60

Правист

преди 2 години

Конвенция от Овиедо: Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. => Няма да се ваксинирам! Моето благо е по-важно от това на обществото и не ми пука кой ще се зарази. Който го е страх, да се пази. Иначе ще ги съдя до дупка, но това което ми причинят техните препарати с рнк, не могат да компенсират всичките пари на света. Пък те да не са подписвали конвенцията. Сега имам права!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Ще ви видим наесен. И 2 години няма да изкарате

58

Анонимен

преди 2 години

Според специалисти на сложилите си ваксина срещу Ковид им остава една максимум две години живот

57

Анонимен

преди 2 години

Тука в българия колко ваксини сложиха астра зенека и казват че са ти сложили пфаизер и си ги пазат пфаизер за техни хора.

56

Великият ваксинатор

преди 2 години

Земята ви е много красива ,но без населението. Работим по въпроса.

55

Рестарт

преди 2 години

Щом Европейската агнеция по лекарствата одобри такова недоразумение като зенеката, смятайте колко е продажна тази агенцийка. Щели да рестартират ЕС-то, но гнилоча на корупцията си остава.

54

Газдов

преди 2 години

Проблема е, че всеки *** пише нещо в днешно време и група *** не знаят как да тълкуват цифри.... 1, 5 или 10 на 100 000 не е повишен риск за нищо, това си е практически 0. Стига глупости заглавие дъра бъра причинява тинтири минтири, в статията 1,7 от 100 000 имат това и 10 от 100 000 онова.

53

Фин

преди 2 години

Тук се е напълнило с престъпници срещу човечеството или някакви корпоративни ***. Никога не се ваксинирайте с тези бълвочи!

52

Анонимен

преди 2 години

Щом драскачите по форумите почнаха да сравняват ваксината с ракия, ясна работата

51

Анонимен

преди 2 години

Страничните реакции от ваксините са само бледо подобие на ковид болестта. Ако искаш пълен комплект от последствия, давай с естествен имунитет.

50

Анонимен

преди 2 години

Честотата е 1-2 на милион. Много шум за нищо. Ами ракията дето я пиете редовно няма ли вредни последствия?

49

АнонимеН

преди 2 години

АСТРА ЗЕНЕКА ОБЯВИ, ЧЕ ТАЗИ ВАКСИНА Е БИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА АФРИКА И ИНДИЯ!! НО ПРЕСТЪПНИТЕ УПРАВНИЦИ КАТО БОРИСОВ Я ИЗКУПИХА ЩОТО Е ЕВТИНА! БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ НА ТОВА НЕКАЧЕСТВЕНО НАСЕЛЕНИЕ И ТОВА МУ Е МНОГО!

48

Анонимен

преди 2 години

А за другите "ваксини" кога ще съобщите какво причиняват?!

47

Фъки

преди 2 години

Ама как само ви клатят не е истина. Цирка е като детска градина. Стадото да има стаден имунитет. Стадото.

46

Да

преди 2 години

Състояние. От автоимунните състояния е. Поради някаква причина тялото си у ищожава тромбоцитите и започват кръвоизливи. Като всички автоимунни може да е с различна тежест, може да се самоооправи, но може и да не се оправи. Първите данни бяха още преди месеци че АЗ предизвиква ИТП, нашите журнали пак са доста назаде.

45

Да

преди 2 години

Като баща на дете с ИТП от 3 години (не знаем причината, защо се появи), не искам да ви разказвам какво ходене по мъките е това състояние. Няма лечение никъде по света. Възможно в някаква степен контрол на състоянието с кортикостероиди и ИГ вливания. Лекарите ни (освен в детска хематология) не са запознати със състоянието. Лабораториите повечето и те. Постоянно трепериш на детето, не дава да го пипнеш, всеки досег с нещо или лек удар прави хематом или вътрешен кръвоизлив. Та толкова за лечимото

44

Боби и аз

преди 2 години

Нека се боцкат здраво маймуните! Не се става така лесно човек...

43

Анонимен

преди 2 години

Това го правят всички ваксини. Един американски доктор каза са правили изследвания между свои колеги и се оказало че ваксините карат тялото на ваксинирания да произвежда някакъв протеин който е патоген за човешкия организъм и предизвиква болести при напълно здрави хора. Протеина се натрупва в различни части на тялото и може да си стои там с години. При повечето хора уж не оказва видимо влияние но още не изследвано какво става след време.

42

Бай Х

преди 2 години

"АстраЗенека" причинява и имунна тромбоцитопенична пурпура.Ко, ко речи?

41

АнонимеН

преди 2 години

БИЛ КАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОД 1 МИЛИАРД И ЖЕНА МУ ГО НАПУСНА ЩОТО НАМЕРИ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ НЕ САМО ГО ГОВОРИ НО И ГО ВЪРШИ :D ВАКСИНАТА МУ НА БИОНГЕЙТСХ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ :D