43

Анонимен

преди 11 месеца

За Файзър има едно изречение в статията но това е достатъчно - риск кръвни нарушения - 80% вкасинираните българи са с тази ваксина.. " Голям процент от тези, получили m-RNA ваксината, ще умрат този февруари до една година по-късно ... проучвания върху животни ни показаха, че до 50% ще умрат. Особено до 80% от хората във възрастовата група от 45 до 80 ще имат сериозни здравословни усложнения или ще умрат

42

Бай Х

преди 11 месеца

"АстраЗенека" причинява и имунна тромбоцитопенична пурпура.Ко, ко речи?

41

АнонимеН

преди 11 месеца

БИЛ КАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОД 1 МИЛИАРД И ЖЕНА МУ ГО НАПУСНА ЩОТО НАМЕРИ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ НЕ САМО ГО ГОВОРИ НО И ГО ВЪРШИ :D ВАКСИНАТА МУ НА БИОНГЕЙТСХ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ :D

40

Ха=ха

преди 11 месеца

Печелившо на честитите!

39

Стаден Имунитет

преди 11 месеца

Няма да се ваксинирам. Ще чакам плебса да се изпоизбоде и да направи стаден имунитет. И без това не съм в рисковите групи.

38

АнонимеН

преди 11 месеца

БИЛ ГЕЙТС ХАРЕСВА ТОВА !

37

Разработката

преди 11 месеца

На секторни ваксини отнема от 5 до 10 години и тези данни са показател за неефективността на тези ваксини. Вчера" Джонсън и Джонсън " излязоха с изявление, че тяхната ваксина ще трябва да се прилага всяка година. Преди дни германското здравно министерство отложи пускането на РНК ваксината на CureVac, до окончателните резултати на учените от института " Роберт Кох " за изграждане на имунитет и дали наистина е с продължителност от3 до 5 години.

36

Сократис

преди 11 месеца

Искрено се надявам, съвсем скоро да се криминализира изнасянето на общодостъпна информация, която стресира и раздвоява обществото, под каквато и да е форма и на каквато и да е тема. До преди няколко месеца широко рекламираш нещо (във случая ваксина) и сега с лицемерна "загриженост" съобщаваш някакви сложни диагнози и оставяш хората да се чудят в реката ли да се удавят или да скочат от висок етаж на блока... Нищо подобно няма да им се случи! Но с тези теми трябва незабавно да се престане!

35

Анонимен

преди 11 месеца

И има страшно много bluetooth адреси разхождащи без да принадлежат на нито един телефон като си включиш блутута на телефона а при тестване с EMF детектор се забелязва повижено излъчване от вакснатите!

34

Ковид идиот

преди 11 месеца

Ваксина не слагам, маска не нося, със спирт не се поливам! Само обикалям по кръчми и корона-партита. Да видим до кога ще оцелея? Това е моят научен опит. Науката изисква жертви...

33

Браво

преди 11 месеца

Браво, че са го установили, сега само трябва да върнем времето назад и да не ваксинираме никого с тази отрова.

32

Ауу,, вЕЕЕрно ли?!?!

преди 11 месеца

Абе пишете го Ковид, кво се занимавате с глупости.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Усещам как след като изпонадупчат 70-80% от бялата раса ще последва едно Извинявайте, ама го направихме за да ви спасим. Съжаляваме за по голямата беля, ако знаехме, нямаше да ви боцкаме. Ама нали и вие доброволно....

30

Леша

преди 11 месеца

До Омерзен - Чакам с нетърпение. Проблема ти е, че нямаше никакви вълни, няма и да има.

29

До Истукан

преди 11 месеца

То и живота е временно явление, а човечеството само задълбочава нещата, но нека не го вземаме толково насериозно...

28

Омерзен

преди 11 месеца

До ЛешаПрав си ще си ЛЕШ на следващата вълна СПОКО !

27

Омерзен

преди 11 месеца

Това журналистическата гилдия сте скарани с математиката , ще кажете ЗАЩО? Отговора е много *** . Ако 100 000 човека са ваксинирани с АСТРА ЗЕНЕКА и изследвани за ITP , това означава че броят изследвани е 100% , а броят разболели се от тези 100 000 е 1,13 човека това са 0,00113 % ! Престанете да правите копи-пейст от чужди медии и да плашите хората!

26

Анонимен

преди 11 месеца

2 милиарда са ваксинираните вече , има достатъчно информация за всички странични действия, отчитат се съвестно и редките и опасните реакции. Така трябва! Няма нужда под вола теле да търсите.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Съм ли съм, или пък хич не съм?От питане съм станал бръм...

24

Муахаха

преди 11 месеца

Медиината Пропаганда срещу Астра-Зенека е Очевадна, искат да се боцкате с Мутагените! Гарантирано от Юдею-Семитите!!