85

Божков

преди 2 години

Налерил е от Дубай едно хлапе, за да го представи за бизнесмен. Той си въртеше главата като човек, който за първи път в живота си слага вратовръзка. Нервен, дрогиран, гузен...? После щял да го продаде. Кога? Май рулетка се задава от собственици.

84

Анонимен

преди 2 години

Маскираният бизнесмен.... Няма такъв цирк...

83

lewskar

преди 2 години

Въздържах се да коментирам тази боза дълго време. 250млн за 36м са почти 7млн на месец долара горе долу 233 000 долара на ден.Вие вярвате ли че този льольо и виждак толкова пари?Цялата работа е едни безпарични се отървавът от дерта си прехвърляйкиго на други безпарични с готовото оправдание за в бъдеще ами те ни излъгаха. А всичко е много просто-РЕСТАРТ , ако всеки левскар дава по 10лв на месец за Левски и ръководството е избераемо с мандат 2-3г , чак тогава ще имаме отбор.

82

Анонимен

преди 2 години

Джисъса още отначало го е излъгал, най- голямата спортна марканв БГ си е ЦСКА...

81

800дни

преди 2 години

Този ще оправи Левски за 800 дни ! Вервайте ми!

80

Fax from Kazan

преди 2 години

До до 20Е па купувай Левски като си толкова добър и ти :D

79

Loszho

преди 2 години

Такъв театър не съм виждал отдавна. Това момче е пълна пионка и лош актьор. Сложили му скъп часовник и го карат с ферари на пресконференцията хаха. Голям цирк, братя !

78

Анонимен

преди 2 години

Тия милиони за нищо ги нямат.Като баници ги раздава тоя Диксън.

77

baysando

преди 2 години

Гледах внимателно пресконференцията. Разбрахме, че печеливш бизнес, който да налива толкова пари няма. На няколко пъти изтъкна че клубът ще се самоиздържа. От какво .... до тук от МОЛ. Ех как никой не се сети досега че точно там най ще върви МОЛ. Ще прави стадион. Добре. Знае ли колко струва билет у нас и колко е посещаемостта? Как се изплаща стадион за 200 милиона и за колко време? 250 милиона за Х години колко е месечната вноска по кредита и кой ще я покрива, като в същото време издържа клуба

76

Кратки обяви

преди 2 години

Инвестирам 25млн. още днес, ако държавата ми даде гаранции, че ще мога да строя където си искам.Искам като подарък Националния стадион иначе няма да инвестирам.Ако това се случи, обещавам да инвестирам разумно.Няма значение откъде са ми парите, нито ви интересува кои са ми съдружници.А сега си представете този англичанин на паркинга на някой мол, с два чифта обувки ADIBASS, които могат да станат ваши напълно безплатно срещу скромна ипотека и нотариалния акт на апартамента ви.

75

ля ля

преди 2 години

а дано !успех !

74

Анонимен

преди 2 години

Тити реве.

73

Разбирача

преди 2 години

До всички разбирачи:Нима милиардите изляти във Висшата лига от арабите са кристално,чисти?!Или на Абрамович,или на собственика на Монако?!Или на оня на ПСЖ?Аре малко по-кротко!

72

Щирлиц

преди 2 години

Този отбор ли ще възражда,или ще строи никому ненужен мол-перачница?!

71

Край

преди 2 години

Абе това е по голема НУЛА и от Магнитски бе.Егати и аборигените - дойде некой да им дава мъниста и те го слушат зяпнали.

70

777

преди 2 години

Недоволни фенове на Левски скочиха на кандидат-купувача: Луд ли е, да се маха!Британецът не успя да ги спечели

69

Анонимен

преди 2 години

Левски ще се превърне поне в Атлетико Мадрид на Балканите.

68

ЛС

преди 2 години

Голям образ са си избрали чеченците :)Вижте го какъв *** е тоя :)Затова са ги изгонили от Скопие, интересуват се само от земята и държавни гаранции за строежи на ... търговски център МОЛ и покрай него стадионче.Браво на Наско, че се дистанцира от тия.

67

ЛС

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><pre>Гoлям oбрaз ca cи избрaли чeчeнцитe :)Вижтe гo кaкъв бacтун e тoя :)Зaтoвa ca ги изгoнили oт Cкoпиe, интeрecувaт ce caмo oт зeмятa и държaвни гaрaнции зa cтрoeжи нa ... търгoвcки цeнтър МOЛ и пoкрaй нeгo cтaдиoнчe.Брaвo нa Нacкo, чe ce диcтaнцирa oт тия. </pre><!--EndFragment--></body></html>

66

Анонимен

преди 2 години

Българските закони са измислени, така че прането на пари да е легално. ГЕРБ са си послали добре през годините. Всичко им е легално. Щото те са решавали кое е легално и кое не. Това че и други се възползват от тези пролуки е съвсем нормално.