40

Ха=ха

преди 2 години

Печелившо на честитите!

39

Стаден Имунитет

преди 2 години

Няма да се ваксинирам. Ще чакам плебса да се изпоизбоде и да направи стаден имунитет. И без това не съм в рисковите групи.

38

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС ХАРЕСВА ТОВА !

37

Разработката

преди 2 години

На секторни ваксини отнема от 5 до 10 години и тези данни са показател за неефективността на тези ваксини. Вчера" Джонсън и Джонсън " излязоха с изявление, че тяхната ваксина ще трябва да се прилага всяка година. Преди дни германското здравно министерство отложи пускането на РНК ваксината на CureVac, до окончателните резултати на учените от института " Роберт Кох " за изграждане на имунитет и дали наистина е с продължителност от3 до 5 години.

36

Сократис

преди 2 години

Искрено се надявам, съвсем скоро да се криминализира изнасянето на общодостъпна информация, която стресира и раздвоява обществото, под каквато и да е форма и на каквато и да е тема. До преди няколко месеца широко рекламираш нещо (във случая ваксина) и сега с лицемерна "загриженост" съобщаваш някакви сложни диагнози и оставяш хората да се чудят в реката ли да се удавят или да скочат от висок етаж на блока... Нищо подобно няма да им се случи! Но с тези теми трябва незабавно да се престане!

35

Анонимен

преди 2 години

И има страшно много bluetooth адреси разхождащи без да принадлежат на нито един телефон като си включиш блутута на телефона а при тестване с EMF детектор се забелязва повижено излъчване от вакснатите!

34

Ковид идиот

преди 2 години

Ваксина не слагам, маска не нося, със спирт не се поливам! Само обикалям по кръчми и корона-партита. Да видим до кога ще оцелея? Това е моят научен опит. Науката изисква жертви...

33

Браво

преди 2 години

Браво, че са го установили, сега само трябва да върнем времето назад и да не ваксинираме никого с тази отрова.

32

Ауу,, вЕЕЕрно ли?!?!

преди 2 години

Абе пишете го Ковид, кво се занимавате с глупости.

31

Анонимен

преди 2 години

Усещам как след като изпонадупчат 70-80% от бялата раса ще последва едно Извинявайте, ама го направихме за да ви спасим. Съжаляваме за по голямата беля, ако знаехме, нямаше да ви боцкаме. Ама нали и вие доброволно....

30

Леша

преди 2 години

До Омерзен - Чакам с нетърпение. Проблема ти е, че нямаше никакви вълни, няма и да има.

29

До Истукан

преди 2 години

То и живота е временно явление, а човечеството само задълбочава нещата, но нека не го вземаме толково насериозно...

28

Омерзен

преди 2 години

До ЛешаПрав си ще си ЛЕШ на следващата вълна СПОКО !

27

Омерзен

преди 2 години

Това журналистическата гилдия сте скарани с математиката , ще кажете ЗАЩО? Отговора е много *** . Ако 100 000 човека са ваксинирани с АСТРА ЗЕНЕКА и изследвани за ITP , това означава че броят изследвани е 100% , а броят разболели се от тези 100 000 е 1,13 човека това са 0,00113 % ! Престанете да правите копи-пейст от чужди медии и да плашите хората!

26

Анонимен

преди 2 години

2 милиарда са ваксинираните вече , има достатъчно информация за всички странични действия, отчитат се съвестно и редките и опасните реакции. Така трябва! Няма нужда под вола теле да търсите.

25

Анонимен

преди 2 години

Съм ли съм, или пък хич не съм?От питане съм станал бръм...

24

Муахаха

преди 2 години

Медиината Пропаганда срещу Астра-Зенека е Очевадна, искат да се боцкате с Мутагените! Гарантирано от Юдею-Семитите!!

23

Ха-ха!

преди 2 години

Най-много оцелели има сред тези, които не са си слагали ваксина. И ние с моето семейство сме от тях.

22

Истукан

преди 2 години

Рекламата е, за да се купуват ваксините и фирмите дето ги произвеждат да печелят от тях. Всъщност ваксините нищо не пазят, а само заразяват хората и ги разболяват от грип, а някои дори умират след ваксиниране. Антителата са временни. Не разбраха, че няма спасение от този вирус. Ваксините само задълбочават нещата.

21

До Демократ

преди 2 години

Май си почнал вече се ракията или просто се сблъсквам със старческа синилност. Първо, няма нужда да ходя до САЩ за да си бия американска ваксина. Второ, Русия също прилага визов режим. Трето, българите не могат да пътуват за САЩ без визи, общо взето, заради такива като теб.