118

ДО бай Хой

преди 11 месеца

Понякога заплата не е основната движеща сила. Примерно и с 10 бона заплта, България изглежда като страна от третия свят. Хората озлобени бедни. Ти с 10 бона и още пет души. Всичко друго ач кьопеци. Тука си пиеме гледаме мачове с ингилизите мн по приятно е. Август сме на почивка в лас палмас една агитка. Развивайте българия, но да не се лъжем и след 100 години няма да сте развити колко тука,

117

Модиво

преди 11 месеца

Даже имбецили, които за 5 години не са научили бъкел английски, без дипломи, без професии, работещи само неквалифцирана работа, получиха въпросния статут. Тия 15 хил. с отказ трябва да са от ония, дето са свикнали да получават без да имат един ден трудов стаж. И съм ги виждал тия същите как, като дойдат във ВБ, първата им работа е да се ориентират към "помощи". Занете кои са тия хора, едни такива руси, синеоки, с развито чувство за музикален ритъм, за държавност и сложен социум.

116

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 111 - Ти ако си с "10 бона" заплата, то не си с "нашите заплати", защото има едва 6000 души в странта с подобни доходи.

115

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 114 - Може и да е така, но нищо не променя факта, че 80 процента от нашенци са тотален траш.

114

12467

преди 11 месеца

Тези 15000 сигурно и на български не могат да пишат.Като ги върнат тука и тях ще си отглеждаме и развъждаме.По добре да си стоят там.

113

Анонимен

преди 11 месеца

"всички българи които са навън просто не искат България да се развива, защото тогава ще се обезмисли вашето пребиваване "навън""ъъъммм ... не точно. Да, ще се обезмисли и ще може да се прибереме, за да сме на хубва заплатка, а не да се налага, да работи втора работа лятото, за да имаме пари за парното през зимата ;)

112

БАЙ ХОЙ

преди 11 месеца

До Терминал 2Хехе , смешен си брат ... е как за 2 дена изкарваш повече от 10 бона :))) *** и комплексар.. Ще ти издам една малка тайна ... всички българи които са навън просто не искат България да се развива, защото тогава ще се обезмисли вашето пребиваване "навън" ... Да и тук има проблеми , но поне няма забулени , които да бият главата по хубавите ви парковете и не режат глави на учители ... Nein danke!

111

мангела меркел

преди 11 месеца

Ако плащат 100000 евра да стоя в афроазиятската UK става иначе не ми требва.

110

БАЙ ХОЙ

преди 11 месеца

Това какво ни засяга нас "бедбите и угрижени" хора в България ... ?Но очевидно това не е изключение , а е масов случай и за това трябва да се погрижат нашите любими ръководители ... а сори , те са ангажирани с други по-важни дела ... Всъщност смятам, че те на могат да направят нищо ...

109

Леша

преди 11 месеца

Да отиват в някоя от колониите, например САЩ

108

Екстра

преди 11 месеца

15 хиляди по-малко гласа за Учиндолския бек

107

Анонимен

преди 11 месеца

До 109По скоро на тебе ти липсват основни социални умения и си твърде наивен и доверчив и нямаш опит да избягваш съмнителни хора.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Ха ха ха и в англия мутри вън

105

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ще правят сега на мутрочалгаря избирателите

104

Анонимен

преди 11 месеца

До Терминал 2С офис не се хвали, с професия се хвали. Има и 18 годишни среднисти, работещи в офиси, това не е означава автоматично висок доход. Професия се иска.

103

Терминал 2

преди 11 месеца

За ганчовците в бг , да вметна , че аз и много други българи не берем ягоди , а работим в офиси и взимаме за 2 дни вашите заплати ...... по-скоро в бг ви третират като 10-то качество хора , и *** лиже ли лиже задниците на господарите си новоназначени милионери .

102

Анонимен

преди 11 месеца

В Англия се пазете от българи. Ако ги поканите в дома си - наивност, почват да оглеждат мебели и стаи и да ви намекват, че не сте "заслужил" такава хубава къща, ако живеете с някой търсят начин да ви скарат и да "наследят" къшата от него срещу "гледане". Ако разберат, че отивате на изпит за нещо, или интервю за работа тайно ви кълнат да се провалите, после се хилят злорадо. Ако спрете да ги каните вкъщи на улицата при среща ви кълнат. Много е трудно да ги изпъдите, щом веднъж сте ги допуснали до себе си.

101

манго

преди 11 месеца

Ами тугаз ши ходим у Швециа.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Красиво-умните ягодо-берачи май ще се прибират :))))))))))))))))))))). Слави да им плати по някой лев да гласуват за него, че инак парламент ще помирише само:))))))))

99

Анонимен

преди 11 месеца

До Ук Статута е само онлайн. Поне 250 хиляди нямат компютър и няма как да подадат онлайн, крият се и ще ги изритат .