113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 - Ти ако си с "10 бона" заплата, то не си с "нашите заплати", защото има едва 6000 души в странта с подобни доходи.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 - Може и да е така, но нищо не променя факта, че 80 процента от нашенци са тотален ***.

111

12467

преди 2 години

Тези 15000 сигурно и на български не могат да пишат.Като ги върнат тука и тях ще си отглеждаме и развъждаме.По добре да си стоят там.

110

Анонимен

преди 2 години

"всички българи които са навън просто не искат България да се развива, защото тогава ще се обезмисли вашето пребиваване "навън""ъъъммм ... не точно. Да, ще се обезмисли и ще може да се прибереме, за да сме на хубва заплатка, а не да се налага, да работи втора работа лятото, за да имаме пари за парното през зимата ;)

109

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

До Терминал 2Хехе , смешен си брат ... е как за 2 дена изкарваш повече от 10 бона :))) *** и комплексар.. Ще ти издам една малка тайна ... всички българи които са навън просто не искат България да се развива, защото тогава ще се обезмисли вашето пребиваване "навън" ... Да и тук има проблеми , но поне няма забулени , които да бият главата по хубавите ви парковете и не режат глави на учители ... Nein danke!

108

мангела меркел

преди 2 години

Ако плащат 100000 евра да стоя в афроазиятската UK става иначе не ми требва.

107

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Това какво ни засяга нас "бедбите и угрижени" хора в България ... ?Но очевидно това не е изключение , а е масов случай и за това трябва да се погрижат нашите любими ръководители ... а сори , те са ангажирани с други по-важни дела ... Всъщност смятам, че те на могат да направят нищо ...

106

Леша

преди 2 години

Да отиват в някоя от колониите, например САЩ

105

Екстра

преди 2 години

15 хиляди по-малко гласа за Учиндолския бек

104

Анонимен

преди 2 години

До 109По скоро на тебе ти липсват основни социални умения и си твърде наивен и доверчив и нямаш опит да избягваш съмнителни хора.

103

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха и в англия мутри вън

102

Анонимен

преди 2 години

Какво ще правят сега на мутрочалгаря избирателите

101

Анонимен

преди 2 години

До Терминал 2С офис не се хвали, с професия се хвали. Има и 18 годишни среднисти, работещи в офиси, това не е означава автоматично висок доход. Професия се иска.

100

Терминал 2

преди 2 години

За ганчовците в бг , да вметна , че аз и много други българи не берем ягоди , а работим в офиси и взимаме за 2 дни вашите заплати ...... по-скоро в бг ви третират като 10-то качество хора , и *** лиже ли лиже задниците на господарите си новоназначени милионери .

99

Анонимен

преди 2 години

В Англия се пазете от българи. Ако ги поканите в дома си - наивност, почват да оглеждат мебели и стаи и да ви намекват, че не сте "заслужил" такава хубава къща, ако живеете с някой търсят начин да ви скарат и да "наследят" къшата от него срещу "гледане". Ако разберат, че отивате на изпит за нещо, или интервю за работа тайно ви кълнат да се провалите, после се хилят злорадо. Ако спрете да ги каните вкъщи на улицата при среща ви кълнат. Много е трудно да ги изпъдите, щом веднъж сте ги допуснали до себе си.

98

манго

преди 2 години

Ами тугаз ши ходим у Швециа.

97

Анонимен

преди 2 години

Красиво-умните ягодо-берачи май ще се прибират :))))))))))))))))))))). Слави да им плати по някой лев да гласуват за него, че инак парламент ще помирише само:))))))))

96

Анонимен

преди 2 години

До Ук Статута е само онлайн. Поне 250 хиляди нямат компютър и няма как да подадат онлайн, крият се и ще ги изритат .

95

Анонимен

преди 2 години

До Ук Адоп флаш ги закриха в декември 2020

94

Цветан

преди 2 години

Ха сега познайте от кой цвят "българи" са тези 15000?нагоре - зеленинадолу - бели