111

Оооо колко си прост

преди 2 години

Пчеличката Мая ли те ужили с 10 бона. Не бой се Симеон 2 ни е ужилил с десет милиарда, както и тоя на снимката и щети за 50 милиарда!И как викаше Цанко Петров колко са за България едни 50 милиарда щети!Имаш ли да ги платиш?Не щото тоя план съживителния пропадна заради добри отношения с цквата!

110

Хайде сега!

преди 2 години

Тия четири милиона ги дай на църквата, нема да се учудя колко си ***...

109

Замислям се:

преди 2 години

Тошко Асистенчето дали струва и то ще един милион! И три нагласени конкурса други!

108

Секирата

преди 2 години

Избираш Борисов, получаваш Костов!

107

До бай ставри

преди 2 години

За герп не знам,но ГЕРБ единствено имат програма и могат да управляват добре.Другото е опорки и тро лене като тебе

106

Пак ли Бай Мангау!

преди 2 години

Искам да се замислите над изказването:Влизам в Страсбург и си излизам с минимум един милион евро, може и два от второто дело, може и три с третото. И освен това държавата няма да е вече същата и има контрапреврат!

105

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ,гласуваш за славуца-получаваш иванчо костов Честито!

104

Анонимен

преди 2 години

Пак се вкарахте във филма :) Никоя партия нема програма, просто се свърши торбата с лъжите през последните 30 г., толкова ли е трудно да го проумеете :)) Това е протестен вот, хубаво е, че Дългия осъзнава че не е за тази работа, прекалено екстременти хвърчат :))

103

До Лудост

преди 2 години

Няколко пъти даваме шанс на новите лица. Първо през 1991 година хората дадоха шанс на СДС, но започна съсипването на България. Затова през 1995 година, хората дадоха шанс на БСП, но България беше вече съсипана и т.н. дълго е за обяснение и не съвпада с насадената представа какво стана тогава. После през 1997 хората пак дадоха шанс на СДС и СДС Иван Костов окрадоха България с приватизацията. Затова през 2001 година хората гласуваха за НДСВ и Симеон Крадливий.. После за ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега

102

Бай Ставри

преди 2 години

Пак питам къде е програмата на ГЕРП? Къде сте ги чули да говорят за програма? Дайте ми линк от пресконференция, дебат, нещо???Единствено съм чувал популистки изказвания 5000лв мин. заплата, 1000лв мин. пенсия, мегазаводи и т.н. Това е толкова смешно и жалко, че думи нямам. Да говориш неосъществими неща... направо се чудя как има хора да вярват на тези думи.

101

Анонимен

преди 2 години

Основното сега е да се изчегърта модела Борисов и няма значение кой точно ще го направи, важното е да се изчегърта.

100

Анонимен

преди 2 години

Нема връщане назад герберчета, когато се завърти колелото, както и се снеме доверието от даден човек или партия, си остава завинаги, хората трудно прощават :)) Аз съм за втория шанс, ама на Боко дори му се даде трети, прекали челяка :))

99

Анонимен

преди 2 години

ДСБ все исакт да са във властта. След 1989 година, сегашното ДСБ беше част от СДС и беше във власстта, като през 1997-2001 години СДС-Иван Костов управляваше България, след което хорат ги изхвърлиха, а Иван Костов отцепи ДСБ от СДС. После ДСБ се скри под името Реформаторски блок, защото хората не искаха Иван Костов и ДСБ. Сега ДСБ се крие под името Демократична България по същата причина, занят, че хората не искат костоващината да се върне в България.

98

Бай Ставри

преди 2 години

До Анонимен 104А бе пич, я ми кажи каква е програмата на ГЕРБ/БСП или ДПС? Къде видяхте някой от тези партии да представя някаква програма? Освен Тома Неверни да се пени небръснат, некъпан с дни на брифинги аз друго не съм чул от тях? И как видиш ли комунистите правили преврат. Голям смях!

97

Анонимен

преди 2 години

Със шанс, но проект на Доган.

96

Винету

преди 2 години

До Анонимен"До ГЕРБ / БСП / ДПС__ шанс се дава за ясна програма, итн до сега си вдигнаха заплатите, промениха изборния кодекс в полза на дпс и наложиха изцяло машинен вот, който е абсурден и скъп"Аре стига с тая манра за тия заплати. Пълен фейк бяха тези новини, че даже баба ми разбра това, а ти не си. Намали се тавана на заплатите до 10 000лв. Преди достигаха до 15-20. Смешни сте с това, честно. А колкото до програмата им, има всичко качено на сайта на партията влезте е прочете.

95

Лудост

преди 2 години

се нарича да гласуваш всеки път за партиите на статуквото - ГЕРП, БСП или ДПС и да очакваш различен резултат, при положение, че тези партии сеят разруха в държавата ни десетилетия наред. Сменят си мототата, калинките и накрая все са си същите...Не ми пука, гласувам си за ИТН. Смятам, че е редно е да се даде шанс на новите лица, ако не се получи, не се получи. Така или иначе сме издълбали дъното. От тук вече само нагоре...

94

Анонимен

преди 2 години

Костов е умен, нема спор за това, само че това негово мнение го знае целия народец отдавна:)) ГЕРБ въпреки че спечелиха изборите (роми, плащания и т.н ...) са в изолация, никой не иска да се съюзява с тях :)) Що уважаемия г-н Костов не подкрепи своята бивша партия СДС, не са му симпатични ли ? :))

93

Реалист

преди 2 години

То за всеки с поне малко мозък е ясно, че единственият шанс за правителство е то да е съставено от ИТН. Проблемът е, че пак няма да им достигнат гласове за мнозинство в парламента и ще трябва да получат подкрепа от други антимутренски партии, а на практика всичките останали партии са партии на статуковото, вкл. и тази на ДСБ маскирала се като Да България, и донякъде и Изправи се! Мутри вън? заради Таттяна Дончева и нейната партия Движение 21, което от хора отцепили се от БСП

92

98

преди 2 години

Цялата парламентарна група на ДСБ на практика излезе от коалицията с изключение на недоразумението Москов.