131

Реалист

преди 2 години

Никога няма да излезем от кризите. Влизаме от една в друга, защото матр'яла е такъв, постоянно е недоволен, мрънкащ за всичко и все търси нов месия, който в повечето случаи го докарва до по-лошо.

130

КРЪГЛА МАСА....

преди 2 години

"ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА РЕФОРМАТА" -НАЙ-НОВАТА ОПОРКА НА НАЙ-СТАРИТЕ БОЛШЕВИШКИ ***(КОСТОВ, БОЙКИКЕВ, АТАНАСОВ)-ПАТЕРИЦАТА НА ДС/БКП /БСП /ДПС............. КОВИД ЗА АНТИБЪЛГАРИТЕ..!!.......

129

Вие се смеете:

преди 2 години

На ония колаж с прокълнатия съвет на Кураст.Според хорадримите някога това бил много справедлив и мъдър съвет на могъщият Кураст в Травинкал, но някакви демони го обсебили и потопили целия Кураст (източния блок) и тия демони били на Мемфисто -Лордът на омразата.Сакскобурги и Английската корона се мразят много, но ако е за България са на едно мнение!

128

Истукан

преди 2 години

Костов е за центтралния затвор. За него е нещо нормално, че продаде държавата за жълти стотинки. Една фабрика за производство на оръжия я приватизира за 1000 лева. За същите пари продаде сумати и държавни неща дето струваха милиони. Като го питаха защо го направи, той им отговаряше, че и той не знае. От САЩ му дърпали конците.

127

Tt

преди 2 години

този не трябва да се показва , ядохме му попарата, относно ИТН вече са подслали червеният килим на мисю Ердоган

126

ИзчезниАйдуко

преди 2 години

Ако не бяхме потомци на тези,които предадоха,осъдиха,обесиха и издигнаха паметник на Апостола на свободата,"Лаборантът",който преди 30г. ръководейки вещо Шайката си и изкорми държавицата ни,разби държавността,и разви до съвършенство корупцията в България отдавна щеше да виси обесен пред "Коня ".

125

Някъде след Кенеди

преди 2 години

Стана една смяна дето едни капиталисти станаха комунисти по методи, а Сакскобурга си смени мястото с Живково, а хората му с Политбюро!

124

АЗ БЪЛГАРИНА

преди 2 години

Костов съсипа България ! Идва и твоят ден "Х" Иване !!! Ще платиш за разрухата , която позволи да стане !

123

Вие се смеете:

преди 2 години

Че нарекох САЩ гадни мръсни долни комунисти! При социализна на пет години се преосмисляне цялата държавна политика. Американеца планира напред 40 години в геополитиката и казва като изпълнил к'во сме намислили чак тогава ще мислим следващите 40. За това на Библията се кълне! Че по нея копикатс правят някой работи. И за тия 40 години не мое мръднеш нищо, абсолютно нищо. А опиташ а бум!Инатливи копиленца а? Не помръдват от нищо!

122

наблюдаващ

преди 2 години

Дедо Ваньо е купил земя със благоверната си в Добруджа.По някаква случайност,там ще се бият някави сонди.Нещо се говори за фракинг,свързано със Сашо Дончев и родата му.Ей,добре че има кой да мисли за Майка България!

121

Някой много

преди 2 години

Отрича теорията на хаоса и си мисли че може да се планира 40 години напред без да може нищо да се промени.Кой ли може да е този някой?Петилетки а? А четиридесетлетки?

120

Анонимен

преди 2 години

Стига вече всички от нафталина излязоха. Най - голямата корупция беше по негово време , когато беше приватизацията . Съд и затвор трябва за него.

119

Зимата на 2о21г.

преди 2 години

Така де. Важното някой си да вземе властта и да започне с експериментите, с опитванията - завои наляво , на изток към Путин...После,като разберем измамата ще атакуваме сградите на управниците и ...дедо Ваньо че спасява майка България.

118

Анонимен

преди 2 години

До Разбирате ли?Виж ся. ние немаме икономика, нормално е да взимаме заеми, виж Гърция :)) Според теб, доларите не ги ли печатат като тоалетна хартия ? :)) Важното в случая е, кой е шерифа в града, другото са подробности :)

117

Разбирате ли?

преди 2 години

Доцент доктор Цанко Петров беше много грамотен човек, много по-грамотен от баща си! Та той не е хората дето приказваше празни приказки!Изумен съм от друго - ако приказката за тия 50 милиарда беше казана преди 16 години някак тъжно, а аз сега ги смятам и толкова излизат ... Демек ...сещай се ... И колкото и да ви приказва човек и за един милион жертви и Сакскобурготски червени кхмери и за 50 милиарда щети върху човешкия фактор не вадиш малокалибреното

116

БЕН

преди 2 години

Партията на слави гамена няма никакъв капацитет , камоли да управлява.В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ В ПО ВРЕМЕ НА РАЗМИРНИ ВРЕМЕНА ,СЕ ЯВЯВАТ ЛЪЖЕСПАСИТЕЛИ. Жалко за тези,очакващи бъдещето управление от този гамен,тези *** които вярват в химери.

115

Ние с доцент Петров

преди 2 години

След един изпит си говорихме на по ракия!Макар че не си спомням целия разговор, нещата се завъртяха към щетите от тоя преврат през 1981 - 1990.И той рече цитирам:Колко са за България едни 50 милиарда!

114

Дай ги пак бе ...

преди 2 години

Дай ги пак на калимявките за бог да прости.Техния може да ти прости, българския бог не!

113

Цитирам:

преди 2 години

Себе си "Всяка следваща сделка докато не пожертвате нещо от статуквото ще боли повече! Всяка следваща сделка ще е по-неизгодна от предишната"Пазиш малокалибреното за Ал Кайда ли? Ще го пазиш много дълго време!Сега трябва! Показно и безцеремонно!

112

цитат

преди 2 години

Както каза лидерът на ИТН, "кви дебати, е6ати" ;)