42

Ти пък

преди 2 години

До Опа. опанамери къде да казваш че си агностик. за 99% от българите това е ругатня, не го схващат бабуините. Това е България бе еййй.

41

Опа, опа до 49

преди 2 години

Четене с осмисляне ти е трудна дисциплина, нали? Как да ти напиша по ясно, че пенсия и здравни услуги не очаквам от държавата България. Каква данъчна декларация да подавам като не правя бизнес в България ?! Плащам данък сгради, данък коли, граждански застраховки. Честно, ако и сега не го проумееш се отказвам.

40

Анонимен

преди 2 години

ИТН не случайно направи депутатските си заплати 10 000 лв. Тях въобще не ги интересува за народа, а вече са ни харизали на Турция. Да му мислят българите в пограничните райони.

39

ти да видиш

преди 2 години

а стига бе , не може да е верно : )

38

До Опа.опа

преди 2 години

Здравни осигуровки плащаш ли?Пенсионни осигуровки плащаш ли?А за втора пенсия??Ами годишна данъчна декларация подаваш ли??А там данък плащаш ли?

37

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 45 / И КВО БЕ МЪР-ЛЬО , 100 ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ДА СЕ РАЗКРИЕ СЕКЦИЯ! И 20 000 ДА СА ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕТЕ ОТ ТУРЦИЯ ПАК Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, АКО ГЛАСУВАТ 3 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА КАКТО СЕ ОЧАКВА! ПРИ ПО-ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДПС ЩЕ ИМА ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ ОТ КОЛКОТО ХВАНАХА ПРЕЗ АПРИЛ 2021!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 - Няма, нямааа! Младите, малее, да знаеш всяко момче под 25, как в настървено и има блясък един в очите, за война! Ние имам волята и младостта! И ще се бием! И ЩЕ ПОБЕДИМ!ПОБЕДА!!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

В Турция ще бъдат разкрити над 160 секции в сравнение със сегашните 35.

34

Анонимен

преди 2 години

ИТН и Демократична България са внесли в Народнито събрание законопроект за изучаване на турски език като задължителен предмет в българските училища.

33

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев вече е обещал на Турция Хасковска и Кърджалийска област да минат по властта на Ердоган. Ще изгонят всички българи, както направиха от селата в Кърджали.

32

Опа, опа до 40

преди 2 години

Че то сума българи не плащат осигуровки. Аз пенсия и здравни услуги от България не искам. А пък за приноса към държавата България, дай по-леко, да не се окаже, че плащам повече данъци на България от теб!

31

До Опа.опа

преди 2 години

Защото не плащаш осигуровки,защото нямаш принос към държавата.Ти не трябва да гласуваш и да определяш как ще се харчат нашите пари при положение че работим тук

30

АнонимеН

преди 2 години

НЕЩАСТНИ-ЦИ ГЕРБЕРСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ, НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2021 ЦЕЛИЯ ВОТ ОТ ЧУЖБИНА БЕШЕ 180 ХИЛЯДИ ГЛАСА КАТО СЕГА СЕ ОЧАКВА ДА Е 200 ХИЛЯДИ!!! С ТИЯ 20 ХИЛЯДИ ГЛАСА И ДА СА ЗА ДПС ЛИ ПЛАШИТЕ НЯКОГО БЕ МЪРЛЯЧИ

29

до 37

преди 2 години

Щото тия са плащали осигуровки в България когато даже не си бил роден. За това не го разбираш.

28

Деян

преди 2 години

Не мога да разбера защо хора които не живеят в България и не плащат данъци и осигуровки тук трябва да имат право да гласуват и да определят кой да ни управлява?!?!

27

Опа. опа

преди 2 години

И що да не гласувам от Турция? Имам имоти в България на които плащам данъци, имам две коли с българска регистрация които са изрядни, имам българско гражданство. И не, ако е толкова важно, не съм мюсулманин. Определям се като агностик. Владея перфектен български език и познавам българската история по добре от вероятно 90% от уседналите българи.

26

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ВИ КАЗАХ ГЕРБЕРСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕЩАСТНИ-ЦИ , ЧЕ ЗА ДПС Я ИМА Я НЕ 1% ПОВЕЧЕ!! ГОЛЯМ МЕРАК ПЪК НЯМАТ И 1% ТЕЯ ДЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ОТ ТУРЦИЯ!

25

Сата НАТО

преди 2 години

И? Какъв е проблема?Това са хора с български паспорти, имат право - гласуват.

24

Deja vu

преди 2 години

Абсолютно не мога да повярвам. Самият славун и тези от дай бг казаха, че в Турция с времето гласуват все по-малко хора. Решението беше взето да се улеснят ягодоберачите, т. нар., или по-скоро буквално изтеклите мозъци. А сега сериозно. Аз съм турчин, но никога не съм гласувал за ДПС. Имам роднини в Турция. Техните деца са с лични карти. И те ще гласуват за ДПС, без да знаят български. Не подкрепят това. Там хората се организират по райони и ще донесат хиляди гласове за ДПС. Не е честно.

23

Анонимен

преди 2 години

Толкова много се мразят, че по-добре турско да е.