63

ботокса

преди 7 месеца

Нищо не причиняват. Ваксините са безвредни.

62

Правист

преди 7 месеца

Конвенция от Овиедо: Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. => Няма да се ваксинирам! Моето благо е по-важно от това на обществото и не ми пука кой ще се зарази. Който го е страх, да се пази. Иначе ще ги съдя до дупка, но това което ми причинят техните препарати с рнк, не могат да компенсират всичките пари на света. Пък те да не са подписвали конвенцията. Сега имам права!!!

61

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ви видим наесен. И 2 години няма да изкарате

60

Анонимен

преди 7 месеца

Според специалисти на сложилите си ваксина срещу Ковид им остава една максимум две години живот

59

Анонимен

преди 7 месеца

Тука в българия колко ваксини сложиха астра зенека и казват че са ти сложили пфаизер и си ги пазат пфаизер за техни хора.

58

Великият ваксинатор

преди 7 месеца

Земята ви е много красива ,но без населението. Работим по въпроса.

57

Рестарт

преди 7 месеца

Щом Европейската агнеция по лекарствата одобри такова недоразумение като зенеката, смятайте колко е продажна тази агенцийка. Щели да рестартират ЕС-то, но гнилоча на корупцията си остава.

56

Да се чудиш и маеш

преди 7 месеца

Защо никъде не съобщават, че ваксиниран с "Пфайзер" здрав млад мъж на седмия ден след поставянето на ваксината е получил подутини по ръцете и краката? Специалисти в ТОКУДА най-напред помислили тези подутини за най-лошото, правили му биопсия, оказало се, че не е това. Не открили никаква друга здравословна причина и решили, че е от ваксината. Излекували го с антибиотици.

55

Газдов

преди 7 месеца

Проблема е, че всеки *** пише нещо в днешно време и група *** не знаят как да тълкуват цифри.... 1, 5 или 10 на 100 000 не е повишен риск за нищо, това си е практически 0. Стига глупости заглавие дъра бъра причинява тинтири минтири, в статията 1,7 от 100 000 имат това и 10 от 100 000 онова.

54

Фин

преди 7 месеца

Тук се е напълнило с престъпници срещу човечеството или някакви корпоративни тролове. Никога не се ваксинирайте с тези бълвочи!

53

Анонимен

преди 7 месеца

Щом драскачите по форумите почнаха да сравняват ваксината с ракия, ясна работата

52

Анонимен

преди 7 месеца

Страничните реакции от ваксините са само бледо подобие на ковид болестта. Ако искаш пълен комплект от последствия, давай с естествен имунитет.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Честотата е 1-2 на милион. Много шум за нищо. Ами ракията дето я пиете редовно няма ли вредни последствия?

50

АнонимеН

преди 7 месеца

АСТРА ЗЕНЕКА ОБЯВИ, ЧЕ ТАЗИ ВАКСИНА Е БИЛА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА АФРИКА И ИНДИЯ!! НО ПРЕСТЪПНИТЕ УПРАВНИЦИ КАТО БОРИСОВ Я ИЗКУПИХА ЩОТО Е ЕВТИНА! БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ НА ТОВА НЕКАЧЕСТВЕНО НАСЕЛЕНИЕ И ТОВА МУ Е МНОГО!

49

Анонимен

преди 7 месеца

А за другите "ваксини" кога ще съобщите какво причиняват?!

48

Фъки

преди 7 месеца

Ама как само ви клатят не е истина. Цирка е като детска градина. Стадото да има стаден имунитет. Стадото.

47

Да

преди 7 месеца

Състояние. От автоимунните състояния е. Поради някаква причина тялото си у ищожава тромбоцитите и започват кръвоизливи. Като всички автоимунни може да е с различна тежест, може да се самоооправи, но може и да не се оправи. Първите данни бяха още преди месеци че АЗ предизвиква ИТП, нашите журнали пак са доста назаде.

46

Да

преди 7 месеца

Като баща на дете с ИТП от 3 години (не знаем причината, защо се появи), не искам да ви разказвам какво ходене по мъките е това състояние. Няма лечение никъде по света. Възможно в някаква степен контрол на състоянието с кортикостероиди и ИГ вливания. Лекарите ни (освен в детска хематология) не са запознати със състоянието. Лабораториите повечето и те. Постоянно трепериш на детето, не дава да го пипнеш, всеки досег с нещо или лек удар прави хематом или вътрешен кръвоизлив. Та толкова за лечимото

45

Боби и аз

преди 7 месеца

Нека се боцкат здраво маймуните! Не се става така лесно човек...

44

Анонимен

преди 7 месеца

Това го правят всички ваксини. Един американски доктор каза са правили изследвания между свои колеги и се оказало че ваксините карат тялото на ваксинирания да произвежда някакъв протеин който е патоген за човешкия организъм и предизвиква болести при напълно здрави хора. Протеина се натрупва в различни части на тялото и може да си стои там с години. При повечето хора уж не оказва видимо влияние но още не изследвано какво става след време.