43

Анонимен

преди 7 месеца

За Файзър има едно изречение в статията но това е достатъчно - риск кръвни нарушения - 80% вкасинираните българи са с тази ваксина.. " Голям процент от тези, получили m-RNA ваксината, ще умрат този февруари до една година по-късно ... проучвания върху животни ни показаха, че до 50% ще умрат. Особено до 80% от хората във възрастовата група от 45 до 80 ще имат сериозни здравословни усложнения или ще умрат

42

Бай Х

преди 7 месеца

"АстраЗенека" причинява и имунна тромбоцитопенична пурпура.Ко, ко речи?

41

АнонимеН

преди 7 месеца

БИЛ КАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОД 1 МИЛИАРД И ЖЕНА МУ ГО НАПУСНА ЩОТО НАМЕРИ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ НЕ САМО ГО ГОВОРИ НО И ГО ВЪРШИ :D ВАКСИНАТА МУ НА БИОНГЕЙТСХ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ :D

40

Ха=ха

преди 7 месеца

Печелившо на честитите!

39

Стаден Имунитет

преди 7 месеца

Няма да се ваксинирам. Ще чакам плебса да се изпоизбоде и да направи стаден имунитет. И без това не съм в рисковите групи.

38

АнонимеН

преди 7 месеца

БИЛ ГЕЙТС ХАРЕСВА ТОВА !

37

Разработката

преди 7 месеца

На секторни ваксини отнема от 5 до 10 години и тези данни са показател за неефективността на тези ваксини. Вчера" Джонсън и Джонсън " излязоха с изявление, че тяхната ваксина ще трябва да се прилага всяка година. Преди дни германското здравно министерство отложи пускането на РНК ваксината на CureVac, до окончателните резултати на учените от института " Роберт Кох " за изграждане на имунитет и дали наистина е с продължителност от3 до 5 години.

36

Сократис

преди 7 месеца

Искрено се надявам, съвсем скоро да се криминализира изнасянето на общодостъпна информация, която стресира и раздвоява обществото, под каквато и да е форма и на каквато и да е тема. До преди няколко месеца широко рекламираш нещо (във случая ваксина) и сега с лицемерна "загриженост" съобщаваш някакви сложни диагнози и оставяш хората да се чудят в реката ли да се удавят или да скочат от висок етаж на блока... Нищо подобно няма да им се случи! Но с тези теми трябва незабавно да се престане!

35

Анонимен

преди 7 месеца

И има страшно много bluetooth адреси разхождащи без да принадлежат на нито един телефон като си включиш блутута на телефона а при тестване с EMF детектор се забелязва повижено излъчване от вакснатите!

34

Ковид идиот

преди 7 месеца

Ваксина не слагам, маска не нося, със спирт не се поливам! Само обикалям по кръчми и корона-партита. Да видим до кога ще оцелея? Това е моят научен опит. Науката изисква жертви...

33

Браво

преди 7 месеца

Браво, че са го установили, сега само трябва да върнем времето назад и да не ваксинираме никого с тази отрова.

32

Ауу,, вЕЕЕрно ли?!?!

преди 7 месеца

Абе пишете го Ковид, кво се занимавате с глупости.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Усещам как след като изпонадупчат 70-80% от бялата раса ще последва едно Извинявайте, ама го направихме за да ви спасим. Съжаляваме за по голямата беля, ако знаехме, нямаше да ви боцкаме. Ама нали и вие доброволно....

30

Леша

преди 7 месеца

До Омерзен - Чакам с нетърпение. Проблема ти е, че нямаше никакви вълни, няма и да има.

29

До Истукан

преди 7 месеца

То и живота е временно явление, а човечеството само задълбочава нещата, но нека не го вземаме толково насериозно...

28

Омерзен

преди 7 месеца

До ЛешаПрав си ще си ЛЕШ на следващата вълна СПОКО !

27

Омерзен

преди 7 месеца

Това журналистическата гилдия сте скарани с математиката , ще кажете ЗАЩО? Отговора е много *** . Ако 100 000 човека са ваксинирани с АСТРА ЗЕНЕКА и изследвани за ITP , това означава че броят изследвани е 100% , а броят разболели се от тези 100 000 е 1,13 човека това са 0,00113 % ! Престанете да правите копи-пейст от чужди медии и да плашите хората!

26

Анонимен

преди 7 месеца

2 милиарда са ваксинираните вече , има достатъчно информация за всички странични действия, отчитат се съвестно и редките и опасните реакции. Така трябва! Няма нужда под вола теле да търсите.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Съм ли съм, или пък хич не съм?От питане съм станал бръм...

24

Муахаха

преди 7 месеца

Медиината Пропаганда срещу Астра-Зенека е Очевадна, искат да се боцкате с Мутагените! Гарантирано от Юдею-Семитите!!