151

Реалист

преди 2 години

Костов е прав,Слави е на ход.Нужни са компромиси и задължително читав кабинет.Поемете отговорност,народа на вас се надява да не го ограбват повече.

150

Електра

преди 2 години

До ПротестиращМного си прав, това е наследството от Мавъра, Импекса, Чалгаря, Гнома и Купона...

149

Протестиращ

преди 2 години

На Мавара му е все тая, кой комунист ще вземе власта, след като попари надеждите на милиони сини хора,и излезе комунистическа ***.

148

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

Лайте колкото си искате!Костов е велик и името му вече е записано със златни букви в историята на България - до имената на Стефан Стамболов и Цар Борис Трети!!!ИМЕТО НА БОЙКО ЩЕ БЪДЕ НАПИСАНО СЪС ПЛАТИНЕНИ БУКВИ ДО ТЯХ.ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ПОСТРОИ НЕЩО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ.БАТЕ БОЙКО ПОБЕДА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.МАЧКАЙ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ КРАДЦИ .....

147

Щирлиц до Патриот

преди 2 години

Е Жан Виденов поне беше честен-с колкото дойде,с толкова си отиде.Хапчета не пия,шмъркам демокрация.

146

Крадец

преди 2 години

Крадец и предател.

145

Патриот

преди 2 години

До Щирлиц /Пий си хапчетата редовно и да не забравиш на изборите да гласуваш за Жан Виденов :)))

144

Анонимен

преди 2 години

Тоз предател да се скрие.

143

Анонимен

преди 2 години

Много от пишещите тука плю ят Костов, ама не си дават сметка, че гласувалите за "Демократична България" реално са гласували и за ДСБ и Иван Костов

142

Щирлиц

преди 2 години

Иван Костов ще бъде записан като един от разрушителите на България.

141

Цола Митева

преди 2 години

..с две ръце за кума си Кольо Николов от Разград - дясната ръка на Иван Костов.

140

Патриот

преди 2 години

Лайте колкото си искате!Костов е велик и името му вече е записано със златни букви в историята на България - до имената на Стефан Стамболов и Цар Борис Трети!!!

139

КомбайнероИнтелигент

преди 2 години

Слушах интервюто - всъщност Костов е отвратен, уплашен и омерзен от тази перспектива! *** кво да прави - наясно е, че чалгата е последно убежище на комбайнеро-интилигентити и трапезните герои!

138

Цола Драгойчева

преди 2 години

Шапки долу за спасителя на България Иван Костов!!!Тролетариата, лайте си колкото искате, вие не заслужавате вода да му носите на Костов!!!

137

!!!

преди 2 години

Не думай!

136

Анонимен

преди 2 години

На тоя продажник сто процента дългия му е превел пари от една от офшорките си за да ги хвали и вдига процента.

135

Анонимен

преди 2 години

Егати наглеца,продаде България за долар и продължава да църка от дупката

134

Никола Филчев

преди 2 години

Ало ***,помисли си вече,че си недосегаем ли? Много си прибързал...разбойническата приватизация,щерка ти с заплата 30 000 на месец като съветник на Мустака в КТБ? Амнезия ли те налегна,оди полей мушкатото теменужките..

133

Anonimen

преди 2 години

Не знам кой ще дойде на власт, но трябва да се обуздаят кражбите на ромите по домовете на българите. Такова грабителство не е било по време на което и да е правителство. Много вредно е да има правителство в сянка на Герб. Трябва да му се сложи краят.

132

Стоян

преди 2 години

До наблюдаващия 137 Деко ни Ваньо е замесен и с КАБ затова верните му слуги от ДБ така са настърени срещу Гешев.И Костов истите и и Радевци са навързани като свински черва.Дългия няма да става депутат,защото го е страх,че трябва да декларира имущество, банкови сметки,затънал е с офшорки в САЩ.Заблуди ни първия път ама е знаел,че 45 Парламент няма да го бъде.Мошеници от класа