63

ботокса

преди 10 месеца

Нищо не причиняват. Ваксините са безвредни.

62

Правист

преди 11 месеца

Конвенция от Овиедо: Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. => Няма да се ваксинирам! Моето благо е по-важно от това на обществото и не ми пука кой ще се зарази. Който го е страх, да се пази. Иначе ще ги съдя до дупка, но това което ми причинят техните препарати с рнк, не могат да компенсират всичките пари на света. Пък те да не са подписвали конвенцията. Сега имам права!!!

61

Анонимен

преди 11 месеца

Ще ви видим наесен. И 2 години няма да изкарате

60

Анонимен

преди 11 месеца

Според специалисти на сложилите си ваксина срещу Ковид им остава една максимум две години живот

59

Анонимен

преди 11 месеца

Тука в българия колко ваксини сложиха астра зенека и казват че са ти сложили пфаизер и си ги пазат пфаизер за техни хора.

58

Великият ваксинатор

преди 11 месеца

Земята ви е много красива ,но без населението. Работим по въпроса.

57

Рестарт

преди 11 месеца

Щом Европейската агнеция по лекарствата одобри такова недоразумение като зенеката, смятайте колко е продажна тази агенцийка. Щели да рестартират ЕС-то, но гнилоча на корупцията си остава.

56

Да се чудиш и маеш

преди 11 месеца

Защо никъде не съобщават, че ваксиниран с "Пфайзер" здрав млад мъж на седмия ден след поставянето на ваксината е получил подутини по ръцете и краката? Специалисти в ТОКУДА най-напред помислили тези подутини за най-лошото, правили му биопсия, оказало се, че не е това. Не открили никаква друга здравословна причина и решили, че е от ваксината. Излекували го с антибиотици.

55

Газдов

преди 11 месеца

Проблема е, че всеки *** пише нещо в днешно време и група *** не знаят как да тълкуват цифри.... 1, 5 или 10 на 100 000 не е повишен риск за нищо, това си е практически 0. Стига глупости заглавие дъра бъра причинява тинтири минтири, в статията 1,7 от 100 000 имат това и 10 от 100 000 онова.

54

Фин

преди 11 месеца

Тук се е напълнило с престъпници срещу човечеството или някакви корпоративни тролове. Никога не се ваксинирайте с тези бълвочи!

53

Анонимен

преди 11 месеца

Щом драскачите по форумите почнаха да сравняват ваксината с ракия, ясна работата

52

Анонимен

преди 11 месеца

Страничните реакции от ваксините са само бледо подобие на ковид болестта. Ако искаш пълен комплект от последствия, давай с естествен имунитет.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Честотата е 1-2 на милион. Много шум за нищо. Ами ракията дето я пиете редовно няма ли вредни последствия?

50

АнонимеН

преди 11 месеца

АСТРА ЗЕНЕКА ОБЯВИ, ЧЕ ТАЗИ ВАКСИНА Е БИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА АФРИКА И ИНДИЯ!! НО ПРЕСТЪПНИТЕ УПРАВНИЦИ КАТО БОРИСОВ Я ИЗКУПИХА ЩОТО Е ЕВТИНА! БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ НА ТОВА НЕКАЧЕСТВЕНО НАСЕЛЕНИЕ И ТОВА МУ Е МНОГО!

49

Анонимен

преди 11 месеца

А за другите "ваксини" кога ще съобщите какво причиняват?!

48

Фъки

преди 11 месеца

Ама как само ви клатят не е истина. Цирка е като детска градина. Стадото да има стаден имунитет. Стадото.

47

Да

преди 11 месеца

Състояние. От автоимунните състояния е. Поради някаква причина тялото си у ищожава тромбоцитите и започват кръвоизливи. Като всички автоимунни може да е с различна тежест, може да се самоооправи, но може и да не се оправи. Първите данни бяха още преди месеци че АЗ предизвиква ИТП, нашите журнали пак са доста назаде.

46

Да

преди 11 месеца

Като баща на дете с ИТП от 3 години (не знаем причината, защо се появи), не искам да ви разказвам какво ходене по мъките е това състояние. Няма лечение никъде по света. Възможно в някаква степен контрол на състоянието с кортикостероиди и ИГ вливания. Лекарите ни (освен в детска хематология) не са запознати със състоянието. Лабораториите повечето и те. Постоянно трепериш на детето, не дава да го пипнеш, всеки досег с нещо или лек удар прави хематом или вътрешен кръвоизлив. Та толкова за лечимото

45

Боби и аз

преди 11 месеца

Нека се боцкат здраво маймуните! Не се става така лесно човек...

44

Анонимен

преди 11 месеца

Това го правят всички ваксини. Един американски доктор каза са правили изследвания между свои колеги и се оказало че ваксините карат тялото на ваксинирания да произвежда някакъв протеин който е патоген за човешкия организъм и предизвиква болести при напълно здрави хора. Протеина се натрупва в различни части на тялото и може да си стои там с години. При повечето хора уж не оказва видимо влияние но още не изследвано какво става след време.