно и залага на родни британски марки.Сякаш Харито изкопа жена си от някое наше гето-ементарна,ограничена,нагла.

8

D

преди 2 години

Използвачка! Първо а*ка, после мисли какви последици щяло да има. Или просто да се влачат пари от където могат, пък каквото ще да става.

7

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията с елементарната актриса и Хари доказва колко е важно функционалното семейство.Тази жена идва с тотално разбити семейни връзки и вместо да се впише в семейството на съпруга си,отдели Хари от брат му,баща му и баба му и дядо му.От друга страна Катрин е израснала в много сплотена и любяща среда и този опит предава и на собственото си семейство с принц Уилям.Кралицата позволи на Хари да се ожени за два пъти развеждала се небританка с пикантни кадри из нета.И получи за благодарност плюене.

6

Анонимен

преди 2 години

Меган е много по грозна

5

Анонимен

преди 2 години

Грозни са. Аз имам фобия от котки.

4

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА животните грозни ли са?Защото те са красиви и добри каквито вие не сте нито външно НИТО ДУХОВНО ***.Животните са великата идея на БОГ а вие сте убийци на животни. И плащате за това с тялото си и болестите които имате физически и духовни.

3

Анонимен

преди 2 години

Ha Meган и Хари не може да се вярва, тези двамата плетат интриги и ги разнасят по телевизиите само за да печелят пари. Имам чувството, че ролята на интригат много допада на Хари. По този начин си печели слава, която никога не би имал в царския двор.

2

Анонимен

преди 2 години

До 1 - И на мен. Много са грозни тези, направо животни

1

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме.